5 vlastností sebevědomé ženy, po které muži touží!

|
05. 08. 2017
|
Která vlastnost rozhoduje o tom, co je sexy? Jsou to perfektní míry? Pleť bez pupínků? Labutí šíje a dlouhatánské nohy? Ne! Je to sebevědomí. (Nezaměňovat s arogancí.) Přečti si, co taková sebevědomá žená umí a má.

1. Má i jiné záliby než ty jeho

Muž není středem jejího vesmíru. Dokáže se zabavit sama a stejně si tak naplánovat svůj čas jak stráví víkend, aniž by o něj okem zavadila. Tato nezávislost je pro chlapa šílené afrodiziakum nebo něco jako červená barva pro býka.

2. Má smysl pro humor

Muži prý nejvíce oceňují postavu, jaké jsme v posteli a především to, nakolik se dokážeme dobře a často zasmát. Smysl pro humor je tedy jednou z nejvíce sexy vlastností, kterou můžeš mít. Jestli však na kariéru (6 znamení, že potřebuješ změnit práci) standup komičky neaspiruješ, mysli na to, že občas je důležitější se prostě umět zasmát sama sobě. Vykračuješ si ladně v sexy šatech, abys uprostřed cesty k autu zakopla o obrubník chodníku? Tohle zachráníš jedině tím, že se sama sobě od plic zasměješ.

3. Nesoutěží s jinými ženami

Je si vědoma své vysoké hodnoty. Nepotřebuje znát to, jaké akrobatické kousky předváděla jeho bývalka nebo jaké měla míry. Nic z toho přece není důležité ve chvíli, kdy je tu ona. 

4. Je záhadná

Neříká úplně vše a nechává mu prostor pro jeho fantazii. Nesvěřuje se okamžitě, jaké je její postelové číslo a co byl její nejhorší rozchod. Taková žena ví, že zábava je do té doby, dokud mohou ostatní tušit a odhalovat. 

5. Nenechá si mluvit do svého stylu

On řekne, že se mu nelíbí její nová oranžová sukně. Co uděláš? No, co by… Prostě si oblékneš svou oranžovou sukni, doplníš ji sytě modrou košilí a vyšvihneš úžásný colourblocking outfit. Sebevědomá žena přece nepotřebuje tak znát příliš mužův názor na svou krásu je si jí vědomá.

Související články