Stop rutině! Tady se milování stane nezapomenutelným zážitkem

Bigstockphoto
|
13. 08. 2023
|
Se svým drahouškem už jsi nějaký ten pátek a měkká postel už vás začíná nudit? Chcete si ještě užít trochu té divočiny, než začnete rozumně přemýšlet o dětech a hypotéce? Pak určitě oceníš naše tipy na místa, na nichž bude sex pěkně nevšední!

Ruku na srdce – nenudí vás už jen postel, spíš celý byt, protože ho znáte. Cítíte se v něm sice bezpečně a uvolněně, ale právě takové pocity jsou někdy na škodu. Takže proč si neužít trochu napětí? 

1. Zatáhněte „ručku“

Samozřejmě, pár, který se nemiloval v autě, jako by snad ani nebyl. Chce to ale trochu větší a pevnější model, který vás v tom nejlepším nezradí, a pořádně zataženou ruční brzdu, abyste se v tom nejlepším neocitli někde na návsi. A pochopitelně to chce vhodné místo. S tím, že kolem někdo někdy půjde, nejspíš počítáte, ale kdyby přítomných bylo moc, ze vzrušujícího zážitku by nejspíš sešlo.

2. Cestou necestou hromadnou dopravou

Tady si můžete vyzkoušet spíš vlastní zručnost než divoké pohyby. Pokud není autobus narvaný k prasknutí nebo do vašeho kupé právě nepřistupuje další cestující, vsadíme se, že na tenhle zážitek budete s miláčkem ještě dlouho vzpomínat, i když pravděpodobně půjde o rychlovku. 

3. Vyrazte si ven

Romantická procházka kořeněná špetkou sexu může být pro někoho naprosto skvostným zážitkem. Můžete vydat někam ve svém okolí, nebo si udělat delší výlet a užívat si tam, kde vás nikdo nezná (kdyby náhodou něco). Vášni se můžete oddat kdekoli – v lese, na louce, na mýtince, ve skalách, u jezera… Nezapomeňte se ale aspoň trochu skrýt před možnými pozorovateli, abyste si nevysloužili „veřejné pohoršení“ nebo jak se ten paragraf jmenuje.

4. Vyšplhejte na posed

Naprosto vynikajícím místem na erotické dobrodružství je myslivecký posed. Na druhou stranu to není na žádné dlouhé akce, protože u myslivců jeden nikdy neví, kdy se objeví. I když je pravda, že kdybyste se s nějakým přímo na posedu nebo pod ním střetli, nebyli byste první a určitě ani poslední.

5. Uvolněte se ve vodě 

Tenhle bod je trochu ošemetný. Může mít totiž nepříjemné následky, pokud není voda příliš čistá. Jenže třeba v dezinfikovaném bazéně to taky není úplně ono, běží-li hodiny pro veřejnost a plavčík nervózně kontroluje každý kout. Pokud společně s kocourkem najdete zlatý střed, bude to výhra. Může jít o soukromý bazén nebo o velkou vanu plnou bublinek. 

6. Stanujte

Chcete-li mít pocit, že všude kolem jsou lidi a dost možná vás i slyší, zato však nic nevidí, vyjeďte na víkend někam stanovat. V kempu to bude parádní vzrůšo a docela jiné rozměry dostane i stanování ve volné přírodě. 

7. Užijte si balkón nebo zahradu

Tohle není tak úplně sex na veřejnosti, ale zároveň ani v naprostém soukromí. Tak něco mezi. Vzrušovat se můžete představou, že na balkóně pod vámi někdo pozoruje letní oblohu nebo že na sousedovic zahradě se právě chystá rodinná sešlost. Tady opět pozor na veřejné pohoršení, pěkně decentně a nenápadně. 

8. Objevte půdu a sklep

Jestli má alespoň jeden z vás přístup do nějakého sklepa nebo na půdu plnou starého harampádí, kam noha nevkročí, jak je rok dlouhý, nebojte se toho – i to pro vás může být naprosto úžasný zážitek. Jen si s sebou vezměte deku a dbejte trochu na čistotu celé akce, případně doma hned vklouzněte do sprchy, ať nemá tahle mise nepříjemné následky.

Náš tip: Tomuhle kousku se vyhněte, pokud jeden z vás trpí alergií na prach nebo má astma, aby vyvrcholením nebyl spíš příjezd sanitky než cokoli jiného.

9. Nažhavte kopírku, vyzkoušejte gauč v zasedačce

Pracujete oba ve stejné firmě? Potom si ohlídejte volnou místnost a potěšte se třeba hned po ránu. Jen si dejte pozor, aby na vás nenapochodoval někdo z kolegů, to by mohlo mít nepěknou dohru. Ale to vzrušení!

Nepodceňujte vybavení

Milování v pohodlí domova je skvělé občas vyměnit za nekontrolovanou situaci venku na místech, kde si nemůžete být jisti samotou. Pokud se ale ven vydáte, nezapomeňte se „vyzbrojit“ alespoň vlhčenými ubrousky, protože – co si budeme povídat – nějak se taky oba musíte dostat domů a při tom na sebe nepoutat pozornost stylem „právě jsme si to rozdali na lavičce“. Až seženeš vlhčené ubrousky, udělej nemravný návrh nebo svého drahouška prostě překvap – pokud není zarytý puritán, už ho vidíme, jak se „brání“.

Autorský článek

Související články