Jak poznat, že na tebe (ne)myslí? Analyzuj komunikaci i přiznání

Shutterstock
|
08. 02. 2023
|
Potkala jsi sympaťáka, slovo dalo slovo, nějaká ta schůzka proběhla, ty ho nemůžeš dostat z hlavy, ale nevíš, jestli je to vzájemné? Poradíme ti, jak to poznat!

Může se chovat galantně, ať už tě chce poznat a prožít s tebou báječný vztah, nebo jen hledá příležitost, do které postele vklouznout. Pokud mu jde o to první, bude na tebe myslet, jakmile mu zmizíš z dohledu. Jak to ale poznat?

Píše a volá

Je to vlastně úplně jednoduché a logické. Když spolu zrovna nebudete na večeři, v kině, procházce nebo kdekoli jinde, bude ti sám od sebe psát nebo volat. Kdyby o tebe zájem neměl, fakt by to nedělal – buď tě bude dokonale ignorovat, nebo jen lakonicky odpovídat, aby si udržel šanci dostat se k tvému klínu.

Jakmile ti od něj ale ráno pípne zpráva s přáním krásného dne nebo ti večer pro obveselení pošle dojemné video plné štěňátek, protože ví, že zbožňuješ psy, něco tam bude!

Nosí ti dárečky

Nemusí tě zahrnovat dary šperky a drahým kamením, ale když ti tu a tam přinese něco na zub, o čem jsi mimochodem básnila, knížku, kterou sis chtěla přečíst nebo cokoli jiného, na co přišla řeč, je poměrně jasno. Myslí na tebe, kudy chodí, a když ho tak něco cvrnkne do nosu, neváhá a chce ti to dát.

Přizná se

Čas od času utrousí, že viděl upoutávku na film, o které jste spolu mluvili, nebo si třeba na teambuildingu nechal namíchat tvůj oblíbený drink, aby věděl, jak chutná. Takhle ti na sebe přímo vyklopí, že na tebe myslí. Pak už o tom nemůže být pochyb.

shutterstock_1694178241.jpg

Iniciuje komunikaci a navrhuje akce? Pak je to nejspíš na dobré cestě!
Shutterstock
To, že na tebe myslí, poznáš poměrně jednoduše. Prostě o něm budeš často vědět!

Signály toho, že jsi jen krátkodobá kořist nebo tě nechce

Co si budeme povídat, ne každý muž, který na ženu myslí, jí nosí dárečky. Dvě zbývající pravidla ale poruší jen těžko, prostě mu to nepůjde.

V opačném případě ti sám od sebe nenapíše a nezavolá (třeba proto, že vás má „rozjednaných“ víc a zůstává pasivní, aby se moc nenamáhal), nebude si pamatovat důležité věci, které jsi mu řekla (ze začátku vztahu informace o druhém opravdu hltáme), nezajde s tebou, kam chceš, a rozhodně se ti nebude s ničím intimnějším svěřovat. A pokud ani nekomunikuje, nemůže být o nějakém zájmu, natožpak vážném, řeč.

Napovědět ti může i značná podrážděnost, když z něj budeš chtít dostat odpověď i na zdánlivě nevinnou otázku. Reagovat pak může necitlivě, nebude se chtít omlouvat ani to urovnat. Možná jsi pro něj prostě jen jedna z mnoha, ke všemu natolik komplikovaná, že mu za námahu fakt nestojíš.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články