Mládež objevila novou drogu. Její výroba je nechutná

www.pixabay.com
|
28. 11. 2018
|
Slyšela jsi někdy o droze, po jejímž užití začnou dotyčnému z těla odpadávat shnilé kusy masa? Pak jsi určitě skrčila nos odporem. To, co objevili puberťáci v Indonésii, ale boří všechny hranice. Následující řádky čti jen na vlastní nebezpečí.

Halucinace a pocity létání

První zmínky o nechutném odvaru, který má navodit halucinace a stavy létání, přicházejí z Indonésie. Tamější mládež pravděpodobně neví, jak si ukrátit volný čas, a ráda experimentuje s vlastním zdravím. Vaří si totiž odvar z použitých dětských plenek a dámských vložek. Nechutné? Nepochybně. Nikdo normální by do toho pravděpodobně nešel. Někteří indonéští teenageři mají ale očividně opačný názor.

Stav nirvány z popelnice

Použité hygienické potřeby mládež shromažďuje z odpadkových košů a popelnic v okolí. Za výrobu halucinogenního odvaru tak nevydá ani korunu. Odpudivý vývar vaří asi hodinu čistého času a po ochlazení popíjí. Navození halucinogenních stavů je pak otázkou několika minut. Asi ale není potřeba zdůrazňovat, jak je tenhle odvar nechutný, a především pak nebezpečný.

blood-1715010_960_720.jpg

Droga se dá připravit ze spousty nepředstavitelných věcí.
Nechutné? Stoprocentně. Ale každý má jinou hranici.

Razie v Indonésii

Tento nechutný způsob „sjíždění se“ pochopitelně neunikl polici a indonéským úřadům. V současné době provádí patřičná opatření, která mají zamezit dalšímu šíření tohoto nechutného fenoménu. Halucinogenní odvar byl v Indonésii prohlášen za nelegální, a jeho příprava se tak přísně trestá. Policie v posledních týdnech zatkla spoustu mladistvých, přičemž některým z nich nebylo ještě ani 14 let.

Související články