Je ti nevěrný? Buď nesmlouvavá, ale zachovej dekorum

Shutterstock
|
19. 03. 2024
|
To, že se zapomněl někde jinde, ještě neznamená, že ze sebe musíš udělat hysterku. Řekněme si to jinak – můžeš udělat cokoli, ale hlavně ne tyhle čtyři věci!

Vyhodit mu oblečení z okna

Možná ti to přijde jako adekvátní pomsta, ale není tomu tak. Takhle můžeš zničit i věci, které jste si pořídili spolu, nebo věci, které (když ho jen vykopneš z bytu) ti můžou zůstat pro někoho dalšího. Nebo je můžeš prodat. To je daleko mazanější a úlisnější pomsta, že? 

Rozmlátit mu auto

Udělat z jeho auta fašírku prostě není tvým údělem. Smiř se s tím. Když to uděláš, tak se vsaď, že on to tak nenechá a bude následovat jeho odplata. A pokud tě svrbí prsty a chceš mu něco s autem provést, tak to udělej šikovně. Například mu rozvěs všechny trenýrky a ponožky na kapotu a za stěrače zastrč vzkaz pro okolí: „Je mi 32 let, mám problémy s erekcí, pusou to dělat neumím a jsem to nevěrnej haj*l. Chcete mě?“

Rozbrečet se jeho mamince do telefonu!

Ať tě to ani nenapadne – volat jeho matce, brečet a případně nadávat, jakého že to „nejohavnějšího ze všech ohavů na světě“ nosila v břiše. Máš přece svou úroveň. Tak se jí drž. Co myslíš, že s touhle informací jeho matka udělá? Nanejvýš si bude myslet, že jsi hysterická a že je dobře, že jste se rozšeli.

Vyspat se s ním!

Tím mu jenom dáš najevo, že jsi kus hadru, se kterým si může dělat, co chce. Po tomhle už k tobě nejspíš nebude mít žádnou úctu. A to určitě nechceš. Takže si raději vyber jinou oběť, na které se vyřádíš.  

Napadá tě ještě něco horšího, co můžeš udělat a tím se naprosto shodit, co jsme neuvedly? 

Autorský článek

Související články