Letní červencový horoskop: co tě čeká a nemine?

www.bigstockphoto.com
|
21. 06. 2018
|
Teploty atakující hranici třiceti stupňů, přecpaná koupaliště a kancelářská klimatizace v plném proudu. Že tak nějak bude vypadat první letní měsíc? Pravděpodobně ano. Co ale čeká a nemine jednotlivá znamení? To ti za chvilku prozradíme.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Na Berany čeká vcelku pohodové léto. V práci sice budou dotahovat významný a náročný projekt, najdou si ale dostatek času na odpočinek, výlety i nějakou tu týdenní dovolenou. Jen pozor na zabezpečení bytu. Zloději jsou vykutálení a letní měsíce jsou pro ně pravým a nefalšovaným rájem.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci si červenec příliš neužijí. Budou totiž v jednom kole. Náročná práce, stejně jako věčně nespokojená polovička, která se už nemůže dívat na to, jak se celý jejich svět točí kolem pracovních povinností, jim na náladě příliš nepřidají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci si budou v červenci užívat romantickou lásku. Pravděpodobně to bude někdo z práce, což může v budoucnu zavánět problémem. Dávejte si pro to, vy dvě hrdličky, pozor na to, kde cukrujete. Šéfa by vaše chování mohlo nepěkně pohoršovat.

pretty-woman-1509956_1280.jpg

Červenec bude jako stvořený pro romantickou lásku.
V práci si dej na cukrování pozor. Jinak si to užívej!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci v červenci změní práci. Už několik let se totiž potýkají s jistou nespokojeností, která takto musela logicky vyústit. V nové práci to ze začátku samozřejmě nebude žádná legrace, po zapracování si ale řeknou: „Škoda, že jsem tady nenastoupil/a dřív.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvům hvězdy přejí. Těšit se můžou na povýšení a zaslouženou dovolenou na horách. Počasí bude přát dlouhým túrám i netradičním zážitkům. Dáme ruku do ohně za to, že se jim ani za mák nebude chtít vracet do zajeté pracovní rutiny.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny v červenci zapojí všechny mentální i psychické síly a budou odbavovat jeden úkol za druhým. Nemůžou se totiž dočkat naplánované dovolené, která je čeká v měsíci srpnu. Jen pozor na to, abys před vysněnou dovolenou neonemocněla. Nanuky, vysoké teploty a klimatizace dokážou své.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy v červenci zažijí letní románek. Pravděpodobně půjde o někoho, koho potkaly na dovolené nebo v práci. V prvním zmíněném případě odejde letní poblouznění stejně rychle, jako přišlo, v tom druhém půjde o trvalejší vztah, který může dokonce skončit manželským svazkem. Ale nepředbíhejme!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si budou během července užívat pracovně-dovolenkové atmosféry. Svoje povinnosti ale v žádném případě nebudou zanedbávat. Ba právě naopak – půjde jim odbavovat jednotlivé úkoly jako po másle. Jen pozor na syndrom vyhoření, který je pro každého.

reading-925589_1280.jpg

K létu patří odpočinek, nezapomeň na to!
Mezi prací a prací nezapomeň odpočívat, ani když všechno půjde jako po másle.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou mít plodný červenec. Dařit se jim bude jak na poli pracovním, tak v osobním životě. Pravděpodobně se také zúčastní svatby kolegy nebo kamaráda ze školy. Pozor na množství alkoholu a svatební faux pas.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro Kozorohy nebude červenec příliš plodným měsícem. Pravděpodobně se totiž dočkají rozpadu dlouhodobého vztahu, který tak pracně budovali. Pokud to bude i tvůj případ, nezoufej. Když něco končí, něco dalšího opět začíná. A může to být mnohem hezčí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři by neměli zanedbávat svoje zdraví. Ačkoli si říkáš, že v létě tě přece nemůže žádná chřipka nebo angína překvapit, opak je pravdou. Posiluj imunitu, doplň vitamíny, zbytečně se nepřepínej a zařaď do svého denního harmonogramu nějakou sportovní aktivitu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nastoupily do nové práce, kde se doopravdy cítí doslova jako ty „ryby ve vodě“. Ono je totiž vždycky super, když tě práce baví. Dosahovat proto budou excelentních výsledků a domů budou chodit sice unavené, ale nadmíru spokojené.

Související články