Trable s rouškou? 5 tipů, jak si upravit vlasy, abys nezešílela

bigstockphoto.com
|
14. 10. 2020
|
Roušky jsou zpátky. Není důvod se tím trápit, naopak. Můžeš z nich udělat módní doplněk! Stačí zvýraznit líčení očí a doplnit ji vhodným účesem, aby se ti vlasy nemotaly do obličeje. V těchto pěti praktických účesech budeš rozhodně za kočku.

Vysoký drdol

Vysoké účesy jsou k roušce nejpraktičtější. Hodí se jak k té na gumičkách, tak k té zavazovací. U zavazovací roušky si navíc můžeš vrchní šňůrku utáhnout nad drdolem, takže šňůrka drží na svém místě a nesklouzává. Pro tento účes potřebuješ délku vlasů aspoň po ramena. Vyčeš si vysoký culík a zamotej ho. Pak ho omotej kolem gumičky a drdol utáhni další gumičkou, případně zafixuj vlásenkami nebo lakem na vlasy. Praktické, moderní a sexy.

bigstock-studio-portrait-of-young-blond-365371342.jpg

Vysoký drdol k roušce padne.
bigstockphoto.com
Vysoký drdol je maximálně praktický!

Vysoký culík

Hit 90. let je tady! Vlasy vysoko vyčesej, pro dojem objemu je můžeš i lehce natupírovat. Pak je stáhni do gumičky. Pro hladký efekt zafixuj lakem na vlasy nebo gelem. Pokud chceš účes ještě upgradovat, odděl z culíku pramen vlasů a omotej ho kolem gumičky.

bigstock-portrait-of-young-beautiful-br-356213894.jpg

S vysokým culíkem nic nezkazíš!
bigstockphoto.com
Spěcháš? Vlasy vyčesej v předklonu, je to rychlejší!

 

Nízký culík

Elegantní varianta culíku, vhodná i pro krátké vlasy. Je praktičtější k rouškám na gumičkách. Vlasy jednoduše sepni pod zátylkem, aby zůstala viditelná pěšinka, a zafixuj je lakem. Gumičku můžeš omotat odděleným pramenem vlasů, mašlí nebo použij čelenku. Fantazii se meze nekladou!

bigstock-attractive-young-woman-with-ma-238736965.jpg

Nízký culík je praktický i elegantní.
bigstockphoto.com
Jednou z možností je nízký culík. V jednoduchosti je krása!

Poloviční drdol

Tento ležérní účes je ideální volbou, pokud vlasy ráda necháváš rozpuštěné. Navíc se hodí se pro oba typy roušek. Část vlasů odděl na temeni hlavy, vytvoř malý culík a zamotej do drdolu. Pokud se ti nepovede ulízaný drdol, nic se neděje, nedbalý vzhled je v tomto případě plus! Doplň stylovou rouškou a budeš královnou supermarketu.

bigstock-portrait-of-a-beautiful-woman-366030370.jpg

Rouška a vlasy? Teď už budeš vědět, jak je zkombinovat.
bigstockphoto.com
Ruku na srdce - nezbláznit se z vlasů, když musíme mít nasazenou roušku, je občas těžké.

„Banana bun“ drdol

Nízký drdol, inspirovaný stylem francouzských přehlídkových mol, je hitem podzimu. Je vhodný i pro krátké vlasy a nosit ho můžeš i do práce. Vlasy jednoduše omotej pod zátylkem, sepni a zafixuj lakem nebo sponkami. Nezapomeň, že hravý look je součástí tohoto účesu, takže se stylingem nemusíš moc trápit.

bigstock-cute-woman-with-beautiful-eleg-349800880.jpg

Banana bun je hitem podzimu!
bigstockphoto.com
Banana bun vytvoříš jednoduše a výsledek tě ohromí.

Máš nějaký svůj trik, jak upravit vlasy, když máme neustále roušky v pohotovosti? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články