Horoskop na rok 2020 – 1. díl: co tě čeká v magicky vyhlížejícím roce?

www.bigstockphoto.com
|
13. 12. 2019
|
Rok dvou dvacítek se blíží mílovými kroky a bude tu, než se nadějeme. Proto pro tebe máme horoskop na dalších dvanáct měsíců pro všechny oblasti života. V této části máme přehled pro Berany, Býky, Blížence, Raky, Lvy a Panny.

Pokud jsi svoje znamení ve výčtu nenašla, ničeho se neboj! Dočkáš se ho co nevidět.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani to budou mít docela náročné. Hlavní bude vybalancovat to, na co ještě mají sílu, a to, co už je moc. Jinak jim může hrozit psychické i fyzické vyčerpání a následky by rozhodně nebyly nijak příjemné. Pokud patříš k Beranům, dobře si promysli, co opravdu stojí za tvou energii, abys jí zbytečně neplýtvala.

Práce a kariéra

Zmíněné varování se týká především oblast práci a pracovního nasazení. O svých kvalitách vůbec nemusíš pochybovat, ale nepřeháněj to se všemi úkoly, kterých se chceš dobrovolně zhostit. Mohlo by se ti to opravdu vymknout z ruky. Když si dáš pozor, může být rok 2020 úspěšný a skvělý!

Finance

Ruku v ruce s tím, jak budeš dělat svou práci, půjdou i finance. Jejich závažného nedostatku se nemusíš bát, i když se možná budeš muset v průběhu roku občas uskromnit a nedopřát si všechno, po čem toužíš, ať už to bude dovolená na Maledivách, nebo nový kousek do šatníku. Šetři na horší časy a všechno bude v pořádku.

Láska a rodina

Začátek roku bude teda pořádná jízda! Sexappeal bude tvoje druhé jméno hned v prvních dvou měsících roku, ale ani v těch dalších nezůstaneš pozadu. Pokud už jsi vdaná, nejspíš tě potká jedna složitější situace k řešení. Je taky možné, že se bude dít něco nepříjemného u tvých rodičů nebo prarodičů a že bude potřeba, abys jim pomohla.

bigstock-a-family-couple-quarrels-in-a-284838418.jpg

Hádky tě neminou, ale nakonec se zase usmíříte.
Hrozí i malé hádky. Všechno se dá ale brzy do pořádku.

Zdraví

Berani na tom budou se zdravím skvěle, jen by si měli dávat pozor na přetížení a únavu, která by se mohla snadno podepsat na celém jejich organismu. Pokud si chceš celý rok užít ve zdraví, nauč se odpočívat – a to i pasivně. Koukni na film nebo seriál, zajdi si do vířivky nebo si jen dopřej víc spánku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býkům budou v roce 2020 hvězdy přát takřka ve všem, na co sáhnou. Čekají je nemalé změny s velkým dopadem na jejich další život, ale strach tady rozhodně není na místě! Dávej si pozor na lidi, se kterými se seznámíš. Někteří z nich pro tebe můžou být do budoucna hodně důležití, a to jak v soukromém, tak i v pracovním životě.

Práce a kariéra

Tady to bude velká výzva. Ty se s ní ale popereš a hvězdy ti budou přát, abys všechno vyřešila tak, jak si sama přeješ. Může se objevit nečekaná nabídka, a pokud se ti bude nepozdávat, protože je až příliš lákavá, odhoď strach a jdi do toho! Býkům bude přáno i v oblasti vzdělávání se v zahraničí. A to už může být další pěkná bomba!

Finance

Peníze nebudou v roce 2020 větší problém, akorát bys měla šetřit a odkládat na horší časy. Především duben, květen a červen můžou být trochu hubenější, ale pokud nebudeš v prvních měsících zběsile utrácet, zvládneš to levou zadní. Druhá polovina roku vypadá o něco slibněji, tak se neboj, že bys snad měla živořit.

Láska a rodina

V lásce může nastat velká změna, jenom je potřeba vnímat signály. Nesmíš k nim být netečná, jinak se tvůj ctitel vrhne k někomu jinému a to by byla škoda. Jaro se může nést ve znamení zamilovanosti a srpen zase může být eroticky dokonale žhavý. Pokud jsi vdaná a toužíš po miminku, je velká šance, že se ti přání splní. Hvězdy ale mluví i o jiné pečeti pro váš vztah. Mnozí Býci zjistí, že mají doma úplný poklad!

