Velký horoskop na rok 2018 - 1. díl: zjisti, co tě čeká a nemine!

www.bigstockphoto.com
|
06. 12. 2017
|
Poslední měsíc roku je vždy plný očekávání toho, co se bude dít, jakmile něco skončí a něco nového začne. Hledáme proto horoskopy, snažíme se nahlédnout do budoucnosti, abychom věděli, co nás čeká a nemine. Tak pojďme na to!

Máme pro tebe horoskop, díky němuž se třeba dokážeš lépe připravit na situace, které dost možná nastanou. Vždycky je totiž lepší být o krok napřed, alespoň v myšlenkách. Není vždycky nutné hledat řešení, ještě než problém skutečně nastane, občas se to ale vyplatí.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Rok 2018 pro tebe bude znamenat jednu změnu za druhou. V prvních šesti měsících buď rozhodně stále ve střehu, ať neuváženě nepodepíšeš něco, čím by sis mohla pěkně zavařit. Obecně se dá říct, že tenhle rok zatřese s tvou rutinou a ty se možná nebudeš stačit divit, co že se to kolem tebe všechno děje a mění.

Práce a kariéra

V oblasti práce tě čeká nejedna zkouška. Hvězdy tě nechtějí shazovat, jako spíš ti naznačit, abys ze sebe neváhala vydat maximum, když o něco jde. Jakmile k tomu tak přistoupíš, bude se dařit, i když to třeba nemusí být hned napoprvé. Rozjezd bude pomalejší, ale od února se v práci nezastavíš – ovšem pozor, dobrovolně! Budeš plná elánu a kolegové tě nebudou stíhat. Tyhle energické stavy však čas od času vystřídá skleslost a vyčerpání. Nezapomeň odpočívat.

Finance

Ruku v ruce se zmíněnými zkouškami půjde taky odměna. Záleží jen na tobě, jak přistoupíš ke změnám a prověrkám. Když se na ně dobře připravíš, budeš náležitě ohodnocena. V opačném případě tě může čekat i finanční zklamání.

Láska a rodina

Dávej si pozor na to, komu co svěřuješ o svém vztahu. Někdo, kdo ti ochotně naslouchá, rád překroutí tvoje věty a piš si, že se v pozměněné formě se to dostane až k tvému drahouškovi, kterého to rozzuří. Od února až do listopadu budeš pociťovat návaly touhy, čímž to sice svému protějšku můžeš trochu vynahradit, ale nespoléhej na to. V širší rodině se zajímej o její nejstarší členy. Možná potřebují tvou pomoc, ale nechtějí tě obtěžovat, takže si o ni sami neřeknou.

Zdraví

Jak už píšeme u práce, může ti hrozit totální vyčerpání, pokud se nenaučíš poslouchat signály svého těla a nebudeš pravidelně odpočívat. Tenhle rok nebude nijak extra dobrý, takže jestli ani teď nemáš kondičku maratonského běžce, během následujících měsíců ji ani nezískáš. Žádné vážnější problémy ale většině Beranů nehrozí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozenci v Býku budou mít v roce 2018 dost příležitostí, aby se ukázali v tom nejlepším světle, a to doma u rodiny, u partnera, v práci i v náhodné společnosti. Přispěchat na pomoc cizímu člověku ti přijde přirozené a můžeš za to dostat i pořádnou dávku uznání. Během celého roku budeš narážet, jakoby náhodou, na skvělé situace – najdeš bydlení svých snů, vezmete se s partnerem a utužíte vztah, dojdeš si v práci pro povýšení… Bude toho dost!

Práce a kariéra

Ano, povýšení nebo alespoň o něco lepší ohodnocení tvých pracovních výkonů, to je to, co ti hvězdy přichystaly a vůbec při tom nešetřily. Nemusíš se bát žádných zvratů k horšímu, s největší pravděpodobností tě nečekají.

Finance

Hvězdy radí šetřit vydělané peníze na horší časy, které mohou přijít hned začátkem roku 2019. Celý rok 2018 bude v pohodě, ale na jeho konci už můžeš cítit trochu pnutí a možná tě čeká i větší investice do bydlení nebo auta. Tak abys na to měla a nemusela si půjčovat po všech čertech.

