Věříš v moc kamenů a minerálů nebo se jen ráda parádíš? Vyhraj 500 Kč na jejich nákup!

www.bigstockphoto.com
|
12. 09. 2018
|
Máš ráda šperky z kamenů a minerálů, protože každý z nich má svou moc a s něčím pomáhá? Nebo se jen ráda parádíš jako správná kočka? Pak pro tebe máme dobrou zprávu! V soutěži, do které se můžeš jednoduše zapojit na Facebooku, máš šanci vyhrát 500 Kč na jejich pořízení.

Připravili jsme pro tebe soutěž s e-shopem sperkyakameny.cz, a to o šperky (náhrdelníky, náušnice, prstýnky, náramky z polodrahokamů a minerálů), které si můžeš vybrat na e-shopu nebo osobně v kamenné pobočce v Praze.

Soutěž probíhá od 12. 9. do 20. 9. 2018 do 23.59 hod. na facebookové stránce JsmeKočky.cz. Nepotřebuješ vědět nic zásadního, stačí do komentáře pod soutěžní příspěvek vložit odkaz na šperk nebo šperky z e-shopu sperkyakameny.cz, který se ti líbí nejvíc nebo který by sis za výhru pořídla. Zároveň nám do stejného komentáře napiš i to, koho by soutěž ještě mohla zaujmout.

Neboj se, když vyhraješ, poukaz můžeš využít i na jiné šperky z minerálů, než se kterým budeš soutěžit. To už bude jen a jen na tobě.

Neváhej a přihlas se! Ze všech zúčastněných vylosujeme jednu výherkyni 21. 9. 2018 v 9.00 hod. a hned ji oznámíme. Pak se spojíme a domluvíme se, jak výhru předáme.

Související články