Pořád single? Možná děláš jednu z následujících chyb!

Bigstockphoto
|
06. 08. 2018
|
Už nějakou dobu jsi sama. Bolest z rozchodu dávno vyprchala, užila sis pár románků, ale najednou ti dochází, že chceš něco víc. Tak moment! Co když si za svůj single stav můžeš sama? Otestuj se a zjisti, jestli neděláš jednu z následujících chyb!

Co si budeme nalhávat. Chlapi obecně nesnáší příliš sebevědomé a úspěšné ženy-kariéristky, které (nedej bože!) vydělávají více než oni. Nemají rádi ale ani úplné chudinky bez špetky sebevědomí. Jak z toho vybruslit? Řešením je zlatý střed. I když se v něm ale jakž takž pohybuješ, stejně nemáš vyhráno. Komplikované? Bude to ještě horší!

Nedbáš o sebe

Vytahané tepláky po babičce a bombarďáky se slonem Dumbem, které tvojí postavě nelichotí ani pod hrubým nánosem textilu. Vážně tak vyrážíš s košem, psíkem nebo do obchodu? A co když tě po cestě potká „Pan Božský“? Myslíš, že si tě všimne? Možná jo, ale určitě ne v lichotivém světle.

stop-863665_960_720.jpg

Že nemůžeš potkat Pana Dokonalého cestou k popelnici? Omyl!
pixabay.com
I když jdeš se smetím, nemusíš jít v tom nejhorším oblečení, jaké kdy spatřilo světlo světa.

Dbáš o sebe až příliš

Umělé řasy, nehty, podpatky, které ti regulérně přidávají dvacet čísel k dobru. Vyfoukaná hlava od kadeřníka, nánosy make-upu, rudá rtěnka, upnutá halenka a kožené kalhoty. Hm, možná si připadáš sexy, ale věř, že tímhle chlapy spíše odradíš. Ne nadarmo se říká, že všeho moc škodí.

Nemáš vyřešenou minulost

Srovnáváš. Tenhle týpek má fakt stylové boty, ale Martin je prostě uměl nosit tak nějak jinak. Boreček výborně líbá, ale s Martinem se ti podlamovaly kolena. Zapomeň na Martina a hlavně nesrovnávej! A pokud nemáš vyřešenou minulost, vůbec se do nových vztahů nehrň.

Nejsi otevřená novým vztahům

Úzce související s předchozím bodem. Pokud nemáš vyřešenou minulost, logicky nemůžeš být otevřená něčemu novému. A vezmi jed na to, že chlapi (byť jsou občas opravdu natvrdlí), to prostě vycítí.

Nedokážeš zavřít pusu

Potřebuje tohle další komentář? Doufáme, že ne…

girl-1064664_960_720.jpg

Povídat si s ním musíš. Ale nech ho taky mluvit.
pixabay.com
Připiješ se a nedokážeš zavřít pusu? Nebo k tomu ani nepotřebuješ alkohol? Brzdi!

Lovíš ve špatných vodách

Pravidelně slýchávám nářky své nejlepší kamarádky, pracující v bance: „Hele jsem pořád sama, nevím, co dělám špatně. Sice jsem se seznámila na firemním večírku s Honzou, který je fakt super, má parádní bourák, obří dům se zahradou a bazénem s protiproudem, ale nikdy ho nenapadne koupit mi třeba kytku jen tak. Jo a navíc má dítě a ženu.“ A já si jen v duchu říkám, jestli si vážně bude bohatý podnikatel, majitel několika společností, manžel a táta od rodiny pamatovat, že by měl své (bohužel) milence kupovat dárky jen tak pro radost. Co takhle se poohlédnout po „obyčejném klukovi“, který sice nebude mít na kontě miliardy, ale taky nebude muset dělit svou lásku mezi tebe, manželku a dítě?

Neusmíváš se

Úsměv ti sluší víc než nánosy šminek a umělé řasy. Věř, že muže si získáš jenom několika způsoby – postelí, vařečkou nebo právě úsměvem, přičemž za první dva se rozhodně nezaručíme.

Jsi příliš náročná

Nepotřebuju, aby jezdil chlap ve Ferrari a po večerech se mnou popíjel pravé šampaňské, stačí, když bude hodný a bude mě mít rád. Jo a taky by měl být alespoň trochu pohledný a milý… A inteligentní! Jo a musí umět rodinu zajistit, uvařit nám a měl by mi být věrný a rozesmát mě a třeba mít dobrou postavu a hlavně milou maminku – mou budoucí tchyni.“ Eee… Není tohle trochu moc? Fakt nejsi příliš náročná?

woman-1901702_960_720.jpg

Pamatuj, že ideální muž prostě neexistuje!
pixabay.com
Hodný, milý, chytrý, věrný... Nároky mít musíš, ale nesmí být přehnané.

Nevíš, co chceš

…ale chceš to jako správná ženská hned!

Rezignovala jsi na život

Pořád si opakuješ, že o toho jediného pravého jsi už přišla a žádný další na tebe nečeká? Chyba! Sama si pod sebou řežeš větev. Namísto chroupání buráků, popíjení levného vína a sledování Sexu ve městě ve vytahané noční košili ze sebe opět udělej tu sebevědomou a krásnou ženu, kterou jsi kdysi byla a vydej se na lov!

Související články