Láska a rodina

Láska bude v roce 2018 tak nějak v pozadí. Na milostném poli se rovněž nebude dít nic nečekaného, pokud se ovšem nenecháš zlákat k nevěře, která na tebe bude číhat na každém rohu. Dobře si to rozmysli, protože je tu hodně velká šance, že se to provalí dřív, než řekneš „to jsem asi dělat neměla“. Nezadaní mohou na budoucího partnera narazit tam, kde by to nečekali – třeba při bruslení nebo na túře v horách. Pokud už máš děti, pořádně se jim věnuj, aby ti jednou nevyčetli, že jsi byla víc v práci než s nimi.

Zdraví

Tvou slabostí je krk, tak ho měj v teple a v létě ať tě ani nenapadne pít ledové nápoje. Kromě toho by tě nemělo nic zaskočit. Rýmičku nepočítáme.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Především na jaře začneš toužit po svobodě a nevšedních zážitcích. Buď při nich ale opatrná a rozvážná. Do všedních dní se ti může dostat chaos, takže nebudeš vědět, jak si zorganizovat čas. Měla bys na tom ale zapracovat dřív, než se to podepíše na tvém zdraví.

Práce a kariéra

Po celý rok 2018 bude v práci docela klid, bez větších výkyvů. Může se stát, že se objeví nová příležitost – ty budeš mít dojem, že se objevila náhle, ale lidé, kteří tě chtějí do týmu, po tobě dost možná pokukují už delší dobu.

Finance

Když se ti naskytne možnost vystoupat po kariérním žebříčku zase o něco výš, určitě se s tím bude pojit i lepší ohodnocení. Budeš si tak moct častěji něčím udělat radost a nepřemýšlet na každou korunou, kterou dáš z ruky.

Láska a rodina

Extrémy a extrémní zážitky tě budou lákat i v lásce. Hned v prvních pěti měsících z toho může být erotické tornádo, ať už máš partnera, nebo ne. V létě už to tak žhavé nebude a konec roku může potrápit dlouhotrvající vztahy, které budou potřebovat trochu oživit. S celým rokem se pojí i tvoje „schopnost“ zamilovat se do těch nejnevhodnějších lidí.

Zdraví

V této oblasti ti nehrozí nic zásadního, pokud si tedy dáš pozor na pořádnou ochranu během svých sexuálních radovánek. Zaměř se taky na pravidelnou, ideálně jarní a podzimní detoxikaci těla – nemusíš hladovět a pít jen vodu. Stačí, když se začneš stravovat zdravěji, přidáš zeleninu a ubereš přílohy a fast food.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rok 2018 pro tebe bude znamenat spoustu omezení. Zřejmě se několikrát stane, že budeš muset zrušit některý ze svých plánů. Budeš mít taky tendenci jednat hodně impulsivně, naštěstí tě ale ve většině případů něco zabrzdí a ty si uvědomíš, že by to nebylo to nejlepší.

Práce a kariéra

Tady se zřejmě odehraje něco, co ti nebude příjemné. Může jít o změnu práce nebo o změnu v organizaci té stávající. Nejspíš to ale bude negativní a bude ti trvat dlouho, než se s tím srovnáš. Na druhou stranu hvězdy přejí všem, kteří pracují kreativně!

Láska a rodina

Láska a vztahy u tebe budou v roce 2018 číslo jedna. Budeš je řešit celý rok, ale nijak extrémně – buď si budeš užívat pevného svazku se vším, co k němu patří, nebo konečně najdeš spřízněnou duši, se kterou ti bude dobře. Jen v málokterých případech asi dojde na rozchod nebo rozvod. Hvězdy ti fakt budou přát. Stejně jako partner, i rodina pro tebe bude důležitá. Projev trochu víc péče o své rodiče, budou ti vděční. Během roku je vytáhni někam na výlet nebo jinou společnou akci. Užijete si to všichni.

