Horoskop na prosinec 2019: o překvapení a radost nebude nouze

www.bigstockphoto.com
|
25. 11. 2019
|
Prosinec se u většiny z nás nese v duchu radostného očekávání, chystání a vánočních příprav. Setkat se alespoň na pár hodin s těmi nejbližšími má svoje kouzlo. Co tě během prosince čeká a nemine? Tohle si pro tebe hvězdy přichystaly.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Milí Berani, pro vás nejsou Vánoce něčím, pro co berete obchody útokem. Vlastně svátky klidu a míru tak nějak prožijete a s oslavou Nového roku jste rádi, že to máte zase zdárně za sebou. Letošní prosinec ale bude přece jen trochu jiný. Už od jeho prvních dnů vás zachvátí sváteční nálada a hlavou vám proběhne nespočet dobrých nápadů na dárky pro nejbližší přátele a členy rodiny. Ti vaši nečekanou snahu náležitě ocení.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se na prosinec těší víc, než kterékoli jiné znamení. Protože platí za pohodové požitkáře, nemohou se dočkat slavnostně prostřeného stolu a dobrot, které se na něm budou objevovat doslova jako mávnutím kouzelného proutku. Aby byla u vás doma sváteční nálada dokonalá, přidejte ruku k dílu a vánočních příprav se aktivně zúčastněte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence bude na začátku měsíce čekat velká výzva. Pravděpodobně vám šéf před koncem roku pořádně naloží. Když se ale své role zhostíte s grácií, můžete se začátkem příštího roku těšit na zajímavou odměnu. Vyloučeno není povýšení a možná si přijdete taky na pořádný balík. Nezahoďte příležitost a jděte do toho!

feet-932346_1280.jpg

Horoskop na prosinec je pěkně pestrý.
Blíženci by měli v prosinci ještě máknout. Pak si budou moct "hodit nohy nahoru".

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nálada Raků bude v prosinci jako na houpačce. Čeká je totiž náročné období nejen v práci, ale především doma. Aby toho nebylo málo, budete pravděpodobně řešit menší virózu nebo chřipku. Zatněte zuby a vnitřně se přesvědčte o tom, že to všechno zvládnete. Když tomu budete věřit, všechno půjde jako po másle.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou na začátku prosince v pěkném presu. Tak dlouho totiž odkládali povinnosti, až jim přerostly přes hlavu. Když se do toho všeho přidá ještě vánoční úklid, shánění stromečku a pečení cukroví, budou mít co dělat, aby jim z toho všeho nešla hlava kolem. Milí Lvi, jste bojovníci a jeden sváteční den v roce vás přece nemůže vyvést z míry.

bigstock-merry-christmas-happy-family-268628791.jpg

Lvi to nebudou mít před Vánocemi jednoduché.
Lvi nejspíš trochu podcení přípravy a před Vánocemi budou vyšilovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny letos doplatí na svůj perfekcionismus. Stejně jako minulý rok, i letos začaly s vánočním úklidem už během prvních listopadových dnů. Letos ale uklízely zbytečně. Na Vánoce je totiž překvapí návštěva rozvětvené rodiny, kterou nenapadne nic lepšího než obrátit precizně naklizený dům vzhůru nohama. Panny, mějte na paměti, že to není vaše chyba. Rodinu si prostě nevyberete.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy pohltí ta pravá vánoční nálada. Advent se u nich ponese v duchu starobylých tradic a vánočních nákupů. Možná teď víc, než kdykoli dřív, přemýšlíte o nějaké dobročinné činnosti. Pravděpodobně během prosince věnujete nějaké finanční prostředky na charitu nebo útulek, případně se sami přihlásíte jako dobrovolník. Tohle rozhodnutí vás, milé Váhy, šlechtí a ostatním můžete jít příkladem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři nemají na přípravu Vánoc ani pomyšlení. Budou totiž muset odbavit spoustu práce, která musí být hotová do konce roku. První dva prosincové týdny budou náročné. Rozhodně se, ale milí Štíři, nenechte ochudit o vánoční přípravy. Letos najdete pod stromečkem dárek, po kterém už tak dlouho toužíte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci prožijí pohodový závěr roku. Stejně jako roky předtím, budou i letos před Vánoci bilancovat a rekapitulovat. Možná dospějete do fáze, kdy pro vás bude nevyhnutelná výrazná životní změna. Může jít o stěhování nebo žádost o ruku. A třeba zjistíte, že ani v práci to není tak růžové, jak jste si dosud malovali. Změna je život a hvězdy jsou vašemu rozhodnutí nakloněny. Ať už bude jakékoli.

bokeh-2594745_1280.jpg

Střelci se v prosinci nebudou nudit.
Spoustu Střelců může potkat třeba žádost o ruku!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi naprosto propadnou vánoční náladě. Během prosince je nejčastěji potkáš na vánočních trzích s horkým svařákem v ruce nebo nákupních střediscích, kde budou ověšeni dárky pro nejbližší doslova jako vánoční stromečky. Milí Kozorozi, to, že vás pohltila vánoční atmosféra je naprosto v pořádku. Nezapomínejte ale na pravou podstatu Vánoc. Ta rozhodně nespočívá v nákupu dárků za statistice.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou během prosince bilancovat. Objektivně zhodnotí svůj dosavadní život a možná objeví svoje slabiny a nedostatky, které je limitují v dalším rozvoji. Vodnáři, pamatujte na to, že se starým rokem odplouvá minulost a všechno, na co nejste zrovna dvakrát pyšní. S Novým rokem pak přichází nová příležitost napravit staré křivdy a neopakovat chyby, kterých jste se v minulosti dopustili.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, Vánoce jsou pro vás každoročně obřím náporem na psychiku. Chcete mít všechno dokonalé, naklizené, napečené a krásně zabalené. Při všem tom shonu ale zapomínáte samy na sebe a svou vlastní pohodu. Vyměňte naklizený byt za romantický wellness pobyt, který si nepochybně zasloužíte. Načerpáte novou energii a sílu, kterou v nadcházejícím roce stoprocentně zúročíte.

Související články