Zdraví

Ach, ty nervy. Snadno se říká, že by ses neměla stresovat, ale v dnešní době to už bez stresu snad ani nejde. Nedovol, aby ti nervy kazily spánek, protože by to mohlo být mnohem horší důsledky, například ve formě deprese. Býci, kteří jsou často nepozorní a zbrklí, si můžou přivodit nejeden drobný úraz, který sice nebude nebezpečný, ale život znepříjemní, jen co je pravda.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jestli patříš k Blížencům, máme pro tebe dobrou zprávu. Rok 2020 bude nadmíru stabilní a během něj tě nečekají žádné výkyvy, které by tě mohly rozhodit. Nemusí to být úplně hitparáda, zato se však nebudeš muset bát, že se budeš jeden měsíc topit v penězích a slávě a další budeš na dně.

Práce a kariéra

V zimě to ještě nebude znát, ale na jaře se pustíš do práce vší silou, ať už půjde o práci současnou, nebo úplně novou. Hlavně v dubnu si pro sebe urvi projekt, který tě zaujme. Nebudeš toho litovat! Ke konci roku pak dávej pozor na zbytečné chyby, které by mohly pošramotit tvou dobrou pracovní pověst.

Finance

Penízky se v roce 2020 jenom posypou! Práce ti půjde od ruky a to se samozřejmě odrazí na odměně od zaměstnavatele nebo na podnikatelském úspěchu zhmotněném právě v penězích. Nezapomeň jich část investovat do pěkné dovolené, na které si odpočineš.

Láska a rodina

Situace s partnerem bude klidná během celého roku. Stejně tak to půjde i v rodině, ani u širšího příbuzenstva nehrozí žádné větší výkyvy. Pokud jsi single, asi tě moc nepotěší, že ani to se nejspíš v roce 2020 nezmění. A pokud ano, bohužel to nebude žádná výhra. Radši si dobře rozmysli, jestli chceš investovat čas, energii a nejspíš i peníze do někoho, kdo ti to neoplatí ani z poloviny.

Zdraví

Kromě možného nastydnutí během zimních měsíců by se nic hrozného stát nemělo, ovšem za předpokladu, že nebudeš riskovat. Přecházení na červenou a obecně hlouposti v silničním provozu by nakonec mohly mít nepříjemnou dohru.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zatímco Blíženci budou mít celý rok poklidný, Raci nebudou chvílemi ani vědět, jak se jmenují. Rok 2020 přinese spoustu možných změn a některé z nich budou zásadní pro tvůj další život. Vždycky stačí jen chytit šanci za pačesy, ale nehroutit se z toho, že snad něco nevyšlo. Vždycky to dopadne, jak to dopadnout má.

Práce a kariéra

Už v únoru se může ledacos změnit v pracovní oblasti. Nový způsob podnikání, nový zaměstnavatel nebo obchodní partner. Dej na intuici a nenech se tlačit nikam, kam nechceš. Když to dodržíš, budeš mít na dlouhé roky klid a práce tě bude bavit.

Finance

O finance nebudě mít většina Raků nouzi, i když na rozhazování to možná taky nebude. Hlavně si ale nepůjčuj a už vůbec ne od někoho, kdo ti předá obálku s hotovostí na ulici. Mohlo by tě to nakonec vyjít pěkně draho a exekutor by si k tobě našel cestu poměrně snadno.

Láska a rodina

Především sezdané páry, v nichž hraje jednu z rolí Rak, budou během dalších 12 měsíců zjišťovat, že si vybrali opravdu dobře. Možná vás čeká nejeden problém, ale společně ho překonáte tak snadno, že se až budete divit. Single Raci můžou zažít pořádnou smršť ještě v lednu a únoru a pak na podzim. Stačí se dívat kolem a příležitosti najdeš!

Zdraví

Na zdraví si budeš muset dávat opravdu pozor. Nachlazení bude to nejmenší. Hrozí i mnohem nepříjemnější potíže, a dokonce i těžší úrazy. Pozor si dávej hlavně na kole, koloběžce, bruslích nebo v autě, případně na motorce. Takový pohyb bude vyžadovat tvou plnou pozornost. Dalším strašákem bude nesprávná životospráva. Snaž se nepodléhat sladkému, jak jsi to možná doposud dělala. Kily navíc by to jen začalo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Rok 2020 se ve tvém případě bude odehrávat tak trochu skokově. Když budeš mít pocit, že se dlouho nic neděje a nic se nehýbe, překvapí tě osud tak, že svých myšlenek možná i zalituješ. Nelituj ale ničeho, takhle to prostě má být. Buď sama sebou, průbojná jako dosud, a získáš všechno, na co ukážeš.

