Muž ve znamení Kozoroha: jak ho sbalit a nenechat utéct?

www.pixabay.com
|
26. 01. 2020
|
Je okouzlující, podlamují se ti z něj kolena. Večer nemyslíš na nic jiného, než jaké by to bylo usínat vedle něj. Všechno tohle má ale jednu zásadní chybičku. Tvůj vysněný idol se narodil ve znamení Kozoroha a toho nebude jednoduché získat.

Charakteristika znamení Kozoroha

Hned na první dojem tě na Kozorohovi upoutá jeho nedobytnost. Hradby, které kolem sebe staví, mají chránit jeho křehkou duši, kterou odhalí jen málokdo. Kozoroh působí nesmírně sofistikovaným, možná až odměřeným dojmem. Jeho ambice a sny jsou obrovské. Málokdy je ale bude sdílet s okolím. Je to takový vlk samotář. Ve skutečnosti ale není sám – má rodinu, kterou nadevše miluje a obětuje jí téměř cokoli.

Možná se podivíš, když ti tvůj milý Kozoroh v pozdě raném věku sdělí, že bydlí s maminkou a dvěma mladšími sourozenci. Jeho rodina je pro něj ale alfou a omegou. Mezi tu se stavět nesmíš a ani nebudeš. A pokud ano, tak jenom jednou. Když si na prvním rande, které bude pravděpodobně probíhat u nich doma, získáš maminku a mladší sestru, máš minimálně z poloviny vyhráno!

Nikdy na Kozoroha netlač a nezoufej, pokud neocení tvoje lichotky a komplimenty. Kozorozi jednoduše pochvaly neumí přijímat. To, že je šťastný jako blecha poznáš podle narůžovělých uší a cukání v koutcích. A to i přesto, když tvou pochvalu přejde ironickou poznámkou. Řeč těla je u Kozoroha nesmírně důležitá. Všímej si jeho pohybů, zajímej se o to, jak se dostat do jeho intimní zóny. Nebuď ale zbrklá a zbytečně nedočkavá.

zodiac-3820092_1280.jpg

Poradíme ti, jak sbalit Kozoroha.
Klíčem k úspěchu je mimo jiné naklonit si na svou stranu maminku a sestru!

Dalším problémem Kozorohů je jejich záletnictví. Nepočítej s tím, že doma budeš mít věrného psíka, který přiběhne na zavolání. Čas od času si vyhodí z kopýtka a to ve dvaceti, padesáti i v důchodu. Pořád zkrátka prahne po uznání, které ale neumí dost dobře přijmout. Jedním si ale můžeš být jistá. Pokud Kozoroha získáš, založíš s ním rodinu, nikdy vás nezavrhne. I po těch všech úletech se vždycky vrátí do milované náruče své skvělé rodiny.

Jak Kozoroha získat a udržet si ho?

Získat Kozoroha není ani trochu jednoduché. Musíš ho okouzlit, zaujmout, získat si jeho rodinu, přátele i obchodní partnery. Musíš být skvělá matka, manželka, hospodyně i milenka. Svou inteligencí bys měla převyšovat ostatní dámy ve společnosti. Ideální bude, pokud během konverzace prohodíš pár francouzských frází nebo odborných termínů, kterým nebude rozumět nikdo kromě tebe. V očích Kozoroha nesmírně stoupnou ženy, které jsou sebevědomé a okouzlující.

Co na tom, že šilháš, máš oplácané stehna nebo povolené bříško. Na fyzické stránce Kozorohům příliš nesejde. Jako málokteré znamení oceňují spíše tvou duševní stránku a nespoutanou inteligenci. Pokud nechceš Kozoroha rozhněvat, rozhodně nikdy neurážej jeho rodinu. A je úplně jedno, jestli má zcela nemožnou matku, která ti už několik let pije krev nebo rozmazlenou sestru, s níž si nemáte co říct. Postavit se mezi něj a jeho rodinu je cesta ke zkáze pracně budovaného vztahu.

Pokud chceš, aby byl tvůj Kozoroh opravdu šťastný a s láskou a nadšením se vracel zpátky domů, osvoj si složité recepty na tříchodové menu, kup květovanou zástěru, ještě před příchodem hlavy rodiny ulož děti a nezapomeň rozdělat oheň v krbu. Ačkoli to zní jako poučka ze starobylých příruček, přesně tohle na Kozoroha platí. Odměnou ti budiž jeho nehynoucí láska, stabilita a jistota.

Skvělým dárkem pro Kozoroha je sbírka básní. Už od útlého věku je potřeba učit ho formovat a vyjadřovat své city a pocity. Pokud se tak nestane, pravděpodobně z tebe bude dobře zaopatřená manželka, která je zbožňovaná a vážená, má za manžela perfektního muže, ale citově strádá. Pozdější pokusy o to vydolovat z něj ono magické slovní spojení „miluji tě“, se zcela minou účinkem. A to přeci nechceš.

Máš doma Kozoroha? Dej nám vědět, co na něj platí, a inspiruj ostatní čtenářky.

Související články