5 nejkrásnějších kluků, kteří zemřeli příliš mladí

Bigstockphoto
|
17. 07. 2016
|
Sestavit žebříček krásných mužů, kteří nám dnes lámou srdce, by bylo na dlouho. Ale jak by vypadal žebříček těch, kteří už se nám bohužel do očí nezadívají a svým mužným hlasem neřeknou: Ahoj kotě... To se dozvíš právě teď!

Kurt Cobain (✝27)

Modrooký blonďák a frontman kapely Nirvana, která převrátila rockový svět v 90. letech vzhůru nohama. Tomu sladkému úsměvu rošťáka, který o vás ví naprosto vše, nešlo prostě odolat.

Bohužel Kurt trpěl silnými depresemi, které vyvrcholily tím, že napsal slova „je lepší shořet, než vyhasnout“, a poté spáchal sebevraždu. Smrtí v sedmadvacátém roce se zařadil do slavného, ale nešťastného Klubu 27.

Ayrton Senna (✝34)

Legendární Brazilec, který přinutil v 80. letech miliony žen z celého světa pravidelně sledovat závody Formule 1. Fanynky však sport nezajímal. Čekaly jen, až si Ayrton sundá přilbu.

Bohužel při závodě v Imole mu helmu po nárazu do bariéry sundala pneumatika a Senna svým zraněním následně podlehl. S miláčkem národa se Brazílie rozloučila třídenním státním smutkem a milionem lidí v ulicích při jeho pohřbu.

Jim Morrison (✝27)

Prokletý básník z konce 60. let a frontman kultovní hippie kapely The Doors. Tenhle sex symbol své doby prohlašoval, že je synem indiánského šamana. Měl neobyčejné charisma a šarm.

Jeho smrt je dodnes záhadou. Byl nalezen mrtvý ve vaně v Paříži ve svém bytě. Zástava srdce? Předávkování drogami či šlo o vraždu? Kdo ví.

Čti taky Reportáž z nudapláže: Holku tu očumují míň než na koupališti

James Dean (✝25)

Tahle mužská ikona Hollywodu v 50. letech minulého století, se tragicky zabila ve svém Porsche, kterému říkala „Malý bastard“.

Nezávazný život, výrazný sex appeal, cigareta v ústech a rebelský úšklebek ve tváři – to jsou hlavní body toho, proč se mladým holkám z Jamese podlamovaly kolena.

Sámer Issa

No dobře, tohle je samozřejmě vtip. Roztomilý hezounek s exotickými kořeny až daleké Sýrie, který kdysi si vydláždil cestu do showbyznysu účastí v Superstar. No jo, jenže kde je jen dnes Sámerovi tanečníkovi, zpěvákovi konec? Snad nebyl jeho vrchol to, že moderoval v roce 2009 internetovou seznamku. Ach jo. Sámere, vrať se!

A jak vypadá tvých top 5? Dej nám vědět na našem Facebooku nebo Instagramu!

Související články