Nejšílenější sexuální úchylky: noha v hořčici a balónky

www.bigstockphoto.com
|
22. 06. 2019
|
Sexuální úchylky jsou kapitolou samy pro sebe. Někdo nedá dopustit na podpatky, jiný na holé nohy. Existují však i tací, kteří si libují v kožešinách, latexových balóncích nebo musí mít u postelových hrátek nohu v hořčici.

Šílené? A to je teprve začátek! Dali jsme dohromady 14 nejšílenějších úchylek a fetišů, které lidé po celém světě provozují. No, proti gustu… Některé ale vážně stojí za to! Ostatně, přesvědč se sama.

Kožešiny

Co by na to ochránci zvířat řekli? Opravdu ale existují lidé, kteří se namísto plyšáků mazlí po nocích se zvířecími kožešinami.

Hořčice

Ačkoli to zní opravdu bizarně. Opravdu prý existují muži, které vzrušuje, když si před nimi žena máčí nohu v hořčici. Údajně prý nemusí být ani přítomná. Stačí, když její konání snímá kamera. Jestli stejného požitku dosahují také s kečupem, o tom zdroje mlčí.

Potravinová fólie

Některé jedince zase naopak vzrušuje, pokud se žena napěchuje do průhledné fólie, která se používá k uchovávání potravin. Pak se rádi dívají, jak se koupe ve vlastním potu. A vůbec – věděla jsi, že tahle metoda ti má údajně dopomoci k sexy postavě? No, my to zkoušet raději nebudeme.

bigstock-149529512.jpg

Balónky

Existuje skupina lidí, které vzrušuje nafukování latexových balonků. Největšího vzrušení údajně dosahují v okamžiku, kdy má balonek těsně před prasknutím. Divné? Možná, určitě ale ne nebezpečné.

Klauni

Řada z nás se jich děsí. Existují ovšem i ti, které nesmírně vzrušují. Pestrobarevné oblečky, umělé vlasy a nepřirozeně namalované grimasy. Počkat. To jako vážně?

Chlad

Některé jedince pro změnu vzrušuje to, když jsou vystavováni extrémnímu chladu. Jakmile začnou pomalu, ale jistě mrznout, jejich míra vzrušení je na absolutní špici. Trochu nebezpečné, nemyslíš?

 

TIP: Už jste slyšeli pojmy jako: ablutofilie, dendrofilie či kandaulismus? Ne? Tak se podívejte na tuto sexypedii a dozvíte se, jaké všechny sexuální úchylky existují. Je jich více jak 30.

 

Novinky

Poutání patří mezi jedny z těch běžnějších úchylek. Pokud se tedy v tomhle případě nedostanou do hlavní role noviny. Vážně – existují prý jedinci, které vzrušuje, když je někdo spoutá novinami. Někteří muži si prý vyrábí pouta z denních výtisků. Tak počkat, co že to v pátek psali…?

Moč

O urinoterapii jsme se už zmínili v jednom z předchozích článků. Že jde o sexuální úchylku, to jsme ale nevěděli. Některé jedince vzrušuje, když druhá osoba načurá do skleničky a ještě teplou moč vypije. Tak tohle už je vážně moc.

Boty

Boty jako takové nejsou tak úplně neznámým fetišem. Pokud žena ale laská mužovy intimní partie špičkou anebo dokonce podpatkem boty, je na tom přeci jen něco divného.

Kanibalismus

A zacházíme ještě dál. O tom, že je sex spojením dvou těl asi nemusíme dlouze diskutovat. Na světě ale existují jedinci, kteří tohle pravidlo berou až moc vážně. Možná si i ty vzpomeneš na inzerát jistého kanibala, kterému se přihlásil podobně přetočený jedinec. Společně prý hodovali na jeho penisu. Kanibal byl samozřejmě odsouzen. U soudu si ale nemohl odpustit zmínku o tom, jak bylo maso tvrdé a špatně stravitelné.

Oheň

Asi každý z nás se někdy přistihl při tom, jak dlouze kouká do plápolajícího ohně. Určitě by se ale nikdo neoznačil za pyrofiliaka. Takového pyrofiliaka vzrušuje oheň natolik, že si nevystačí jen se svíčkami, ale zapaluje vatry, celé lesy, ba i domy. S pyromanem si určitě skvěle notují.

Náboženské objekty

Některé jedince vzrušují kromě jiného náboženské objekty. Kříže, svíce, kadidlo nebo snad kalich? A už jsi zkoušela vyrobit slušivá tanga z růžence?

Šampon

Objekt touhy máš ve své koupelně. Fakt existují jedinci, které vzrušuje, když si do vlasů vtírají mazlavou bílou tekutinu. Prostě úlet.

Krádež

Tak z tohohle nebudou mít páni policisté zrovna dvakrát radost. Jisté osoby údajně vzrušuje zcizování věcí. Jak to pak vysvětlují strážcům zákona, o tom už zdroje mlčí.

Která úchylka je podle tebe nejulítlejší? Dej nám vědět do diskuze pod článkem.

Související články