Věci, které o tobě tvůj drahý (nejspíš) vědět nechce

www.bigstockphoto.com
|
06. 04. 2020
|
Je to tvůj miláček a ty jsi zase jeho, ale jsou věci, které o tobě tvůj nejbližší muž vědět nechce. I když je třeba ví, stále žije ve sladké iluzi, že jsi dokonalá, božská, nejkrásnější a nejúžasnější. Tak mu tu iluzi neber, dokud ji nedej bože sám neprokoukne.

1. Holíš se

Pokud jsi nepodstoupila odstranění chloupků, tak mezi tvoje nejlepší kamarády patří jakékoli holítko. A právě holení vede celou tuhle hitparádu. Tvůj drahoušek má nejspíš za to, že ty hladce oholené nohy, podpaží a cokoli dalšího jsou výtvorem milosrdné přírody, ne žiletky nebo depilačního strojku. Nech ho u toho, protože holení je hodně intimní záležitost. Tvař se, že vlastně neexistuje, i když dobře víme, že bez holení bychom byly… No, raději nic.

2. Divoké večírky

Jestli u něj chceš být i nadále za princeznu, neukazuj mu fotky z bujarých oslav narozenin svých kamarádek, i kdyby byly už třeba deset let staré. Nemusí tě vidět, jak objímáš záchodovou mísu, tančíš na stole v hospodě v BDSM oblečku nebo ti make up vytvořil na obličeji zjev Marilyna Mansona.

bigstock-unbeliveable-young-shocked-su-171473921.jpg

Některé věci by měly zůstat tvé drahé polovičce utajeny.
Cože? Moje křehká princeznička chodila na swingers? To snad ne!

3. Počet předchozích partnerů

Počet partnerů, se kterými jsi chodila, se dost možná rovná počtu chlápků, se kterými jsi spala. A to ho může v duchu děsit, ať už je to jakkoli. Když se tě náhodou zeptá, pokus se číslo alespoň trochu snížit. Pokud se zeptá přímo na počet borců, s nimiž jsi spala, snižuj dál. Víš, jak to je…

4. Historie, která tě nemusí dohnat

Schovej všechna ta hýčkaná Bravíčka z dětství, u nichž jsi poslintávala nad svými idoly. Stejně tak se zbav nebo aspoň pořádně schovej podepsané fotky kluků Luneticů a fotky s dalšími slaďoušky, které jsi ulovila na koncertě. Pokud nešlo o fakt pořádnou hvězdu.

5. Mluvíš o něm s kamarádkami

Je jasné, že se chceš kamarádkám svěřit s nejrůznějšími okolnostmi vašeho vztahu. Pokud jde ale o záležitosti intimnějšího rázu, tvůj miláček by se neměl dozvědět, že k tomu dochází. Jak by si pak připadal, kdyby tvoje kamarádky potkal a věděl by, že ony vědí (jeho velikost, jak je šikovný v posteli a co dělá těsně po sexu)? Bál by se pak s tebou cokoli dělat, protože by měl pocit, že tvoje kamarádky se dozví o úplně všem!

Bonus

A jeden bonusový tip. Nesděluj mu šílené pikantnosti ze svého sexuálního života. Tvůj drahý dost možná nepotřebuje vědět, že jsi to zkoušela s holkou nebo jsi šla do trojky. Mohlo by ho to hodně nepříjemně překvapit, zvlášť jestli je konzervativnějšího ražení. 

Související články