Zajíček? Proč ne? Slavné ženy, které mají o dost mladšího partnera

Bigstockphoto
|
07. 06. 2022
|
Láska kvete v každém věku. Které celebrity si s věkovým rozdílem ve vztahu hlavu nelámou?

Vztah starší ženy s výrazně mladším mužem nemůže fungovat. Nebo ano? Podívejme se, kteří slavní boří stereotypy a skvěle se jim to daří.

Heidi Klum a Tom Kaulitz

Německá supermodelka Heidi Klum (48) se v roce 2019 vdala už potřetí. Jejím vyvoleným se stal o 16 let mladší kytarista Tom Kaulitz (32), kterého známe z kapely Tokio Hotel. Seznámili se v březnu 2018 přes společného kamaráda a okamžitě přeskočila jiskra. Ještě ten rok se stihli zasnoubit a stále se sebe nemůžou nabažit.

bigstock-los-angeles-feb-tom-kau-286632586.jpg

Toma Kaulitze si možná pamatuješ z kapely Tokio Hotel.
Bigstockphoto

Shakira a Gerard Piqué

O 10 let mladšího partnera má kolumbijská zpěvačka Shakira (45). S fotbalistou FC Barcelona Gerardem Piqué (35) se seznámili se v roce 2010 při natáčení videoklipu k písni Waka Waka, kde Gerard hrál jednoho z fotbalistů. Bylo mu tehdy pouhých 20 let. Nějakou dobu společně žili v Barceloně a vychovávali syny Milana (8) a Sashu (6), před nedávnem ale bohužel oznámili rozchod.

Emmanuel a Brigitte Macronovi

Francouzský prezident si z předsudků nic nedělá. Už v 17 letech měl jasno, že si vezme svoji středoškolskou učitelku. A tak se taky stalo. Brigitte Macronová (69) je o 25 let starší a kvůli Emmanuelovi opustila manžela a tři děti. Vzali se v roce 2007 a prezident o ní mluví jako o lásce svého života.

Britney Spears a Sam Asghari

Zajíčkem se může pochlubit i temperamentní zpěvačka Britney Spears (40). V roce 2016 se zakoukala do herce a fitness trenéra Sama Asghariho (28), který účinkoval v jejím videoklipu Slumber Party. O 12 let mladší Sam se Britney zalíbil natolik, že ho po natáčení údajně pozvala na večeři. Zbytek už známe. Pár se v roce 2021 zasnoubil a letos se těší na veselku.

bigstock-britney-spears-and-sam-asghari-313077907.jpg

Tahle dvojka vypadá moc hezky!
Bigstockphoto
Britney Spears a Sam Asghari se toho taky nebáli – už jsou zasnoubeni!

Priyanka Chopra a Nick Jonas

Jedna z nejlépe placených bollywoodských hereček a modelek Priyanka Chopra (39) tvoří pár s americkým zpěvákem z Jonas Brothers, Nickem Jonasem (29). O 10 let mladší Nick se do Priyanky okamžitě zamiloval a šel do vztahu natolik po hlavě, že svoji vyvolenou požádal o ruku za pouhé dva měsíce vztahu! Indická kráska souhlasila a letos v lednu přivítali první společné dítě, dcerku Malti Marie.

Jaký je tvůj názor na vztahy žen s výrazně mladšími muži?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6

Související články