Tepláky i minisukně aneb Módní trendy roku 2021

bigstockphoto.com
|
24. 01. 2021
|
Rok 2021 startuje ve znamení domácí módy, ale když se vydáš do ulic, budeš se moct odvázat!

Doba přeje extravagantním módním výstřelkům a na výslunní se vrací i věci, které ti leží na dně šatníku. O co konkrétně jde?

Tohle už ne!

Rok 2021 je ve znamení experimentování. Milovníci bizardních kombinací a křiklavých barev si tedy přijdou na své. Hodit na sebe můžeš s trochou nadsázky cokoliv, ovšem co už je kompletně out, jsou upnuté cyklistické šortky, jejichž sláva naštěstí vyhasla tak rychle, jako začala. Tuto retro šílenost už radši nech jen na kolo.

Další trend, od kterého se začíná upouštět, jsou ledvinky, a to jak ve sportovní, tak v moderní variantě. Podle módních expertů už je v obchodech moc nenajdeš. Každopádně tyto věci nevyhazuj, nikdy nevíš, kdy se do módy zas vrátí.

Barvy roku 2021

Barvami pro tento rok se staly kanárkově žlutá a metalicky stříbrná. Pokud ti však tyto odstíny připadají až moc odvážné, sáhnout můžeš i po červené, fuchsiové nebo klasické černé. Boom zažívají i pastelové odstíny, hlavně modrá, fialová nebo zelená. Mimochodem, červená a černá budou frčet i v líčení, na výslunní se totiž vrací klasické duo, černá linka na oči a sytě rudé rty. To budou kocouři koukat.

S tepláky nic nezkazíš

Rok 2020 otřásl módním průmyslem v základech. Koronavirus a s ním spojená opatření vrátila na výslunní tepláky, legíny, mikiny a podobné domácí oblečení, které zůstává v kurzu i letos. Módní návrháři se naštěstí přizpůsobili a začali navrhovat pohodlné střihy, ve kterých můžeš strávit celý den doma, a zároveň v nich vyrazit i do města. Pozor, rok 2021 tento trend posune na další level, očekává se totiž návrat legendární teplákové soupravy.

bigstock-cheerful-girl-in-tracksuit-sta-397884683.jpg

Všichni, kteří dokážou do města vyjít v teplákách, budou letos slavit úspěch.
bigstockphoto.com
Tepláky. V těch budeš letos in.

Retro je zpět!

Milovníci retra si přijdou na své, boom totiž zažívají 60. léta! Do ulic se vrací minisukně, minišaty, minišortky, zkrátka čím kratší, tím lepší. Propojením s moderním minimalismem dostanou tyto střihy trendy ráz. Jednoduché šaty můžeš oživit výraznými doplňky, které budou letos hrát prim, a to především žluté, modré nebo metalické kabelky. Úplnou novinkou jsou tašky s třepením, které jsou hitem roku 2021. Už jednu máš?

Dalším doplňkem, který se k nám vrací z hipísáckých let, je doplnění outfitu o šátek s výrazným vzorem. Ten můžeš buď zavázat za hlavou nebo pod bradou, případně použít místo čelenky nebo ovázat kolem kabelky. Pokud si ale šátek zavazuješ pod bradou, moc ho neutahuj! Vypadat jako babička z komedií Slunce, seno nechceš, že? 

bigstock-perfect-blonde-woman-with-a-sc-401103929.jpg

Retro je zpátky!
bigstockphoto.com
Miluješ retro? Tak to si tenhle rok přijdeš na své!

Pro chladnější počasí

Pokud jsi vánoční kila ještě neshodila, nezoufej. Za chladného počasí totiž budou v kurzu kabáty a saka maxi velikostí. Můžeš je nosit v libovolné délce a krásně skryjí nějaké to kilo navíc. Comeback slaví taky ramenní vycpávky, které přenesou pozornost na horní část těla.

Na oslavu jara si nezapomeň pořídit bílé kožené boty, které začínají plnit portály e-shopů. Vybírat můžeš buď z elegantních bílých kozaček, vysokých holínek nebo bot na platformě. Vyžadují sice pravidelné čištění a impregnaci, ale nebudeš litovat. Skvěle se hodí ke každému outfitu, kterému dodají šmrnc.

1.png

Inu, letos to bude víc než zajímavé.
Editorialist
Módní trendy velí jasně. Poslechneš je?
Související články