Nejvíc sexy muži Hollywoodu. Těmhle krasavcům bys jen těžko odolala

Bigstockphoto
|
07. 05. 2022
|
Vytvořit hitparádu nejkrásnějších slavných mužů není jednoduché, Hollywood se totiž pohlednými kocoury jen hemží. Kteří herci patří mezi nejvíc sexy?

George Clooney

Tenhle krasavec zraje jako víno. Přestože je Georgi Clooneymu už přes šedesát, sexappealu má pořád na rozdávání. Pověst starého mládence mu v roce 2014 ukončila krásná advokátka přes lidská práva Amal, se kterou vychovává čtyřletá dvojčata Alexandera and Ellu.

bigstock-george-clooney-attends-the-mo-129565313.jpg

Sexy i po šedesátce!
Bigstockphoto
George Clooney je pořád fešák.

Timothee Chalamet

Šestadvacetiletý mladíček na sebe upozornil například ve filmech Malé ženy nebo K zemi hleď! Se svým charismatem a rošťáckým kukučem se hned zařadil mezi lamače dívčích srdcí. Na seznamu jeho partnerek byla dokonce i dcera Johnyho Deppa, Lily-Rose, se kterou chodil necelé dva roky.

bigstock-timothee-chalamet-at-the-rd-231076996.jpg

Timothee Chalamet chodil i s dcerou Johnnyho Deppa.
Bigstockphoto
Plakát tohohle krasavce má ve svém pokoji nejedna puberťačka.

Chris Hemsworth

Kdo by odolal představiteli mužného Thora. Není divu, že se tenhle australský krasavec pravidelně umisťuje v anketách o nejvíc sexy muže světa. A sluší mu to i s krátkými vlasy. K nakousnutí je i Chrisův bratr Liam, kterého známe například z filmové série Hunger Games.

bigstock-los-angeles-jul-liam-he-101923877.jpg

Fešáci jsou oba, to se musí nechat.
Bigstockphoto
Který z bratrů Hemsworthových je víc sexy? Těžká volba!

Brad Pitt

Byl by hřích nezařadit Brada Pitta do našeho seznamu. Jeho 58 let by mu asi nikdo nehádal. Kdo viděl film Troja, kde vystavuje na odiv své svalnaté tělo, pochopí, proč byl Brad Pitt několikrát vyhlášený za nejvíc sexy muže planety.

bigstock-los-angeles-sep-brad-pi-323129878.jpg

Tenhle krasavec se prostě neokouká.
Bigstockphoto
Brad Pitt, to je zkrátka klasika.

Ewan McGregor

Skotové jsou sexy. Třeba takový Ewan McGregor. Přestože už platí za zralého padesátníka, z jeho modrých uhrančivých očí a sladkého úsměvu se nám pořád podlamují kolena. Pohledný herec platil za vzorného manžela a otce 4 dětí až do roku 2017, kdy ho fotografové nachytali, jak se líbá se svou kolegyní Mary Elizabeth Winsteadovou. Po 22 letech manželství se tak rozvedl a letos v dubnu se s Mary, se kterou má ročního syna, oženil.

bigstock-berlin-february-ewan-mc-105279929.jpg

Ach, ty jeho oči!
Bigstockphoto
Ewan McGregor měl odjakživa sexappeal.

Který další herec by neměl v našem seznamu chybět?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6, zdroj 7, zdroj 8

Související články