Nejšílenější zvyky celebrit: krém z trusu, používání pijavic a pití vlastní moči

Bigstockphoto
|
24. 03. 2022
|
Každá máme nějakou úchylku, a to včetně celebrit. Některé ze zvyků slavných jsou už ale trochu za hranou. Posuď sama.

Hollywoodské hvězdy jsou dokonalost sama. Pravda? Ne tak docela! Podivné zvyky se nevyhýbají ani celebritám. Někdo si moc nepotrpí na hygienu, jiný se neštítí močit do umyvadla nebo sází na pofidérní zkrášlovací rituály.

Tom Cruise a jeho podivný pleťový krém

Jaké je tajemství svěžího vzhledu Toma Cruise? Ptačí trus! Herec pravidelně podstupuje zvláštní kosmetickou proceduru, která spočívá v aplikaci slavičího trusu na obličej. Kdysi ho používaly japonské gejši a v západním světě metodu zpopularizovala Victoria Beckham, která na ni taky nedá dopustit.

Hubnoucí rituál Ke$hy

Příkladem, kam až může zajít touha po perfektní figuře (nebo zviditelnění), je zpěvačka Ke$ha. V dokumentárním seriálu Ke$ha: My Crazy Beautiful Life vypila z lahve svoji vlastní moč! Prý šlo o součást experimentální ozdravné kúry na hubnutí. Ohlasy diváků byly pochopitelně rozpačité…

bigstock-los-angeles-jan-kesha-a-347543491.jpg

No co, každý máme to svoje...
Bigstockphoto
Ke$ha byla vždycky tak trochu rebelka.

Nehygienický Brad Pitt

Brada Pitta na hygienu moc neužije. Hollywoodský krasavec údajně nepoužívá mýdlo, sprchový gel ani deodorant, protože tyhle věci považuje za toxické. Při natáčení Hanebných panchartů prý kolegům vadil zápach Bradova potu natolik, že ho donutili používat v podpaží aspoň dětské vlhčené ubrousky.

Jennifer Lawrence se neštítí močit do umyvadla

Herečka Jennifer Lawrence není žádná fajnovka. Místo čekání ve frontě na záchod nemá problém vyčůrat se do umyvadla. Prý už to vyzkoušela víckrát. Jak to Jennifer technicky zvládá, si jde ale těžko představit.

bigstock-jennifer-lawrence-at-the-los-a-304962895.jpg

Někdo se prostě nezdráhá močit do umyvadla.
Bigstockphoto
Jennifer Lawrence řeší fronty na dámských záchodech svérázným způsobem.

David Beckham a jeho OCD

Fotbalista David Beckham se údajně potýká s obsedantně-kompulzivní poruchou. Projevuje se u něj například tak, že musí mít všechno v sudém počtu. Třeba i ponožky nebo počet plechovek v lednici. Když je počet lichý, neváhá nadbytečnou plechovku vyhodit.

Koupel s pijavicemi podle Demi Moore

Herečka Demi Moore snad nestárne. Prý za tím stojí pijavice! V rámci detoxikační kúry si s nimi pravidelně dopřává koupel. Její kůže si tak prý zachovává mladistvý vzhled. Poprvé tuhle podivnou terapii vyzkoušela během pobytu v Rakousku a od té doby na ni nedá dopustit.

Který z těchto zvyků ti přijde nejšílenější?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6

Související články