Horoskop na listopad 2020: koho pozlobí vztahy a kdo bude překvapený?

bigstockphoto.com
|
25. 10. 2020
|
Podzim už je v plném proudu a my pro tebe máme horoskop na předposlední měsíc roku 2020. Přečti si ho a připrav se předem na to, co může přijít. Některá znamení to nebudou mít úplně nejjednodušší.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Spoustu Beranů v říjnu potrápilo zdraví a s příchodem listopadu se to naštěstí zlomí. Na nečekané zdravotní komplikace se konečně najde účinný lék, tobě se uleví a budeš moct zase podávat skvělé pracovní výkony a užívat si volný čas (v rámci současných možností) podle svého gusta.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci jedou navzdory všeobecné podzimní únavě na plné obrátky a je jen otázkou času, kdy nadřízené napadne pořádně je ocenit. Nepřeháněj to ale a věnuj dostatek času taky sama sobě, protože na konci měsíce můžeš zjistit, že sis ani jeden den pořádně neodpočinula a meleš z posledního.

bigstock-excited-smiling-indian-young-w-357083087.jpg

Podzimní únava? Ta se letos Býkům vyhne obloukem.
bigstockphoto.com
Kdepak, většina Býků na ničem frčet nebude. Energii budou mít v sobě!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence se otevírá otázka bydlení. Pokud k tomuhle znamení zvěrokruhu patříš, nejspíš se nevyhneš řešení okolo bytu nebo domu, v němž se zdržuješ, ať už je tvůj, nebo ho máš pronajatý. Nemusíš se ale hned děsit nejhoršího. Na konci listopadu se ukazuje lepší bydlení nebo jeho vidina – buď si najdeš něco nového, nebo si promyslíš, jak provést upgrade toho stávajícího.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou během listopadu tak aktivní, až se jich možná okolí bude ptát, na čem frčí. Práci budou zvládat levou zadní a ve vztahu to bude klapat jako dlouho ne. Jediný mráček na obloze by se mohl objevit v podobě všudypřítomného koronaviru nebo klasické chřipky. Chraň se a bude dobře.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou v listopadu přemýšlet o tom, jestli si vybrali správný obor pro svou kariéru a jestli by jim nebylo líp někde jinde. U některých hvězdy nevylučují ani totální změnu oblasti. Ne že by se ze zedníka stal doktor, to nejde. V zásadě se spíš poukazuje na to, že zrozenci tohoto znamení odejdou z neuspokojivé kancelářské práce třeba na statek nebo do útulku pro zvířata, aby měli pocit, že dělají něco, co za to stojí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou v listopadu hodně zařizovat, podepisovat důležité dokumenty a komunikovat. Nenech se na nic nachytat a všechno, pod co hodláš dát svůj autogram, si pečlivě přečti, ať pak složitě nehledáš únikovou cestu. Energii na všechny tyhle přízemní záležitosti hledej v podzimní přírodě. Uvidíš, že tam je!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Už úplněk na konci října přinese dost nečekané zvraty a v tomhle duchu se ponese i většina předposledního měsíce letošního roku. Možná že se tak nějak samo od sebe vyřeší, kam chtějí zrozenci ve znamení Vah směřovat, i když nad tím nejspíš urputně dumali měsíce, ne-li roky. Zatímco první polovina měsíce bude jakýmsi obdobím šoku, od novoluní 15. listopadu se dá všechno do pohybu. A věř, že to bude správně!

bigstock-handsome-young-man-with-beauti-371046061.jpg

První polovinu listopadu budou Váhy nejspíš v šoku. Pak se věci dají do pohybu.
bigstockphoto.com
Pro Váhy bude listopad jedno velké překvapení.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Na začátku měsíce se možná dozvíš, že tě někdo pomlouvá, aniž k tomu měl důvod. Na drbny, které kolem sebe rozsévají zlo, se vykašli. Od 15. listopadu, kdy proběhne novoluní, se budeš cítit jako znovuzrozená. Tohle je přece tvůj měsíc! Poslední listopadová dekáda bude nejspíš všeobecně náročná, ale ty všechno zvládneš s grácií a úsměvem na tváři, čímž si získáš plusové body snad úplně u všech.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou právě tím znamením, které si listopad moc neužije. Trápit je budou především vztahové problémy a mnozí z nich možná konečně pochopí, že je lepší žádný vztah než špatný vztah, který jen bere a nic nedává. Bohužel to nebude moc růžové ani se zdravím, ale nemělo by jít o neřešitelné komplikace. Drž se!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Patříš ke Kozorohům? Pak nejspíš budeš přemýšlet o partnerství a o dětech. Dost Kozorohů je možná na vážkách, jestli si děti vůbec pořizovat a partnerovi se to nemusí líbit. Nenech se ale přemlouvat k něčemu, co nechceš! Potenciálních drahých poloviček je na světě plno, ty jsi jen jedna, a jestli se vaše názory na zásadní věci rozcházejí, zkrátka k sobě nepatříte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou od listopadu řešit svůj majetek, a to i v dalších měsících. Popřemýšlejí, jak co nejvíc zhodnotit svoje výdělky, do čeho investovat a kde přijít k dalším hmotným statkům. Jestli k Vodnářům patříš, nezapomínej ani na ostatní hodnoty, bez nichž by byl tvůj život prázdný. Nezanedbávej partnera, rodinu, kamarády. Jejich ztráta nebo rezignace na dobrý vztah s tebou by tě bolela déle a víc než špatná investice.

Jak to s tebou vypadá? A plánuješ na listopad 2020 něco velkého? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články