Říjen rozhodne o tom, v jaké kondici bude vaše peněženka na začátku ledna

www.shutterstock.com
Komerční článek
|
11. 10. 2018
|
Říjen je nejlepší čas pro pozorování produktů z letákových akcí. Čtvrté čtvrtletí roku je značně náročné na finance, ať už jde o mikulášskou nadílku, vánoční dárky, výzdobu na stále populárnější Halloween či produkty spojené s Dušičkami.

Zároveň, ceny produktů v regálech jsou v říjnu stále nízké, k jejich pozvolnému nárůstu dochází až v listopadu, kdy obchodníci chtějí vydělat co nejvíce na hlavní „komerční“ události roku – Vánocích. 

Určitě jste si všimnuli, že ceny potravin rostou, a to platí i pro produkty potřebné k pečení vánočního cukroví (máslo, vejce, mouka, vanilkový cukr), sladkosti a hračky. Aby pro Vás nebyl konec roku finančně vyčerpávající, je vhodné položky z Vašeho nákupního seznamu koupit v letákových akcích, v rámci nichž můžete ušetřit až 80 % za zboží Vašich oblíbených výrobců.

Nečekejte na poslední chvíli, nemusí se na Vás dostat

Pokud začnete s „hlídáním“ akčních letáků již v říjnu, zvyšujete své šance na to, že najdete skutečně výhodnou nabídku. Při nákupech těsně před Dušičkami, Halloweenem, Mikulášem, Vánoci apod. riskujete, že žádný z obchodníků nenabídne v akci zboží z Vašeho nákupního seznamu, případně že tyto slevy nebudou tak zajímavé, nebo se Vám je nepodaří využít z důvodu omezeného počtu kusů zboží v akci.

Přehled produktů v akci najdete na AkcniCeny.cz

Aby pro Vás bylo hlídání akcí z letáků maximálně pohodlné, je tu pro Vás web AkcniCeny.cz, který sleduje letáky desítek prodejců napříč celou Českou republikou. Každý den na tomto webu najdete tisíce položek za výrazně výhodnějších podmínek. Přehled slev na AkcniCeny.cz je Vám k dispozici jak v podobě náhledů na elektronické letáky, tak v podobě tematických kategorií, např. mléko v akci, vejce v akci.

Všem uživatelům AkcniCeny.cz je k dispozici funkce Strážce slev, která funguje následujícím způsobem:

  1. zdarma se registrujte do služby
  2. vyberte si, o jaký typ slev máte zájem, tj. jaký typ zboží (čokoláda) či konkrétní produkt (čokoláda Milka) Vás zajímají
  3. jaký typ slevy je pro Vás zajímavý, resp. jakou cenu po slevě jste ochotni zaplatit
  4. pokud máte, vyberte si své preferované prodejce (např. Kaufland, Tesco)

 

Jakmile Strážce slev najde akční nabídku odpovídající Vašim parametrům, informuje Vás o tom e-mailem.

Související články