Barvy Vánoc 2022: Letos je ovládne bílá a červená. Společně doladí přírodní design

Shutterstock
|
01. 10. 2022
|
Nesměj se, než se naděješ, Vánoce jsou opravdu tady. Od začátku září se na pulty marketů pomalu, ale jistě sunou trvanlivé vánoční dobroty a kolegyně, která peče cukroví na zakázku, už se chystá přijímat objednávky.

Na konci září s Vánocemi tedy „nestrašíme“ proto, že bychom tě chtěly vystresovat, že ještě nemáš dárky (ale mohla bys je začít pořizovat, jinak se před Vánocemi pěkně prohneš), jako spíš proto, že to uteče a všude se zase brzo budou hrát koledy.

Pokud se chceš na Vánoce těšit a zlehka se na ně ladit, není nic lepšího než se mrknout, které barvy budou letos in, aby sis podle toho svátky zimy mohla vyšperkovat. A pro milovnice nadčasové bílé a energické červené máme skvělou zprávu – Vánoce 2022 budou ve znamení právě těchhle barev!

shutterstock_473622013.jpg

Nadčasová bílá a energická červená dají Vánocům šmrnc!
Shutterstock
Vyrábíš si dekorace sama? Tím spíš se trefíš do letošních barev!

Červená, bílá a příroda

Pozor ale, rozhodně nepůjde o zběsilé a kýčovité zdobení. Poslední roky do Vánoc promlouvá příroda, kterou k sobě domů zveme čím dál víc. Proto si připrav decentní dekorace a ozdoby na stromeček? Ty budou ideální dřevěné a klidně nebarvené.

Do cool vánočních barev můžeš zahalit nejen stromeček, ale taky třeba postel, gauč, okna a na konec i vánoční tabuli a sebe. Nezapomeň taky dobře vybrat balicí papír! Doplňky, jako například svícny, stojánky nebo držáky si pak můžou udržet čistě přírodní design. Tahle kombinace dokonale pohladí po duši!

A na co nesmíš zapomenout? Na pořádnou hvězdu do okna, samozřejmě v červeném a bílém provedení! Světlo k Vánocům neodmyslitelně patří, tak se neboj vyšperkovat jím okno a aspoň na chvíli ho po setmění zapnout, ať je ten svět o něco veselejší a barevnější.

shutterstock_771047311.jpg

Těšíš se na balení vánočních dárků? Pěkně je vyšperkuj!
Shutterstock
Dřevo nebo přírodní balicí papír, o to tu letos poběží.

Trend není jen jeden

Zatímco někdo má jasno a pojede si letos svoje červenobílé Vánoce, jiné nejspíš potěší i další trendy, které se se začátkem podzimu derou na povrch. In totiž budou ozdoby ve tvaru květů růží nebo ptačích peříček nejrůznějších barev. Parádu můžou na stromečku udělat i mašle.  

Řídíš se trendy, nebo si Vánoce děláš každý rok stejné?

Použité zdroje: zdroj 1, Ikea PR kit

Tagy: 
Související články