Trendy v líčení pro léto 2022: Připrav se na barevnou smršť

Bigstockphoto
|
11. 06. 2022
|
Tohle léto bude hrát všemi barvami. Neboj se popustit uzdu fantazii, opraš oční stíny a hurá experimentovat! Jaké make-up trendy nám vizážisté pro léto 2022 připravili?

Neonové barvy

Probuď svoje hravé já! Na výslunní jsou barevné oční stíny, a čím křiklavější, tím lepší! Kombinovat můžeš klidně víc barev a nemusíš zůstávat jen u očního víčka. Vyřádit se dá i v oblasti pod obočím. Barevné oči jde taky doplnit o stejně výrazné nehty. Troufneš si?

Přirozené obočí

Každou sezónu nás vizážisté něčím překvapí, co se týče úpravy obočí. Za posledních pár let jsme tak mohli vidět už v podstatě všechno. A tohle léto? Úpravám odzvonilo! Momentálně frčí přirozenost, takže obočí nemusíš vůbec upravovat. Tužce na obočí, laminacím a ano, dokonce i pinzetám můžeš dát vale.

bigstock-portrait-of-young-woman-beaut-450084487.jpg

Přirozený vzhled frčí. Hlavně co se týče obočí.
Bigstockphoto
Přirozeností nic nezkazíš!

Měděná – žhavý hit sezóny

Pokud barvičky nejsou zrovna tvoje parketa, máme pro tebe elegantnější verzi. Létu 2022 budou vévodit měděné odstíny, a to nejen v oblasti make-upu. Třeba taková měděná barva vlasů taky není k zahození. Abys dosáhla ideálního looku, pořiď si měděné oční stíny, které v kombinaci s bronzerem krásně podtrhnou opálenou pleť.

Kouřové oči jinak

Máš ráda kouřové oči? Zkus to letos jinak. Místo černých očních stínů, které působí dost těžce, vyzkoušej rozmazat oční linky. Oči krásně zvýrazníš a zároveň nebudeš vypadat jako goth. Perfektních výsledků dosáhneš s kajalovou tužkou, kterou rozmažeš aplikátorem očních stínů.

bigstock-young-beautiful-blonde-caucasi-421842098.jpg

V jednoduchosti je krása!
Bigstockphoto
Rozmazaná tužka na oči působí lehčeji než tmavé oční stíny.

Korálově červené rty

Korálově červená rtěnka, která byla v kurzu celé devadesátky, slaví comeback. Proč by ne? Teplý odstín červené je pro letní měsíce ideální. Skvěle ladí s měděnými i neonovými odstíny a je zkrátka k nakousnutí.

Zaujal tě některý z letních trendů?

Použité zdroje: zdroj 1zdroj 2zdroj 3

Související články