Dovolená s influencerem. Vystajlované fotky za vás vyfotí

www.bigstockphoto.com
|
21. 01. 2019
|
Ruku na srdce, milé dámy. Jezdíte na dovolenou kvůli sobě, nebo tak trochu kvůli ostatním, kteří vám mají pořízené fotografie z nejrůznějších koutů naší planety nepokrytě závidět? Většina z vás pravděpodobně zvolí první možnost.

Existují však i tací cestovatelé, kteří si nedovedou představit dovolenou bez dokonalých fotek, které jim bude okolí zběsile „lajkovat“. A právě pro ně je tu speciální služba, se kterou přišel řetězec švýcarských hotelů Ibis. Dokonalé fotky díky němu pořídíte i bez toho, abyste museli vzít svůj telefon během dovolené do rukou. Jak je to možné?

V hlavní roli influencer

Hotelový řetězec Ibis najímá speciálně proškolené a zkušené influencery, kterým svůj mobil na začátku dovolené odevzdáte a oni za vás budou fotit a postovat dokonalé snímky na sociální sítě. Váš profil tak nebude zet prázdnotou, ale neustále se na něm budou objevovat úžasné momentky.

Influencer vám poradí, jak si lehnout a jak se do čočky fotoaparátu natočit tak, aby byl snímek jedním slovem dech beroucí.

couple-2308244_1280.jpg

Jeď si na dovolenou odpočinout. Ne pořizovat fotky, které ti budou všichni závidět.
Romantická dovolená. Jen ty, tvůj kocourek... A influencer!

Sdílím, tedy jsem

I tak vypadá představa o životě mnohých. Právě to je důvod, proč se Ibis pro tuto netradiční službu rozhodl. Chce totiž svým klientům dopřát bezchybnou dovolenou, během které by nemuseli být přilepeni na obrazovkách svých telefonů a tabletů a neustále kontrolovat svůj instagramový nebo facebookový profil.

Všechno tohle za ně obstará najatý influencer. Kam se poděla radost z užívání sociálních sítí a proč je bereme jako nezbytnou součást našich životů? Toť otázka!

Pokřivená realita

Pořízené snímky turistů influenceři sdílí s hashtagem #postedbysocialmediasitter. To aby všichni věděli, že je nepořídili sami cestovatelé, ale že si zaplatili služby někoho jiného. Není nám nic do toho, za co ostatní utrácí těžce vydělané peníze, na druhou stranu je tohle už pořádná dávka „rozežranosti“.

Kromě švýcarské sítě hotelů ale podobnou službu nabízí také jeden malajsijský řetězec. Ten pro změnu vozí turisty na túry, kde jim průvodce ukazuje TOP "instagramová" místa a radí, jak je nejlépe vyfotit. V konečném důsledku se nabízí otázka – odkdy jsme začali žít svůj život pro ostatní?

Co si o téhle nové službě myslíš? Zvrácenost, nebo nezbytnost současné doby? Dej nám vědět do komentářů pod článkem.

Související články