Jak vyhrát v loterii? 3+1 tip, jak zvýšit šanci na úspěch

Shutterstock
|
09. 07. 2022
|
Kdo by dneska, v době dosud nepoznaného zdražování, nepotřeboval nějakou tu kačku navíc? Vyhrát v loterii nebo na los je sen, který se jen málokomu splní…

Ale kdo ví, můžeš to být třeba ty, na koho se štěstí usměje. Jak tedy na to? Máme zaručený návod, který tvou šanci na úspěch vyšvihne pořádně vysoko.

#1 Vsaď si

„Víte, že já jsem v loterii nikdy nevyhrál? No možná to bylo tím, že jsem si nikdy nevsadil,“ zaznělo v jednom dneska už kultovním seriálu. Základem úspěchu je tedy vsadit si. A je jedno, jestli dáš na šťastná čísla, která se ke tvému životu pojí, nebo tam hodíš náhodný tip. Jestli si tě to má najít, najde si tě to.

#2 Těš se

Mezi sázkou a samotným slosováním proběhne čas určený k těšení se na to, co s největší pravděpodobností ani nepřijde, ale chlácholit se tím můžeš. Už se vidíš na pláži s bílým pískem, drinkem v ruce a palmou nad hlavou? To je v pořádku. Říká se, že co si dokážeme vizualizovat, to se nám může splnit, takže tím vlastně zvyšuješ šanci na úspěch.

#3 Modli se

Už se to blíží. Kolečka se roztáčejí nebo začínáš stírat setsakramentsky drahý los, na němž spočívá tvoje budoucnost. Kdyby adrenalin voněl, v okruhu pěti kilometrů by to bylo jako na levandulové plantáži. Tak na chvíli zavři oči, prones nějakou tu modlitbičku, třeba to k něčemu bude.

#4 Zopakuj to

Nevyšlo to? Nevadí, tak třeba příště!

Ale teď vážně. Mysli na to, že na hazardu může vzniknout závislost, tak sázej s rozumem, ať už to bude na cokoli.

Související články