Zdraví

Tvůj problém bude nejspíš spočívat ve špatné životosprávě, potrápit tě může zažívání. Zaměř se víc na to, co jíš, a dopřej si pravidelný pohyb, i kdyby to měla být jen procházka v lese. V přírodě načerpáš tolik potřebnou energii, tak s tím neotálej.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tak ty budeš během celého roku sršet elánem a nasazením. Občas budeš až k nezastavení, což ti může okolí vyčíst, ale ty prostě nechceš spadnout do kategorie průměrných. Kreativity budeš mít na rozdávání a nebude pro tebe problém cokoli zařídit. Využij toho!

Práce a kariéra

Všechno, do čeho se pustíš s přesvědčením, že je to dobré, se ti podaří. To přesvědčení a vnitřní motivace je k tomu ale potřeba, jinak se s úspěchem nesetkáš. Dařit se ti bude v práci i při samostatných projektech, tak se neboj a neodkládej dlouho chystané záležitosti. Díky svému nasazení si můžeš přijít na pěkné peníze, na které bys na začátku procesu ani nepomyslela. Ve druhé polovině roku si dávej pozor na zbrklost a nedodělky, mohly by se ti vymstít.

Láska a rodina

Láska je pro tebe v roce 2018 hodně důležitá a hvězdy ti jí dopřejí požehnaně. Jestli jsi sama a už ti to leze krkem, vydej se na jakoukoli akci, kde se schází zajímaví lidé – může to být sport i kultura, nikdy nevíš. Máš skvělou šanci tu potkat někoho, s kým se dáš do řeči, abys později zjistila, že po takovém člověku skutečně toužíš. Ve vztazích bude často oblačno, ale řešení se vždycky najde a nebude důvod něco ukončovat. Špatné je, že se během roku nebudeš moc věnovat rodině. Ta ti to může v listopadu vyčíst, ale ty budeš mít ještě šanci napravit to během adventu a Vánoc.

Zdraví

Na jaře se pusť do pravidelného sportování, udělá to dobře nejen tvému tělu, ale i tvé psychice. Při aktivním odpočinku přijdeš na jiné myšlenky a všechno ti pak půjde lépe. Během cestování si dávej pozor na úrazy. Potrápit tě mohou záněty a infekce. Nepodceňuj je a vydej se včas k lékaři.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Už od podzimu 2017 se tě drží depky, ale neboj, s nástupem ledna nebo února bude lépe. Vyraz občas na běžky do přírody, obnov dýchánky s přáteli a uvidíš, že světlejší dny na sebe nenechají dlouho čekat. Naplánuj si dovolenou už na květen nebo červen, bude to ideální čas – budeš potřebovat odpočinek od práce.

Práce a kariéra

Už tě delší dobu vytáčí někdo z kolegů? Je pravděpodobné, že už během prvních tří měsíců bouchneš a řekneš mu pěkně od plic, co si o něm myslíš. Spor to bude pořádný, ale vzduch pročistí a ten, kdo ti tak vadí, za sebou možná definitivně práskne dveřmi. Pokud hodně zamakáš, můžeš se těšit i na povýšení, na vyšší odměnu a benefity, které se ti budou hodit. Jestli se chystáš změnit pole působnosti, dobře si pročti smlouvu, kterou před tebe kdokoli položí.

Láska a rodina

Do vztahu i celé rodiny budeš v roce 2018 přinášet nejvíc pohody ze všech. Chápeš konečně, že nic není černobílé, a hádky, které tvou rodinu stíhaly v roce 2017, nebyly od věci. Některé záležitosti bylo třeba vyřešit. Nezadané kočky budou usilovně hledat lásku, ale pravděpodobně narazí jen na zklamání. Vyčkej, zaměř se na jiné oblasti života a ono to přijde. V již existujících vztazích se nebude dít nic zvláštního, což je na jednu stranu dobře. Možná se ale začne vkrádat nuda, se kterou bude potřeba zabojovat.

Zdraví

Když budeš dbát na prevenci, nic zlého tě ohledně zdraví v roce 2018 zřejmě nepotká, což je skvělé. Je taky ideální doba pro zlepšování fyzické kondice, která ti navíc dodá sebevědomí a pomůže ti průběžně čistit hlavu. Zajdi si občas na masáž a budeš se cítit jak v sedmém nebi.

Související články