10 nejčastějších mužských lží. Taky jim věříš?

www.bigstockphoto.com
|
23. 02. 2021
|
To je jenom kámoška. V klidu, skočím jenom na jedno, za chvíli jsem doma. Ne, tahle prsatá blondýna se mi fakt ani trochu nelíbí. Taky tyhle fráze znáš? A víš, že ti jimi tvůj drahý věší bulíky na nos? Tady je 10 jeho nejčastějších lží.

Lež č. 1: Ne, vážně jsi nepřibrala

Je jedno, jestli máš zrovna PMS a tři kila vody nahoře, nebo ses jednoduše „vypapkala“ na jateční váhu svépomocí. Pokud je chlap co k čemu, nikdy ti do očí neřekne, že jsi tlustá. A proč taky? Když použije milosrdnou lež, tobě pohladí ego a sobě ušetří dlouhé hodiny vysvětlování, urážek a hádek. Navíc si sáhni do svědomí – vždycky, když se na tohleto muže zeptáš, sama víš, že s tvou postavou není něco v pořádku. Oukej, s touhle mužskou lží souhlasíme.

Lež č. 2: Je to jenom kamarádka

Říká se, že kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje. My tvrdíme opak. Takový netradiční vztah bez erotického dusna a napětí fungovat může. Určitě ale ne dlouhodobě. Většina takových „přátelství“ se dřív anebo později zvrtne v kamarádství s výhodami. Pokud tedy o někom tvrdí, že je to „jenom kamarádka“, buď ve střehu!

Lež č. 3: Měl jsem dvě piva

Ke každému číslu připočti ještě o jednotku nebo dvě a více. Tvrdí, že měl dvě piva a táhne z něho jako ze sudu? Počítej s pivním kvartetem, do kterého se možná přimíchal dokonce nějaký ten panáček nebo dva.

Pít pivo není úplně od věci. Ale nesmí se to tedy přehánět...

Lež č. 4: Jdu jenom na dvě

A nám všem je jasné, že ty dvě spočívají v tom prvním a posledním. Nic mezitím pánové nepočítají. Když ti ale domů přijde přiožralý lidoop, kterého zajímá jenom to, kde jsou dveře do ledničky a na záchod (a i ty si ještě častokrát poplete), pak je nám všem jasné, že u dvou rozhodně nezůstal. Ostatně – viz lež číslo tři výše.

bigstock-dishonest-caucasian-businessma-225768826.jpg

Mužské lži, to je pořád dokola.
bigstockphoto.com
Ještě tohle svému drahému věříš?

Lež č. 5: To je přesně to, co jsem si přál

A je úplně jedno, jestli pod stromečkem objeví další pár ponožek, nové boxerky nebo slipy. Pokud budeš ještě o něco kreativnější, daruješ mu možná let balonem nebo partnerskou masáž. A protože je většina našich protějšků slušně vychována, pravděpodobně ti odpoví výše zmíněnou větou. To všechno samozřejmě jen aby neurazili. No nejsou to zlatíčka?  

Lež č. 6: Jsi mnohem hezčí než ona!

A je úplně jedno, jestli se srovnáváš s modelkou v časopise nebo herečkou v oblíbeném seriálu. Pokud je chlap co k čemu, rozhodně ti neřekne "ano, miláčku, máš pravdu, tahle herečka/modelka je oproti tobě vážně opravdu kus“. Takže další milosrdná lež, za kterou jsme vlastně rády.

Lež č. 7: Na ženě se mi líbí především její povaha

Kecy! Najděte nám chlapa, který se otočí za plešatou intelektuálkou s bradavicí na nose, namísto za modelkou s bujným poprsím a dlouhými blond vlasy? Chtěly bychom vidět alespoň jediného. I když… Vlastně nechtěly

Lež č. 8: Ta prsatá blondýna se mi fakt nelíbí.

Každému, opakujeme, každému chlapovi se líbí prsaté blondýny a to bez ohledu na to, co tvrdí. Na druhou stranu na tom přeci není nic špatného. Pánové byli už odpradávna naprogramováni pro zachování rodu. A velká prsa jsou znakem vyšší plodnosti. Tak jim to pro jednou odpusťme.

Lež č. 9: Byla to fakt výhodná koupě

A je úplně jedno, jestli šlo o zánovní motorku nebo bourbon v akci. Pánové mají v oblasti nákupů úplně jiná měřítka. To jim ale my ženy nemůžeme ani trochu vyčítat. Jen si vzpomeň, jak jsi lhala o ceně právě zakoupených botek

Lež č. 10: Nic nevař, nemám hlad

Možná ne teď, ale během půl hodiny se z tvého krotkého beránka stane neovladatelný Hulk, který by sežral děvečku se senem, babičku s jetelem i vlka samotného. Ne nadarmo se říká, že spokojený chlap potřebuje plný žaludek a prázdné… No však ty už víš co.

A jaké nejčastější mužské lži slýcháváš ty? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem.

Související články