Jdi do hloubky! 5 nejlepších poloh pro hluboký průnik

Bigstockphoto
|
20. 10. 2023
|
Někdo má rád holky, někdo zase vdolky. A někdo má rád, když ho při sexu zašimrá v nejhlubších zákoutích klína.

Každý druh sexu má svá pro i proti. U „hlubinného sexu“ jsou pozitiva jasná: intenzivnější prožitek, který prohloubí tvé citové a emoční pouto s partnerem, možnost snazšího dosažení orgasmu a příjemný pocit plnosti. I tak ale tahle zábava není pro každého.

Ne každé ženě je příjemné, když do jejího děložního hrdla něco naráží. Jestli si nechceš při postelových hrátkách vybavovat návštěvu gynekologa, ujisti se, že tě předehra správně naladí – děložní hrdlo se pak poslušně stáhne hlouběji do těla a udělá místo pro tvého partnera.

A teď už se pojďme podívat na polohy, které prostě musíš vyzkoušet. Tak ať to klouže!

#1 Vývrtka

S Vývrtkou se moc nezapotíš. Pohodlně si lehni na bok a pokrč kolena, abys odhalila svůj klín. Partner se nahne nad tebe a z tohohle úhlu do tebe vnikne. Jestli už jsi rozcvičená z našich sexuálních poloh pro ohebné, klidně zvedni horní nohu nahoru – penetrace se ještě prohloubí a oba budete spokojenější.

bigstock-153100889.jpg

Ne všem hluboký průnik úplně vyhovuje.
Bigstockphoto
Tyhle polohy vám oběma zajistí skvělý prožitek. Začínejte s nimi ale opatrně.

#2 Žhavé sedadlo

Teď ale na rozdíl od Vývrtky přichází workout! Určitě ti není neznámá kovbojka nebo převrácená kovbojka – tohle je jejich drobná modifikace. Tvůj partner si musí lehnout na kraj postele tak, aby jeho nohy a boky visely na zem. Stoupni si zády k němu, nasedni... A pak cvič! Zaručujeme, že tenhle úhel jsi ještě nezažila!

#3 Trochu jiný pejsek

Polohu „na pejska“ neboli „zezadu“ určitě znáš – je to ta základní pro hluboký průnik. Jestli to chceš ale zkusit ještě hlouběji, věř, že to jde. Spusť se na všechny čtyři jako při pejskovi, ale obličej i hrudník polož na postel a zadek naopak víc vystrč. Tohle prohnutí ti zajistí úplně jiný prožitek než doteď.

#4 Žehlička

I tady se můžeš rozkoší vpít do matrace. Při Žehličce si pohodlně poležíš na břiše, zatímco partner do tebe bude pronikat zezadu. Pro lepší přístup si můžeš podložit břicho polštáři. A nezapomeň – čím blíž budeš mít nohy u sebe, tím intenzivnější to pro oba bude!

#5 Lastura

Na závěr možná malinko jógy. Lehni si na záda a nohy zvedni k obličeji – vůbec nevadí, když přitom pokrčíš kolena! Hlavně, aby ses cítila pohodlně. To je z tvé strany vše, teď už přichází na řadu partner. Zezačátku k téhle poloze přistupujte opatrně, nabízí opravdu hluboký průnik, ze kterého může být při brzkém rychlém pohybu pěkně nepříjemná nataženina!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články