Práce a kariéra

Jestli sis vybrala práci, která tě baví, naplňuje a která ti jde, v dalších měsících naplno pocítíš, jaká je to výhoda. S pracovními povinnostmi budeš možná trávit až tolik času, že ti to partner nebo rodina bude muset říct, ale ty budeš prostě k nezastavení.

Finance

Co se peněz týče, ani u Lvů to nebude na kdovíjaké rozhazování. Lepší bude šetřit si na nepříjemné situace, které můžou nastat bez ohlášení – třeba rozbitá pračka nebo potřeba opravit auto. To by tě totiž jinak mohlo slušně vyhodit z finančního konceptu. Ve druhé polovině roku se neboj požádat o zvýšení platu!

Láska a rodina

V oblasti lásky budou Lvi úplnými miláčky hvězd. Už od konce zimy nebudeš vědět, kterému nápadníkovi dát přednost. Vybrat si nebude snadné, a pokud opravdu nebudeš vědět, klidně dej košem oběma. Snadno se totiž může stát, že hned po tom se objeví někdo, kým si budeš od počátku jistá. Potřebovat by tě mohla maminka nebo sestra – nebuď k jejich žádostem o pomoc hluchá a slepá. Obrací se na tebe proto, že ti věří.

Zdraví

Lvi chtějí být stále krásní a působit mladě, a proto spousta z nich v roce 2020 zamaká na kondičce. Až na ní budeš pracovat i ty, buď opatrná na malé úrazy, ale třeba i na skřípnuté nervy, které můžou ze života na pár dní učinit peklo. Hlídej si na jaře, že nejdeš do práce moc „vyletněná“, abys neskončila v posteli s hromadou kapesníků.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou celý rok takřka na výsluní. Pokud je to právě tvoje znamení, věř, že tě bude spousta lidí obletovat a taky obdivovat tvůj neutuchající elán, ale zároveň klid, který z tebe čiší. Pozor si dávej jen v situaci, kdy se budeš muset spolehnout na někoho dalšího. Ne všichni ti tvůj úspěch budou přát a možná se najde někdo, kdo by ho rád zbrzdil, když bude mít příležitost.

Práce a kariéra

Nepropadej panice, když se nebude v práci něco dařit podle tvých představ. Má to svůj důvod a možná tě chtějí hvězdy jen nasměrovat na lepší cestu. Během roku můžeš klidně změnit obor a může to mít úspěch i hmatatelné výsledky. Důležité je se nebát!

bigstock-young-woman-talking-on-a-mobil-319644586_0.jpg

Horoskop na rok 2020 je tady!
Neboj se pracovních úkolů, které vypadají těžce až nemožně. Ty je zvládneš!

Finance

Peníze, které ti spadnou do klína? Můžou být! Menší i větší výhry nebo nečekané dědictví ti možná vytrhnou trn z paty, ale dej si dobrý pozor na všechno, co v souvislosti s financemi podepíšeš. Aspoň část z těch, které získáš, zkus nějak rozumně zúročit. Byla by škoda je utratit za hlouposti.

Láska a rodina

Jestli jsi dosud svůj vztah brala jako čistě milenecký, není vyloučeno, že se do svého milence opravdu zamiluješ. Že se zdá být nemožné začít s ním plánovat budoucnost? V roce 2020 budeš ještě překvapená, co všechno se může změnit v realitu, když tomu budeš věnovat dost pozornosti. Pokud už jsi naopak zadaná a delší dobu se potácíte v krizi, bude lepší to definitivně rozseknout, abyste se oba zbytečně dál netrápili.

Zdraví

Jediné, před čím hvězdy varují, je psychika a její špatná kondice. Ledacos tě rozhodí a vyhrabat se z toho pak nebude jednoduché. Když budou problémy přetrvávat, neboj se vyhledat psychologa. Ten už tě nasměruje. S takovou depresí si totiž člověk neporadí sám, ani kdyby stokrát chtěl.

Související články