Milovaná i nenáviděná 69. Poloha, která vás úžasně spojí

Bigstockphoto
Komerční článek
|
13. 11. 2021
|
Už to v posteli není, co to bývalo před časem? Pokud se i do vaší ložnice začal dobývat stereotyp, vytáhněte s kocourkem eso z rukávu.

Tím může být právě známá poloha 69. Pro někoho, kdo by přece jen nevěděl, o co jde – je to dráždění partnerových genitálií a jejich okolí ústy, zatímco co partner dělá to samé tobě. Jeden je nahoře, druhý dole. A prostě si to děláte po svém. Tahle poloha vás zase trochu sblíží a hlavně je neuvěřitelně vzrušující. Když si na sebe ještě oblékneš krajkový podvazkový pás ve wetlook stylu nebo podvazek s mašličkou, partner z tebe těžko odtrhne oči a co pak ten vzrušující požitek, až půjde na věc...

Stud stranou, jde o potěšení!

Pokud svého partnera opravdu miluješ, pravděpodobně přemýšlíš, jak mu udělat dobře. A když se u toho dokážete vyhnout i nudě, která se pod vaše peřiny vplížila, uvidíš, že bude vískat blahem. Jestli se hodně stydíš, nic ti nebrání dát si před samotným aktem skleničku vína (tedy pokud se ani jeden z vás neléčí z alkoholismu). Zas to ale nepřežeň, ať se z experimentu nestane groteska.

bigstock-cropped-view-of-passionate-gir-355204904.jpg

Poloha 69 uspokojí i ty nejnáročnější.
Bigstockphoto
Odhoď stud, bude to super!

Užívej si to, užije si to i on

Možná máš dojem, že to není úplně ono, když se pár centimetrů před zraky tvého drahého ocitne tvoje vagína. Ale ono je to úplně v pořádku! Abys ze sebe měla lepší pocit, před stykem se umyj nebo otři. Pokud jsi zdravá a nedisponuješ nějakým tím výtokem, tvůj miláček se do tebe s chutí pustí.

Zároveň nezůstávejte jen u práce ústy. Máš-li volnou aspoň jednu ruku, hlaď svého miláčka na vnitřní straně stehen nebo kdekoli, kde ho to vzrušuje – to ty už určitě víš. Nezapomeň, že extra citlivá je pokožka i kolem genitálií, na uzdičce i na konečníku. Možná už jste jen krůček od vyzkoušení rimmingu!

Kromě toho, že je tahle poloha sama o sobě nejspíš nevšední, můžete si ji oba ještě okořenit. Nemusíte totiž jen ležet na posteli, jeden nahoře, druhý dole, ale taky se můžete přesunout na okraj postel a ty můžeš stát, případně se můžete uložit oba na bok. Však vy už si spolu najdete, co vám bude vyhovovat.

Nemusíte si vystačit sami

Jasně, je to pěkné, když si sami děláte dobře, ale na druhou stranu – kdo si jednou přizve malé pomocníky a hračky, nedá na ně dopustit. Od věci není klasický vibrátor, anální kolík, Venušiny kuličky nebo cokoli, co zrovna bude pasovat…

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články