Triky pro boubelky: Ukažte prsa a použijte deodorant

www.bigstockphoto.com
|
23. 08. 2019
|
Léto se pomalu chýlí ke svému konci. Přesto máme celkem velkou jistotu toho, že nás v následujících týdnech čeká ještě spousta slunečných dnů. Pokud máš nějaké to kilo navíc a před sluníčkem i zraky okolí se ukrýváš, měla bys to rychle změnit!

Sex s vychrtlinou, život s ženskou krev a mlíko

Věř nám, že vychrtliny z módních časopisů už nikoho dávno nebaví. Možná že si kluci s takovou kočkou vyrazí na jedno rande, které skončí nezávazným sexem. Pro život si ale stejně vyberou sebevědomou krásku s nějakým tím kilem navíc. Ostatně o tom vypovídají i nejrůznější statistiky a výzkumy napříč světem. Jak na to, abys upoutala na „první dobrou“? Tady je pár tipů!

Ukaž přednosti

Základní rada zní – ukaž přednosti! A je úplně jedno, jestli jimi bude dokonale plný dekolt, o kterém si můžou nechat vychrtliny jen zdát, nebo perfektně tvarovaný kulatý zadek. Upoutat na svoje přednosti je základem úspěchu. V šatníku najdi top s hlubokým, ale decentním výstřihem nebo sukni, která bude tvoje „zadnosti“ perfektně obepínat.

Kouzli s barvami

Partie, na které chceš přitáhnout pozornost, zvýrazni veselými barvami. Kouzlit můžeš třeba s růžovou, oranžovou, žlutou nebo světle modrou. Naopak místa, na která nejsi příliš pyšná, zamaskuj hnědou, šedou nebo nesmrtelnou černou, která má úžasnou vlastnost - zeštíhluje.

Pozor na kulaté tvary

Většina baculek má kulatý nebo oválný obličej. Pokud patříš mezi ně, pak se při nákupu brýlí nebo náušnic vyvaruj kulatým tvarům. Těch by bylo na obličeji příliš a působil by ještě kulatěji. Brýle vol raději obdélníčkové nebo ty ve stylu „cat eye“. Při výběru náušnic se vyhni kruhům a kulatým motivům. Naopak vyber náušnice podlouhlé, které obličej opticky protáhnou.

bigstock-fat-woman-hand-holding-her-own-259371658.jpg

Ne každá žena může být vychrtlá.
Nemaskuješ své "špíčky" špatně?

Falešná silueta

I kočky s plnějšími tvary můžou nedokonalosti postavy jednoduše zamaskovat. Stačí si pořídit šaty s všitými bočními díly. Pomocí nich uměle vytvoříš dojem falešné siluety a budeš maximálně sexy a štíhlá.

Zvýrazni pas

Jednou z partií, na kterou potřebuješ upoutat pozornost, je tvůj pas. Proto ho zbytečně nemaskuj tričky o tři čísla většími. Ba právě naopak – oživ šatník o nejrůznější pásky nebo sukně do pasu. Doplňky nebo oblečení, které podtrhne pas, zvýrazní ženskou siluetu. Pak můžeš začít s maskováním bříška a větších boků.

Bonusová rada závěrem

Že se vyhýbáš sukním doslova jako čert kříži z jednoho prostého důvodu, kterým jsou stehna rozedřené do krve? Poradíme ti trik, se kterým budou odřeniny a bolest minulostí. Předtím, než sukni oblečeš, natři si vnitřní stranu stehen obyčejným deodorantem. Stehna se nezačnou potit a nebudou se bolestivě třít o sebe. Nemáš zač! 

Co bys doporučila ženám s plnějšími tvary ty? Dej nám vědět do diskuze pod článkem.

Související články