Módní trendy pro léto 2022: Minisukně, prostřihy i psychedelické vzory

Bigstockphoto
|
22. 05. 2022
|
Tohle léto bude pěkná divočina! Aspoň v oblasti módy. Co nosit, aby ti neujel vlak?

Rok 2022 přeje odvážným. Návrháři si pro nás letos připravili velký návrat módy ze začátku milénia. Bokovky, minisukně, kapsáče… To všechno platí a ještě nějakou dobu platit bude. Na co dalšího se můžeme těšit?

S kůží na trh

Nejvyšší čas zamakat na figuře. Letní móda se totiž ponese v odhaleném duchu. A to doslova. Rozparky, prostřihy, průsvitné materiály… Pokud na to máš postavu a kuráž, neboj se ukázat pupík a vyraz do ulic v crop topu a bokovkách. Nebo v minisukni. Letos je dovoleno všechno.

bigstock-stylish-teen-girl-in-white-ta-416234320.jpg

Crop top? To chce ale pěknou postavičku!
Bigstockphoto
Crop top je sázkou na jistotu.

Barvy kam se podíváš

Černé odzvonilo, je čas na barvy! Létu bude kralovat kanárkově žlutá, ale chybu neuděláš s žádným výrazným odstínem. Čím křiklavější, tím lepší. A pokud outfit doplníš o kousek v psychedelickém vzoru, nebudeš litovat.

Ve znamení ekologie

Pamatuješ, jak jsme na začátku milénia nosívaly háčkované kloboučky? Ano, i to je zpět. Je čas oprášit háčkovací soupravu a vyrobit si svůj originální kousek. Fantazii se meze nekladou. Krok vedle neuděláš ani s háčkovanou nebo pletenou taškou z přírodních materiálů.

bigstock-handmade-white-macrame-bag-on-417145927.jpg

Vyrob si sama originální kabelku!
Bigstockphoto
Zahraj si na módní návrhářku a vyrob si svůj originální letní doplněk!

Volné kalhoty

Volné kalhoty jsou už nějaký pátek cool. Nemáme ale na mysli jen tzv. boyfriend džíny, vybrat si můžeš z nejrůznějších materiálů, nebo dokonce celý kalhotový kostým. Volný střih kalhot je nejen trendy, ale i praktický. V horkých dnech v nich může pokožka líp dýchat než v upnutých džínách. Navíc v nich lehce schováš nějaké to kilo navíc.

Romantické sukně a šaty

Neboj se ukázat svoji ženskou stránku. Rozevláté sukně a šaty se hodí do práce i na večírek, sluší každé ženě a muži se na ně nemůžou vynadívat. Přestože letos platí, že čím kratší střih, tím lepší, na výslunní jsou v podstatě všechny střihy a délky. Boom pořád zažívá plisovaná sukně, midi střihy nebo šaty s balonovými rukávy. A můžou být klidně pastelově růžové nebo fialové.

bigstock-movement-girl-in-white-dress-o-450735577.jpg

Léto a šaty? To k sobě jednoznačně patří.
Bigstockphoto
Probuď svoji ženskost a pořiď si romantické šaty.

Zaujal tě některý z trendů pro tohle léto?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články