Jak se staví sen splní poslední přání Jaromírovi, kterému se krátí čas

Shutterstock
|
17. 03. 2023
|
Pořad Jak se staví sen má za sebou řadu povedených proměn, lidských příběhů i dojemných situací. Tahle proměna ale zamává i s těmi nejotrlejšími diváky.

Tentokrát se totiž natáčecí štáb, společně se zkušenými architekty, vydal za Jaromírem a Libuší. Na tom by asi nebylo nic tak zajímavého, pokud by do jejich života nezasáhla těžká nemoc.

Vymanil se z dluhové pasti

Jaromír býval hasičem a policistou. Po rozvodu se dostal do dluhové pasti, kdy musel splácet velké částky. Našel si další práci a všechno během několika dlouhých let splatil.

Ve chvíli, kdy mu insolvenční správce oznámil, že všechny dluhy má splacené, se mu ulevilo a konečně si našel čas na návštěvu lékaře. Už delší dobu ho totiž pobolívalo břicho, čemuž ale nepřikládal žádný zvláštní význam.

Bohužel verdikt lékařů byl zdrcující. Lékaři Jaromírovi oznámili, že má rakovinu. Ba co hůř – nádor v břiše má už prorostlý až do bránice, a tudíž není možná operace. Jaromírovi tedy voperovali port na chemoterapii.

Protože Jaromír ví, že se jeho čas krátí, chce své milované partnerce předělat současné bydlení. A to je právě úkol pro zkušený designérský pár Zuzanu a Viktora.

Kompletní proměna v rukou designérů

Proměnou projde koupelna se sprchovým koutem, chodba a kuchyň s obývacím pokojem. Konkrétní představu zmíněný pár nemá, proto bude proměna čistě v kompetenci designerů.

Ti sami o proměně hovoří jako o té nejsmutnější a nejdojemnější, kterou doposud zažili. Navíc na začátku natáčení nebylo jasné, jak bude Jaromírova nemoc postupovat. Byly dny, kdy se cítil dobře, a jiné, kdy měl problém vyjít schody.

Jak to nakonec všechno dopadlo? Mrkni na to v pátek 17. března od 22.00 hod. na Primě, kde uvidíš, jak se plní sny za každé situace. I kdyby mělo jít o to úplně poslední přání…

Zdroj: iprima.cz

Související články