3 romantické knihy, které si musíš vzít na pláž

Bigstockphoto.com
|
16. 07. 2016
|
Když se přes rok ke čtení nedostaneš tak, jak bys chtěla, máš jedinečnou možnost dohnat do v létě na pláži. (Nebo na chalupě.) Zatímco se necháš laskat sluncem, můžeš se pročíst až do jiné dimenze. Do té, kde je láska tím nejdůležitějším hybatelem a všechno nakonec dopadne dobře.

Láska z Paříže

Známá autorka Alexandra Potter nám nachystala knižní nášup s tak kýčovitým názvem, že ho snese jenom prázdninové lenošení. Možná bude stačit, když naznačíme, že hlavní hrdinka Ruby přichází na kloub sedmdesát let starému tajemství v podobě svazku milostných dopisů. Ruby si zlomené srdce léčí v městě lásky a my se můžeme v klidu ponořit do světa, kde je reálné, že tě ten zmetek nechá na letišti před cestou na jiný kontinent a ty stejně nasedneš na letadlo a na konci cesty zakopneš o něco mnohem lepšího...

Čti také 5 opravdu tragických typů kolegů, na které narazíš v kanclu

Nejdelší jízda

Nicholasi Sparksovi jsme propadly už v jeho prvotině Zápisník jedné lásky. Od té doby vychrlil 18 knih a ta poslední bude podle všeho Nejdelší jízda. Podle bestselleru už stihli v Hollywoodu natočit film se zatraceně sexy Scottem Eastwoodem. V hlavní roli kovboj a jeho dívka na romantické cestě a vzpomínky na jednu velkou lásku. Inspirativní minulost, která promění dva mladé a krásné lidi s životem před sebou.

My dva

Tentokrát se na to podíváme optikou chlapa. A taky postoupíme o krůček dál. Zamilovat se je super. Ale ještě lepší je vydržet ve spokojeném vztahu. Andy Jones se rozhodl prozkoumat fázi, které se romantické knihy často vyhýbají a pohádky ji přeskakují slovy: A žili šťastně až do smrti. Vážně? To se Popelka ani jednou nerozkřičela kvůli smradlavým ponožkám, které se válí kolem královského lože? Fishera a Ivy nacházíme v době, kdy jsou spolu tři týdny, a prožijeme s nimi celý další rok. A rozhodně to nebude nuda!

Máš další tip? Dej nám vědět na našem Facebooku a Instagramu!

Související články