Orální sex: 3 důvody, proč neřekne, že se mu to nelíbí!

|
01. 09. 2017
|
Přicházíš s nabídkou kvalitního orálního sexu, ale tak nějak tušíš, že to není ono. Jen že on ne a ne vyklopit, o co jde. Pak tu máme tři možnosti a tři řešení. Stačí si vybrat.

1. Je stydlivka

Tak to bude ten typ, co si neumí ani sám zaplatit v restauraci, aniž by se mu nerozklepaly ruce, z toho, že dá malé dýško… A co si o tom pomyslí potom číšník. Tenhle chlap by u toho nejradši měl snad na hlavě deku. Stydlivka se prostě neumí projevit. Neví, jak na to. Čím to vyřešit? Po pár skleničkách ti většinou vyklopí všechno - i to, co už vědět nepotřebuješ. Ale na tu akci už pak nejspíš nedojde...

2. Je strašpytel

Horší varianta stydlivky. Bojí se říct pravdu, protože má dojem, že to okamžitě znamená rozchod. V posteli u toho bude ležet jak prkenné Y a bude se na tebe pořád přiblble usmívat a říkat, že to děláš úžasně – až teda na to, že po pravdě tiše v hlavě odpočítává vteřiny, kdy tohle utrpení konečně už skončí. Cestou, jak z toho ven, je dát mu najevo, že větší průšvih bude mít, když nevyklopí pravdu. 

3. Je gentleman

Tohle je zase jiný oříšek. Gentleman není stydlivka ani strašpytel, ale prostě je jen dobře vychovaný a nechce ranit pomyšlení o tvých super-schopnostech přivést muže pusou k neuvěřitelnému orgasmu. Zkus mu naznačit, že je jeho blaho tvůj everest. Gentleman přece nemůže dámě nevyhovět.

Související články