Tohle na tričku vážně chceš. Stačí mít dobrý nápad

GeekShirts
Komerční článek
|
16. 05. 2018
|
Nudná trička neletí. Nikoho nezaujmou, nikoho nepotěší. Abys okolí doopravdy zaujala, chce to nápad se vším všudy. Že si nemůžeš z klasických vtipných triček prodávaných na každém rohu vybrat to, které přesně odpovídá tvým představám?

A co takhle si vymyslet vlastní? Díky GeekShirts stačí přijít s nápadem na to, co bys na tričku ráda nosila, a oni se už postarají o vše ostatní. Tak co? Jdeš do toho?

Tvůj nápad = originální tričko

Trik s rádobyvtipnými motivy je nepřeberné množství. Chce to nápad, a pokud ho máš v hlavě, jsi zase o kus blíž úspěchu. Problém na sebe ale nenechá dlouho čekat.

Nápad je sice fajn, když ho ale neumíš lidově řečeno „hodit na papír“, asi se svého vytouženého trička nedočkáš. Nebo jo? Díky e-shopu GeekShirts je to konečně možné. Pracují tady totiž TOP designéři z celé republiky, kteří se jen třepou na to, aby mohli graficky zpracovat právě tvůj nápad. Stačí jim ho jednoduše (či detailně) popsat a originál je na světě!

Chceš něco opravdu TOP, ale nemáš nápad?

Žádný problém? Na webu www.GeekShirts.cz najdeš již realizované nápady, z nichž můžeš jednoduše vybírat motiv právě na své tričko. Mnohé z nich tě možná budou inspirovat k vytvoření vlastního návrhu. Tahle trička jsou navíc skladem a doma se z nich můžeš těšit za pouhopouhé dva dny.

GeekShirts je také jediný web v České republice, kde stačí sdělit svoje představy a oni se už postarají o všechno ostatní. Navíc můžeš využívat zajímavých akcí typu 1+1, 2+2, 3+3 nebo 4+4 zdarma.

Inspiruj se RIPkama nebo Hobbitem

A jaké skvosty se ukrývají v kategoriích GeekShirts? Úsměvná je třeba kombinace akvárka s mrtvými rybičkami a nápisem RIPky.

Uznáváme, není to zrovna dvakrát gramaticky správně, nápad to ale má, no ne? Mezi absolutní bestsellery ale v současné době patří vtip na konto výšky a filmového Hobita nebo Králíků z Klobouku kouzelníka Pokustóna a jednoho známého státního podniku. Který motiv zvolíš ty? 

Související články