Horoskop na 38. týden roku 2021: Co čeká tvoje znamení?

Bigstockphoto
|
20. 09. 2021
|
Tenhle týden předá léto nadvládu podzimu a příroda kolem nás se začne zbarvovat do pestrých barev. Co tě kromě toho čeká v běžném životě? Hvězdy napoví!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani začnou tenhle týden menší oslavou. Ukončili totiž projekt, na kterém poslední týdny usilovně dřeli. Protože nešlo o nic jednoduchého, oslavu, odměnu a pocit důležitosti si nepochybně zasloužíš!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci si tento týden moc dobře uvědomí, kde je jejich slabé místo. Zřejmě budou potřebovat trochu vůle, aby zvládli to, co si předsevzali. Zatni zuby, zakousni se do výzvy doslova jako žralok a žádná překážka pro tebe nebude nepřekonatelná!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci by měli tenhle týden důkladně pozorovat dění kolem sebe. Vyhni se zbrklému a nepromyšlenému jednání a sleduj, co visí ve vzduchu. Na důležité jednání přijde čas, až budeš vědět, o co doopravdy jde.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jsi úžasná v komunikaci se svým okolím. Týká se to nejen pracovních, ale i osobních vztahů. Taky se ti daří uskutečnit důležité a nesnadné kontrakty. Neusni ale na vavřínech a pozor na středu! Hvězdy tě uprostřed týdne maličko pozlobí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy čeká příliv hojnosti. Jen si udělej dlouhodobé plány, které rozdělíš do několika menších etap. Pokud si totiž vezmeš příliš velké sousto, mohla bys být nepříjemně překvapená z případného zklamání.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny by měly odložit růžové brýle a podívat se pravdě do očí. Buď k sobě upřímná a nežij v iluzi. Zaměř svou energii jiným směrem a neočekávej nemožné. Pokud si nebudeš vědět rady, přizvi k rozhodování rozum.

bigstock-autumn-outdoor-active-lifestyl-388794805.jpg

Pokud máš starostí nad hlavu, hecni se a jdi do přírody.
Bigstockphoto
Aktivní odpočinek bude vhodný pro všechna znamení. Na čerstvém vzduchu si vyčistíš hlavu!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nauč se přijímat dary a sama buď k okolí štědrá. Přej ostatním úspěch, naslouchej druhým, pomáhej a nech si pomoct. Nezdráhej se vyjádřit své potřeby. Vždy ale zůstávej srdečná, tolerantní a pokorná.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, hoďte se do klidu! Všechno je v pořádku a nic není potřeba. Všechno běží, jak má, a roste svým tempem. Nezasahuj do toho a s výsledkem budeš nadmíru spokojená.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nezáviď druhým úspěch, nebuď sobecká, lakomá a povýšená! Pozor na marnotratnost a žití nad poměry. Neslibuj víc, než můžeš splnit a nedávej svému okolí marnou naději. Kritickým dnem je čtvrtek. Naopak v neděli se ti bude dařit všechno, na co sáhneš.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se budou muset tenhle týden v něčem zásadním rozhodnout. Uvidí totiž jasně, co už nefunguje a zvolí si větší svobodu a radost. Jednat se může o prohlédnutí nefunkčního a zastaralého vzorce chování nebo vztahu, který tě už dlouho táhne ke dnu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tvůj společenský život bude přebohatý, ale mnohé akce tě nepříjemně zklamou. Stejně tak se z tvého zorného úhlu vytratí několik lidí. Může jít o známé, stejně tak o toxické emoční upíry. Nelituj téhle ztráty. Je jen pro tvé dobro.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Během tohohle týdne dostaneš příležitost urovnat jistou nepříjemnou finanční záležitost, nebo uděláš konečné rozhodnutí, které bude souviset s penězi. Faktem je, že se ti uleví. Jen bacha, ať do finančních problémů záhy nespadneš znovu.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Zdroj

Související články