Vlasové trendy 2021: Co bude letos v kurzu?

bigstockphoto.com
|
26. 02. 2021
|
Taky se už nemůžeš dočkat, až se otevřou kadeřnictví? Zkrať si s námi čekání prohlížením novinek, které letošní rok nabízí. Bude to jízda!

Barva? Vsaď na přirozenost!

Nejsi v tom sama. Barva na vlasech odrostla během lockdownu nám všem. Módní trendy s tím naštěstí počítají a budou k nám milosrdné. Rok 2021 je ve znamení přirozenosti! Vrátit se ke své přirozené barvě vlasů je nejen moderní, ale hlavně šetrné. Místo barev sáhni radši po maskách na vlasy nebo vlasových kúrách. Za ta léta barvení si to tvé vlasy zaslouží! Povolení máš jen pokud se ti už objevují šediny, v tom případě zvol barvu co nejpodobnější tvé původní.

Mullet: Účes pro všechny rebelky

Odvážný účes z 80. let je zpátky! O jeho comeback se loni zasloužila zpěvačka Miley Cyrus, načež ji následovaly řady influencerů a dalších milovníků experimentování. Dobrý kadeřník však dokáže z muletu vykouzlit lichotivý účes, díky kterému vynikneš v davu.

Ofina

Na mulletí střih se moc necítíš? A co třeba ofina? Ta bude letos v kurzu na všechny způsoby a hodí se k různým délkám vlasů. Až ti bude ofina odrůstat, rozděl ji uprostřed a zafixuj lakem na vlasy, případně vytvoř patku, která letos slaví velký comeback!

bigstock-elegant-redhead-woman-posing-245650714.jpg

Ofina bude in!
bigstockphoto.com

Bob

Krátké mikádo, inspirované 20. léty minulého století, se vrací se vší parádou. Vlasy můžeš zastřihnout buď na stejnou délku, nebo je prostříhat. Účes tak získá objem. Pokud se ti vlasy přirozeně vlní, žehlit je nemusíš. Pamatuj, že frčí přirozenost! 

bigstock-inspired-caucasian-female-mode-370017928.jpg

Tenhle účes taky pofrčí!
bigstockphoto.com

Vlasy po ramena

Extrémně dlouhým vlasům můžeš dát sbohem. Trendy jsou středně dlouhé vlasy po ramena. Pokud chceš účes ozvláštnit, můžeš ho doplnit o ofinu nebo patku. Taky se začíná upouštět od zastřihování vlasů do jedné roviny, neboj se tedy požádat kadeřníka, aby ti vlasy prostříhal. Objem je letos v kurzu a s prostříhanými vlasy ho dosáhneš mnohem hravěji. Na pomoc si můžeš vzít i lak na vlasy nebo tužidlo.

Co na letošní trendy říkáš? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články