Horoskop na rok 2018 – 2. díl: co pro tebe hvězdy mají?

www.bigstockphoto.com
|
08. 12. 2017
|
V prvním dílu horoskopu na rok 2018 jsme se věnovaly kočkám ve znamení Berana, Býka, Blížence, Raka, Lva a Panny, tentokrát se podíváme na ostatní znamení. Rok 2018 bude pestrý, jen co je pravda. A co může potkat právě tebe?

Máme pro tebe horoskop, díky kterému se dozvíš, co se na tebe chystá, na co se připravit, abys nebyla zaskočená, a jak se vyhnout možným nepříjemnostem. Jdeme na to!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rok 2018 tě bude hodně zkoušet. Okolí na tebe bude klást vysoké nároky, jak doma, tak v práci nebo s přáteli. První tři měsíce budou náročné, ale od dubna si zase vydechneš – až do října, kdy se kolotoč výzev zase roztočí.

Práce a kariéra

Práci jako by hvězdy v roce 2018 upozaďovaly. Důležitější pro tebe bude rodina nebo její rozrůstání. Občas se ale neudržíš a něco pracovního vyřídíš, bude to pro tebe příjemná změna. Nezaměstnané kočky zřejmě nebudou mít moc štěstí při hledání nové práce, ale na podzim tuhle smůlu prolomí a konec roku už budou mít nějakou tu kariérní jistotu.

Finance

Ruku v ruce s těmi zkouškami a možnými neúspěchy v práci jdou finance. Dobře uděláš, když začneš pořádně šetřit, protože se ti to bude hodit. Hlavně před létem se pravděpodobně vyskytne nějaký větší výdaj. Nenech se jím zaskočit, buď na to připravená.

Láska a rodina

Rodina, to je to, co u tebe bude na prvním místě od ledna až do prosince. Kočky ve znamení Vah si buď budou užívat přírůstků v rodině a vlastních dětí, ty, které ještě děti nemají, si budou o to víc hýčkat partnera. I v dlouhodobých vztazích zavládne harmonie. Náročnější životní situace vás ještě víc sblíží. Nezadané čeká nějaký ten flirtík, ale na nic vážnějšího to nevypadá. Snad další rok.

Zdraví

Jestli tě začne v průběhu roku trápit něco ohledně zdraví, moc dlouho neotálej a běž k lékaři. Mohlo by se to totiž zkomplikovat a léčba by pak byla o to horší. Především nepodceňuj bolesti kloubů a vůbec pohybového aparátu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Je to jasné, Štíry čeká úspěšný rok a podaří se jim, na co sáhnou. Budou hotovými miláčky hvězd, už během ledna je zaplaví neuvěřitelné množství energie a všechno půjde jako po másle. Jen si dej pozor na možné přepracování. Jestli máš pocit, že doma nepracuješ, spočítej si, kolik prádla za týden vyžehlíš, kolikrát vyluxuješ, setřeš podlahu nebo utřeš prach. I to je práce!

Práce a kariéra

V posledních dvou měsících roku 2017 zřejmě přišla nabídka, nad kterou jsi uvažovala. Patrně jsi o ní přemýšlela tak, až tě z toho hlava bolela a nervy jsi měla na pochodu. Máme pro tebe ale dobrou zprávu – pokud jsi nabídku přijala, chvilku to potrvá, než si na novou práci zvykneš, nakonec to ale bude skvělé! Jestli naopak zůstáváš na stávajícím místě, nemusíš se bát žádných karambolů.

Finance

Ruku v ruce s pravděpodobnou změnou pracovního místa jde taky vyšší finanční ohodnocení – a to tak vysoké, že se ti o něm možná před pár měsíci ani nesnilo! Uděláš dobře, když nepřestaneš šetřit, protože se ti peníze budou hodit, hlavně v období léta, kdy může přijít nějaký nečekaný výdaj.

