Nejčastější důvody, proč může být orální sex i nepříjemný

bigstockphoto.com
|
25. 04. 2020
|
Je příjemný a je součástí našich milostných životů. Ne vždycky to ale dáme se zachováním celé své hrdosti a úcty, protože se to tak úplně nepovede. Řeč je o orálním sexu. Kdy se z něj může stát nepěkný zádrhel? Prozradíme!

O tom, jak moc se nám i našim protějškům orální sex zamlouvá, když se žádný zádrhel nedostaví, se asi nemusíme dlouze rozepisovat. Potíž je, když se stane něco nechtěného. Tady je 5 nejčastějších důvodů, proč bychom to nejradši utnuly – my ženy!

1. Nedostatečná hygiena

Není nic horšího než se na nového miláčka lačně vrhnout plna očekávání a s představami něčeho krásného, dokonalého a voňavého. A potom je to jako facka, když to najednou tak úplně nevoní, něco na tom lepí a žiletku to nevidělo ani z rychlíku. Nikdy!

Pánové, zarostlé a nechutné chlupaté slepence v 21. století fakt nechceme, takže pokud tohle čtete, zamyslete se, jestli nemá stav vašeho kopí dopad na celkové sexuální naladění vaší kočičky.

2. Výstřik, o který nestojíš

Zatímco některé ženy jako by se snad ani neobešly bez spolknutí jeho důkazu spokojenosti, jiné tomu nikdy nepřijdou na chuť, ani kdyby stokrát chtěly. Proto si už před prvními orálními hrátkami s novým kocourkem ujasni, zda máš tohle ráda, nebo by ti měl včas dát najevo, že máš svou krásnou tvářičku uklidit stranou. Když si to totiž neřekne, může tě to až nepříjemně překvapit.

Tip: Víte, že existují jedlé lubrikační gely s příchutí ovoce, bonbonů či různých zákusků? Orální sex se tak může stát i velmi příjemnou hostinou. Ideální příležitost spojit příjemné (mňamka) s užitečným (spokojený partner).

3. Bolestivá euforie

Když děláme orální sex dobře, kocourci jsou z toho v sedmém nebi, o tom nemůže být sporu. Často se ale ocitají v takové euforii, že se jejich hlazení tvých vlasů stane v drsné přirážení celé tvé hlavy. Pokud máš hodně vyvinutý dávicí reflex, celý zážitek může brzo něco pořádně zkazit. Nehledě na to, že nepřirozené pohyby nepřidají ani krční páteři. Takže tak.

bigstock-couple-having-sex-151995575.jpg

Orální sex nemusí být vždy součástí milování.
bigstockphoto.com
Orální sex je fajn, ale ne každý/každá mu přijde na chuť.

4. Trvá to moc dlouho

Orální sex je dost náročná praktika, takže může skvěle posloužit jako jemná předehra, ale rozhodně by se z něj nemělo stát jádro celého milostného života. Jakmile trvá orální sex třeba déle než 10 minut, těžko se ubráníme bolesti v čelistech a pantech. Tak na to bacha. Radši elegantně posuň váš milostný akt někam jinam, protože vzpomínat na něj týden jen proto, že musíš jíst kašovitou stravu, není to pravé ořechové.

5. Orální sex musí být

Mýtus, že bez orálního sexu není milostný akt úplný, mohl začít šířit jenom naprostý neznalec anatomie lidského těla. Dopřát si ho nemusíte úplně pokaždé, fakt ne. Existuje mnoho způsobů, jak se vzájemně uspokojit, tak jenom popusťte uzdu fantazii a vydejte se jiným směrem, protože tohle naléhání není nic, co by orálnímu sexu přidalo na atraktivitě, zvlášť pokud k němu nějaký ten náznak odporu či skepticismu máš.

Související články