Ženy přiznaly: Tohle děláme, když se nikdo nedívá

Bigstockphoto
|
26. 05. 2021
|
Křehké kopretinky, které je potřeba hýčkat a pěkně o ně pečovat? Nebo úplně obyčejné holky, které si v ničem nezadají s potřebami pánů tvorstva? Máš dilema? Zbavíme tě ho. Prozradíme totiž, co dělají holky, když se na ně nikdo nedívá.

Jsme tak trochu prasátka

Většina z nás nosí nepadnoucí podprsenku. A to není účel, to je prostý fakt. Často ji ale hodíme do koše se špinavým prádlem, abychom ji z toho samého koše zase vytáhly, protože zjistíme, že žádnou lepší nemáme. V téhle nádheře jsme pak ochotny chodit třeba celý týden. Tak trošku prasátka, že?

Hrajeme si s naší chloubou

Smějeme se chlapům, že tancují před zrcadlem, naklepávají svoje bicepsy a pohupují s nářadíčkem, my ale nejsme o nic lepší. Když se nikdo nedívá, skáčeme, dovádíme a řádíme před zrcadlem, jako bychom snad ani žádná prsa neměly. Co na tom, že lítají všemi směry. Jo, často taky zkoušíme, jak by to vypadalo, kdyby byly větší/menší/bujnější (doplň si podle svých potřeb).

Chodíme nahaté

A s prsy neodmyslitelně souvisí také nahota. Spousta z nás chodí po bytě či domě nahá. To ovšem za předpokladu, že se nikdo nedívá. Jakmile partner překročí práh domu, okamžitě se halíme do vytahaných tepláků a dlouhých županů. Co na tom, že je to právě partner, který by pohled na nahé tělo ocenil?

Prdíme

Pánové, najděte si pevný opěrný bod a zhluboka se nadechněte. Máme pro vás totiž jedno zjištění, na které jste se báli byť jen pomyslet. Připraveni? Tak pozor: I holky PRDÍ! No vážně. A fakt nevypouští třpytivý obláček duhy s vůní cukrového jednorožce. Když to na nás přijde, většinu z vás bychom strčily hravě do kapsy. A to jako vážně. Nebo chcete důkaz?

bigstock-202198732.jpg

Prdět je přirozené. I pro ženy.
Bigstockphoto
Co naplat? I ženy jsou lidi!

Krkáme

A s prděním souvisí také další tělesné zvuky. Například takové krkání. To je třeba v Japonsku naprosto běžné. A u nás taky. Když se zkrátka dobře nadlábneme nebo vypijeme na „ex“ plechovku piva, bublinky prostě musí někudy unikat. Ty nejlepší z nás dokonce vykrkají celou abecedu.

Šmírujeme

Ať se vám to líbí, nebo ne, když nás pustíte k počítači, stávají se z nás opravdové Jesiscy Fletcherové. Vyhledat na Instáči nebo Facebooku současnou škatuli našeho ex nebo info o jeho poslední návštěvě Dubaje? Jak jednoduché. Zjistit velikost bot šéfa, ze kterého nemůžeme spustit oči? Otázka pěti minut. Šmírujeme – vás i všechny okolo. Chceme totiž mít přehled.

Čuráme do vany

No a co, vždyť to má stejný odpad a nakonec jsme to právě my, kdo uklízí koupelnu včetně vany. Proč bychom si tedy nemohly ulevit, když to na toaletu nestíháme? A pod proudem teplé vody to vždycky jde tak nějak samo.

Přežíráme se

Ale jenom když nás nikdo nevidí. Protože co oči nevidí, to srdce nebolí a žaludek nepoví. Do práce si sice doneseme krabičku s fresh salátem, ale jen co dorazíme domů, rozvalíme dveře lednice a pustíme se do guláše od včerejška, zalijeme to kolou z plechovky, navrch si dopřejeme pár lžic zmrzliny a zprasíme se chipsy. Ty, které drží dietu, pak tiše brečí v koutě a pokukují po slaných tyčinkách.

Neholíme se

A to zejména ve chvíli, kdy nejsme ve vztahu s žádným alfa samcem nebo aspoň samečkem. Některé z nás ale holení omezují také v zimních měsících. Šetří tak zásobu žiletek, které jsou drahé jako… No, hodně. Následně si pak užíváme hlazení po strništi na nohách. No a vlastně vůbec všude. Holení nás neba!

Brečíme

Brečíme u Krásky a zvířete, brečíme, protože se bojíme, že to nedostaneme. Brečíme, když to dostaneme a brečíme i proto, že děti v Africe trpí hladem. Brečíme zkrátka pořád. Je to naše přirozenost. Většina z nás ale jenom tehdy, když se nikdo nedívá.

Taky děláš něco, na co nejsi pyšná, když se nikdo nedívá? Do diskuze se nám ale asi chlubit nebudeš, viď? Škoda! :-)

Související články