Jak sbalit muže ve znamení Ryb? Tohle funguje!

Shutterstock
|
02. 03. 2024
|
Je úžasný, krásný, milý a dokonalý. Nebýt jedné maličké chybičky – narodil se totiž ve znamení Ryb. Co je na tom tak tragického? Muž ve znamení Ryb dokáže být všechno, co si přeješ, nebo všechno, co nechceš. Jak ho sbalit a získat si jeho srdce?

Charakteristika znamení Ryb

Lidé narození ve znamení Ryb jsou obvykle klidné a něžné povahy. Získat si je na svou stranu nebo je dovést k oltáři, ale není nic jednouchého. Ryby se totiž pohybují mezi přílivem a odlivem.

Samy ale nedokážou poznat, kdy nastává období temna a kdy naopak zaseknout ploutev a vyslovit se. Příliv je u nich synonymem pro příležitost. Vyžaduje pevné rozhodnutí, rázné činy a schopnost utopit všechny staré bezduché sny, které jim brání v úspěchu.

Ryby jsou úžasní snílci. Jednou ale stejně přijde chvíle, kdy bude potřeba vytáhnout hlavu z oblak a začít si vydělávat na denní chleba. Ryba a manuální práce, to nejde příliš dohromady. Pokud tedy hledáš zručného opraváře a kutila Tima, raději se poohlédni po jiném znamení.

Ryby jsou jednoduše zaměřeny spíše na duševní, nežli manuální práci. Není se proto čemu divit, že většinou končí jako programátoři, umělci nebo spisovatelé. Aby pro ně však byla práce nikoli pouze zdrojem výdělku, ale především zábavou, je potřeba jí naprosto propadnout. A to nebudeš vidět ráda.

Taková Ryba – workoholik totiž není něco, o co bys měla stát. Smiř se s tím, že pokud Rybu získáš, budeš vždycky až na druhém místě. První příčka totiž bude patřit práci. Výjimkou není, že Ryby v práci setrvávají klidně dvanáct i patnáct hodin denně.

Víkendy jsou pro ně promrhaným časem a to ti začne dříve nebo později vadit. Je úplně jedno, jestli si najdeš spoustu nových koníčků. Jedno je jisté – čas strávený s Rybou pro tebe bude takovým malým svátkem a důvodem k oslavě. Na druhou stranu si ale můžeš být jistá, že tě zahrne bohatstvím i přepychem. O peníze s ní tak nikdy nebudeš mít nouzi.

Pokud ale Ryba do třicítky nerozezná svůj příliv a tvůj potenciál, pak jste oba ztraceni. Ztracená je tady především vaše společná budoucnost. Sliby Ryby se promění v prach a dříve či později se jednoduše rozplynou do ztracena. Rybě to sice bude líto, ale nebude mít dost síly posbírat jednotlivé kousky skládačky a spojit je v jeden celek. Časem jí to začne být tak nějak jedno. A to spousta partnerek neunese a s jizvou na srdci odchází.

Jak Rybu získat a udržet si ji?

Jak už výše uvedené napovídá, získat Rybu není ani trochu jednoduché. Pokud v tobě nepozná životní partnerku, pak půjde lovit do jiného rybníčka. Jak mu s rozhodováním pomoci? Určitě ne formou nátlaku. Ten totiž Ryby nesnáší. S tím souvisí také skutečnost, že zvládají pouze omezenou míru stresu. Pokud se překlene přes únosnou hranici, propadají alkoholu i alternativním a nepříliš legálním praktikám.

Na Rybu tak nesmíš vyvíjet tlak. Ideální je, pokud se naladíš na její intelektuální vlnu a budeš s ní sdílet její sny. Když jí pomůžeš s jejich realizací, máš zčásti vyhráno. A když říkáme zčásti, rozhodně tím nemyslíme ani polovinu. Ryby totiž potřebují cítit spalující a romantickou lásku, jinak ze vztahu odcházejí a pálí mosty.

Není se čemu divit, že drží přední příčky v počtech rozvodů. Ryby žijí prostřednictvím svých vztahů. Když je ostatní mají rádi, ryby podávají skvělé výkony. Jakmile je ale začneš přehlížet, ztrácejí jiskru. Na druhou stranu nezvládají být samy, proto pendlují z jednoho vztahu do vztahu druhého, což je někdy na škodu.

Co je pro muže narozené ve znamení Ryb nesmírně důležité, je tajemství. Nech mu je a zbytečně se neptej. Když se o ně bude chtít podělit, udělá to. Pravděpodobně se ale o jeho tajemství dozvědí kolegové z práce dříve než ty. Nezazlívej mu to. Ryby prací žijí. Hodiny strávené za klávesnicí počítače nebo psacím stolem jim a jejich rodině ale zajistí dostatečný přísun finančních prostředků.

Pokud jednou Rybu získáš, vždy se o tebe finančně i materiálně postará. Za to ale očekává vděk. V případě, že jí zahrneš kritikou, mrsknou ploutví a budou pryč dřív, než bys řekla žbluňk.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • lovetoknow.com/life/astrology/women-attract-pisces-men
  • wikihow.com/Get-a-Pisces-Man
  • sarahscoop.com/how-to-attract-a-pisces-man-25-ways/
Související články