Nepodceňuj pěkné prádlo. Podceňuješ sama sebe!

www.bigstockphoto.com
|
21. 03. 2016
|
Šaty dělají člověka, to je obecně známá věc. A dělají ho nejen ty „šaty“, které jsou na první pohled vidět, ale i ty, které vidět nejsou. To, co nosíš, zásadně ovlivňuje to, jak se cítíš. A důvod, proč si pořizovat krásné věci na sebe, je na světě!

Žádná žena se nemůže cítit žensky ve spodním prádle, které už toho hodně zažilo. Milovnice pohodlí by zase mohly opáčit, že pokud se zrovna nikde nesvlékají, je přece jedno, co mají na sobě. Ale ruku na srdce – cítila by ses krásně v kalhotkách, které nosíš už jenom proto, že sis je před nějakou dobou (dlouhou dobou!) přivezla z nákupů v Londýně? 

Naštěstí existuje několik způsobů, jak si připadat krásně žensky a zároveň se cítit pohodlně po celý den. Jedním z těchto řešení jsou brazilské kalhotky, kterým nechybí ani styl, ani komfort. S nimi nikde neurazíš a neustřihneš si ostudu. Jsou prostě skvělé a můžeš je mít kdekoli a kdykoli.

To samé pochopitelně platí i u podprsenek. Jakmile si vezmeš takovou, která opravdu za něco stojí, uvidíš, že ožiješ a budeš si připadat sebevědoměji. Mohou ti k tomu pomoci třeba podprsenky bez ramínek, které nebudou kazit dojem z tvých svršků, a přitom tvar tvých prsou vyladí k dokonalosti. 

Není důvod, aby ses při výběru spodního prádla odbývala. Pořiď si něco pěkného!

Perfektní i během spánku

Pokud jsi sama, dost možná se každý večer navlékneš do flanelové noční košile nebo vytahaného bavlněného trika. I tak bys ale měla mít v záloze nějaký ten pyžamový skvost. Nikdy totiž nevíš, kdy se ti bude hodit – třeba když tě nečekaně vyšlou na služebku s tím pěkným kolegou z personálního. Už jen taková dámská saténová pyžama, v nejlepším případě ta krátká, mohou udělat nezapomenutelný dojem. O decentních saténových košilkách, které tě rázem promění v princeznu, nemluvě.

K pyžamu a košilce patří úžasný župánek

Měla jsi dosud dojem, že župan je naprostá zbytečnost, bez které se obejdeš? Ten správný kousek ti ale dodá na kráse a ženskosti. A upřímně – není nad to, se do příjemného županu zabalit po voňavé koupeli. Pokud navíc bydlíš se dvou drahou polovičkou, určitě nebudeš jediná, kdo bude třeba takové saténové župany (aby materiálem ladily k noční košilce nebo hezkému pyžamu) opěvovat. Jen to sama vyzkoušej. 

Stydlivkám odzvonilo. Provokuj!

A zůstaňme ještě chvíli doma. Jestliže chceš svého drahouška, který si tě pravděpodobně pracně vydobyl, nečekaně překvapit, nemusíš k tomu vymýšlet polohy a kousky, za které by se nemuseli stydět ani světoví akrobati. Stačí, když si na sebe vezmeš něco krásného, co mu vyrazí dech. Uvidíš, že s dobře vybraným pomocníkem si můžeš zdravě věřit. 

Sexy korzet? Proč ne! Proměň se v dračici!

A co by to mělo být? Pokud chceš alespoň trochu vsadit na klasiku, určitě omrkni sexy korzety a vyber si ten, který ti bude svým provedením nejbližší. Večer, během kterého svého miláčka takhle překvapíš, bude patřit jen tobě (a jemu).

Cítíš se ráda krásně? Obklopuj se krásnými věcmi!

Necítíš se tak dobře, jak by sis přála? Máš pocit, že bys mohla být sebevědomější a mezi ženami daleko průbojnější? Vyzkoušej tajnou zbraň, která ti dodá ohromnou sílu. Zaměř se na krásné prádlo, které z tebe udělá bohyni, ať už spodní prádlo, které nakonec zakryješ oblečením, nebo pyžamo, župánek a korzet, který (alespoň někomu) ráda ukážeš. Buď svá!

Související články