Láska a rodina

Když říkáme, že budeš miláčkem hvězd, tak prostě budeš. Dlouhodobé vztahy naplní romantika a oživení, nejedna Štířice se vdá nebo se naopak zbaví vztahu, který ji jen vyčerpává. Nezadané kočky zase budou mít hned několik příležitostí potkat toho pravého, s nímž budou chtít strávit dlouhé roky, ne-li až do konce života. Možná se neobejde bez nějakých těch nepříjemností v začátku, ale bojovat se tentokrát vyplatí!

Zdraví

Tebe asi potrápí páteř, zejména krční. Potýkat se budeš i se ztuhlou šíjí. Jestli denně trávíš osm hodin prací u počítače, nezapomeň se co hodinu protáhnout a udělat pár cviků právě na krční páteř. Když vsadíš na prevenci a dostatečný přísun vitamínů, nic tě v roce 2018 jen tak nerozhodí. Bude to skvělý rok!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci se v nadcházejícím roce fakt nudit nebudou, a to v pozitivním i negativním slova smyslu. Hvězdy na tebe nachystaly nejedno překvapení, takže se občas nebudeš stačit divit tomu, jaké máš štěstí v neštěstí. Dobrá zpráva je, že většina z toho, čemu budeš muset čelit, se podaří k tvému prospěchu.

Práce a kariéra

V práci to bude po celý rok relativně v pohodě. Budeš mít energie i nápadů na rozdávání, možná konečně začneš pracovat sama na sebe, jestli tě to láká. Je k tomu nejvhodnější čas! Vždycky si ale kromě zdravé dravosti udrž taky milou a pokornou tvář. Získáš si tak potenciální klienty.

Finance

Hvězdy slibují finanční zajištění tak jako tak. I když zůstaneš v současné práci, i když začneš podnikat, půjde to lépe než v uplynulém roce. Konečně si zas budeš moct udělat radost nejen jednou za půl roku a ještě s výčitkami svědomí. Vyplatí se investovat do koníčků, kterým se opravdu intenzivně věnuješ.

Láska a rodina

Tady může narazit kosa na kámen. Budeš totiž chtít experimentovat a bude se ti to hodně líbit. Pravděpodobně ale nepůjde o tvůj dlouhodobý vztah a nevěra se provalí, i když to asi chvilku potrvá. Bezstarostné sbírání sexuálních zážitků si sice užiješ, ale můžeš tím ztratit kocourka, kterého máš doma. Nezadané Střelkyně budou taky hodně vášnivé, ale ty nemají důvod se krotit. Možná, že právě s někým, s kým se rozhodneš velmi nezávazně trávit večery a noci, se nakonec dáte dohromady i vážněji.

Zdraví

Jestli tě v roce 2017 trápil nedostatek elánu, bude to teď úplně jinak. A nutno říct, že se ti uleví. Síly budeš mít přirozeně víc. Dávej si ale pozor na prochladnutí a krk. Komu by se chtělo ležet v posteli a stěží polknout?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Na Kozorohy se snese pořádná dávka preciznosti. Budeš chtít být nejlepší. A máš k tomu dobré předpoklady. Samo to ale nepůjde, ať už mluvíme o vztazích, nebo o práci. Vždycky to bude chtít píli. Rok 2018 bude ideální pro osobní rozvoj.

Práce a kariéra

V roce 2018 se bude dařit hlavně právníkům, architektům, lékařům a majitelům firem, kteří se denně starají o jejich chod. Ani ostatní ale nepřijdou zkrátka. Když se budeš o něco víc snažit, můžeš se nachomýtnout k příležitosti, která už se nemusí opakovat – dávej si na to pozor hlavně v období září a října.

Finance

Střídavě oblačno. Jestli se ale prosadíš v nové nabídce, můžeš čekat zlepšení finanční situace a Vánoce klidně oslavit v přepychu. Budeš si moct dovolit odjet ještě v zimě na dovolenou a relaxovat v exotické destinaci. A to se hodí!

Láska a rodina

Ono to snažení v práci a opojení z možných úspěchů se ovšem nejspíš odrazí na vztahu s drahou polovičkou i na rodině, kterou budeš mít tendenci zanedbávat. V květnu už by toho mohli mít všichni plné zuby a říct ti to naplno. Nezadané kočky by měly vyrazit na nějakou tu sportovní akci, kde potkají stejně nebo aspoň podobně laděného kocourka.

