Plejáda trapasů při sexu, kterých by ses měla vyvarovat

Shutterstock
|
07. 12. 2023
|
Čím jednoznačně zabiješ první společnou noc? Pojď se podívat na seznam postelových hororů, které nikdo nechce zažít, a přesto se dějí.

Pšoukneš si!

Jste v tom nejlepším a teď přijde tohle… Na to snad existuje jediná prevence – vyhni se luštěninám a podobným jídelním zvěrstvům, které zničí sex s tvým Panem Dokonalým. Pokud si užíváš polohy, které by vám záviděli i jogíni, a dopřáváš si sexuální radosti hodnou chvíli, občas prostě tohle tabuizované nutkání přijde. Co pak? Jestli jsi statečná, tak se zasměješ. Jestli ne, sveď to na něj...

Oslovíš ho jiným jménem

S Karlem je to v posteli prostě super. Ale zvyk je sexy korzet a sundat ho je někdy zatraceně těžké. Když pak Karlovi do ucha v posteli zamrouskáš „ještě, Péťo, ještě“, nemůžeš se divit, že ti pak týden nezvedne telefon. Na tohle funguje jen zavřít oči a za odměnu pro něj přistoupit na praktiku, které ses do teď bránila, ale Petr ji má rád. Vlastně Karel!

Neumíš šetrně nasadit kondom

Ono se to nezdá, ale nasadit kondom, aby ho to nebolelo, není brnkačka. Že vás to neučili ve škole? Chápeme, že například při prvním postelovém dovádění můžete být nervózní, ale doporučit můžeme jen důkladnou přípravu. Takže alou pro banány a trénovat!

shutterstock_1470281234.jpg

Nasazení kondomu je trošku věda.
Shutterstock
Bez kondomu nechceš? Tak natrénuj nasazování!

Chce se ti čůrat… 

Dělej to tak jako když jdeš ven na nákupy – vyčůrej se předtím. Při sexu to udělá jen neplechu. Jednak je to trapas, a pak absolutně zabije atmosféru, když špitneš: „Hezky mi to děláš pusou, ale asi se počůrám.“ Navíc máme vyzkoušeno, že to zásadně raní mužské ego.

Začneš řvát sprosťárny

Miluje na tobě to, že mluvíš vybraně a snažíš se nemluvit moc sprostě? Jenže když tě rozpálí v posteli, tak z tebe létají výrazy, že by se červenal celý stůl štamgastů v zaplivané čtyřce? To se nesmí stát. Ono se to nezdá, ale i muž je tvor citlivý. Naštěstí je tu ale jedna výjimka. Pokud si rádi sprostě poklábosíte oba dva. Je ale dobré si aspoň oťukat, jak na tom tvůj námořník je. 

Zažila jsi některý z trapasů? Nebo bys na seznam zařadila ještě něco jiného?

Autorský článek

Související články