Horoskop na říjen 2020: Ryby si nuceně odpočinou, Lvi zbohatnou

bigstockphoto.com
|
24. 09. 2020
|
Říjen je tady cobydup a to znamená co? No přece nejvyšší čas přečíst si říjnový horoskop! Některá znamení si budou přát, aby šlo tenhle měsíc vymazat z kalendáře, jiná si ale výrazně polepší. Co si hvězdy přichystaly právě pro tebe?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Říjen pro Berany nezačne úplně nejlíp. Pravděpodobně je totiž potrápí nepříjemné bolesti hlavy. Pokud na ně netrpíš a objeví se z ničeho nic, upaluj k lékaři, který tě odešle k odborníkovi. Taková bolest hlavy totiž není jen tak a může upozorňovat na mnohem závažnější zdravotní komplikace.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se po dovolené dostávají do tempa a zadané úkoly odbavují s jistotou a grácií sobě vlastní. Pokud tě čeká náročné pracovní období, obrň se trpělivostí a vytrvej! Tvého pracovního nasazení si určitě všimne nadřízený, který ho náležitě ocení. A co si budem'? Peníze navíc se před Vánoci určitě budou hodit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Léto ti dalo, alespoň co se vztahů týče, pořádně zabrat. Pokud máš za sebou bolestivý rozchod nebo konec romantické letní lásky, neutápěj se v slzách a depresích. Využij pěkného babího léta a vydej se na dlouhou procházku. Ta bodne nejenom tvojí fyzičce, ale hlavně hlavě. A kdo ví, třeba při venčení čtyřnohého psího parťáka potkáš další spřízněnou duši.

bigstock-autumn-woman-in-autumn-park-wi-377642128.jpg

Podzim nemusí být uplakaný. Měj prostě slunce v duši!
bigstockphoto.com
Zajímavou osobnost můžeš potkat klidně v parku při venčení psa.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Po létě jsi tak trochu v depresi. Slunečních paprsků postupně ubývá a dny jsou čím dál kratší. Nenech se ovládat smutnými myšlenkami a raději se pusť do nějakého napínavého seriálu, který ti ukrátí dlouhé (pod)zimní večery (pár tipů najdeš třeba v tomhle článku). Pokud se ráda věnuješ rukodělným činnostem, převleč interiér do podzimního kabátku nebo se vydej na sběr kaštanů a žaludů, ze kterých budou mít radost zvířátka v nejbližší ZOO. Snadno tak zaměstnáš ruce i hlavu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si říjen doopravdy užijí. Hvězdy na nich totiž rozhodně nebudou šetřit. A to doslova. Vyloučené není zvýšení platu nebo výhra v loterii. Jen pozor na známé rčení „rychle nabyl, rychle pozbyl“. Peníze sice dávají svobodu, pokud s nimi ale špatně naložíš, můžou ti spíš uškodit. Proto zapomeň na zbytečné rozhazování a raději je ulož na horší časy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou po dovolené odpočaté a plné energie. Zadané úkoly proto zvládají levou zadní. Jen pozor na to, ať nepřepálíš start. Do konce roku zbývá několik dlouhých měsíců a ty určitě nechceš prožít svátky vyčerpaná, bez elánu a energie. Pamatuj, že práce je důležitá. Mnohem důležitější je ale tvoje psychická pohoda, kterou navodíš správným způsobem odpočinku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy v říjnu čekají menší rodinné otřesy. Vyloučená není hádka kvůli problému, který už dlouho společně odkládáte. Možná dojde i k nějakému stěhování nebo delšímu odloučení. Ať už ale bude vypadat situace jakkoli bezútěšně, pamatuj, že po každé bouřce zase vyjde sluníčko.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se během října konečně vrátí zpátky do zajetých kolejí a začnou odbavovat zadané úkoly levou zadní. Návrat z dovolené pro ně byl totiž tentokrát poněkud náročnější. Bez odpočinku by to sice nešlo, ale bez práce zase nejsou koláče, to je starý známý fakt. Pokud tě navíc práce baví, máš vážně štěstí!

bigstock-autumn-leaves-falling-on-happy-379433617.jpg

Během října to u některých znamení bude jako na houpačce.
bigstockphoto.com
Štíři si možná na dovče báječně odpočinuli, teď už by se ale měli zase začít soustředit, než z toho bude malér.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na Střelce čeká maličko náročnější měsíc. Budou řešit vztahy na pracovišti a neshody v rodinném životě. I přes to, že to první dny nebude vypadat vůbec dobře, obrň se trpělivostí a zbytečně se nenech vytočit a vynervovat. Život není procházkou růžovou zahradou. Sem tam je potřeba se nějakým tím trním prosekat. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou během října řešit menší zdravotní komplikace. Aby se s tebou nemoc nevlekla až do vánočních svátků, začni pracovat na svojí imunitě. Tělo ti během podzimních plískanic jistě poděkuje. Zařaď do svého jídelníčku tuzemské superpotraviny, dodržuj pitný režim a nezapomínej na sport ani odpočinek.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

S Vodnáři to jde poslední dobou od desíti k pěti. Plácají se jak v pracovním, tak osobním životě. Období „temna“ je ale konečně pryč! Zkus se znovu nadechnout a užít si poslední zbytky letošního sluníčka. Překážky, které jsi v posledních měsících překonávala, tě ještě více zocelily a přinesly klid a určitou dávku nadhledu, která se ti bude do budoucna hodit.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si během října nedobrovolně odpočinou. Vyloučena není vleklá nemoc nebo ztráta, případně omezení práce. Zkus si během nuceného volna odpočinout nebo si najdi koníček, který tě bude ve volných chvílích bavit a naplňovat. Obrň se trpělivostí a pořád si opakuj: „Hlavně se z toho nezbláznit!“ Další měsíce už vypadají nadějně, tak se zkus nehroutit.

Co říkáš na říjnový horoskop? Jsi spokojená, nebo bys tenhle měsíc raději přeskočila? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem.

Související články