Zdraví

Zdraví bude po celý rok v pohodě, občas může přijít nachlazení nebo lehčí viróza. Nic zásadního. Horší to ovšem bude s psychikou, u ní se dají očekávat závratné výkyvy. Spojené budou nejspíš s prací a rodinou. Snad se se všemi jednat v klidu, ušetříš si tak nakonec i vlastní nervy.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Hvězdy velí, aby ses vymanila ze stereotypu, který ti leze na nervy, ale prozatím jsi nebyla schopna se z něj jakkoli dostat. Teď k tomu nastane hned několik příležitostí, při kterých si u mnoha věcí, zejména u zlozvyků, řekneš „dost“. A jenom ti to prospěje!

Práce a kariéra

Tak ráda by ses posunula někam výš, ale ono to moc nejde. Bohužel to ani v roce 2018 nebude u většiny Vodnářek moc reálné. Snaž se vycházet svému zaměstnavateli nebo klientům vstříc a udrž se tam, kde seš. Moc v průběhu roku neutrácej a rozhodně nespoléhej na půjčku. Ta by se s tebou mohla táhnout hooodně dlouho.

Finance

Tohle bude fakt nic moc. Vyplatí se pořádně si rozmyslet, za co budeš utrácet, protože by ses mohla nejednou rozjet tak, že budeš pár dní před výplatou jíst suché rohlíky. O přidání peněz v práci nemůže být ani řeč, takže opatrně.

Láska a rodina

V lásce nepřijdou žádné zvraty, snubní prstýnek raději neočekávej, ať nejsi zklamaná – mít klid ale je někdy mnohem lepší než výkyvy. V trvalých vztazích zavládne pohoda, otevřenost a možná už se nebudete snažit tvářit se jeden před druhým jako úplně dokonalí. Nezadané kočky mají šanci někoho potkat a možná to bude v knihovně, na vernisáži nebo na podobných místech. Rodině se budeš věnovat o něco víc než v roce 2017 a taky za to sklidíš nejednu pochvalu, zvlášť od starší generace.

Zdraví

Už během února poznáš, že tenhle rok nebude tak úplně jednoduchý. Může tě potrápit některý z vnitřních orgánů a v průběhu jara i svaly (a zapalování lýtek to nebude). Dávej si na to pozor a neodkládej dlouho návštěvu lékaře, tenhle rok prostě jen tak něco nepřejde samo od sebe.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V roce 2018 na tobě budou lidi obdivovat skromnost, pokoru a vnímavost. Tvoje empatie bude snad i nakažlivá. Tvůj úsměv potěší i prodavačku za kasou a šarm z tebe bude vyzařovat na hony daleko. Nevěříme, že by ti odolal někdo, na koho budeš mít zálusk.

Práce a kariéra

Jestli tě tvoje práce nebaví nebo už tě prostě neuspokojuje, hlavně od dubna se dívej po jiné. Máš velkou šanci objevit takovou, která tě bude další roky bavit a bude přesně podle tvého gusta. Potenciálním zaměstnavatelům budeš sympatická a budou ochotni ti odpustit i nějakou tu drobnou nezkušenost s konkrétními úkony.

Finance

S novou prací přijde i jiná odměna. Hvězdy ale spíš napovídají, že se můžeš těšit na výhru nebo řešit otázku dědictví. Můžeš se dostat k nemalé sumičce, tak si dobře rozmysli, jak s ní smysluplně naložit a neutratit ji za hlouposti, které tě zajímají jen dočasně.

Láska a rodina

Ty budeš až do října naprosto neodolatelná a jen málokdo se za tebou neotočí – dokonce i ženy po tobě budou závistivě pokukovat! A muži? Ti se o tebe budou nejspíš přetahovat. Vyber si z nich toho nejlepšího a pozor, nemusí to být zrovna tvůj aktuální partner. Nezapomeň se věnovat rodičům, kteří to na sobě sice nedávají asi moc znát, ale přesto se jim stýská po společných časech.

Související články