Vánoční tvořeníčko: Tyhle hrůzy zdobí domovy bydlenek

www.bigstockphoto.com
|
06. 12. 2019
|
Jejich revírem je mimibazar. Jejich tempo je přizpůsobené kojícímu harmonogramu. Jejich protivníci jsou lidé s trojciferným IQ. Tohle jsou tvořilky – ženy v domácnosti s tvůrčími sklony a nedostatkem soudnosti. Seznamte se, prosím.

https://www.jsmekocky.cz/clanek/adela-cisarovska/sex-vztahy/navsteva-protivne-tchyne-jak-na-abys-ji-nezabilaŠťastné a tvořivé

Vánoce, stejně jako Velikonoce, Dušičky a oslavy první menstruace jejich dcer (odborně nazývány jako rituál menarche), jsou pro tvořilky jedinečnou příležitostí vzít do ruky tavnou pistoli a poukázat na svoje (ne)kvality. Namísto úklidu, péče o dítě, manžela, případně svou vlastní zbytečnost vysedávají na sociálních sítích, kde spamují v tvořivých „skupipinkách“ a hobby bazárcích.

A protože chceme, aby byl tenhle článek maličko tematický, našli jsme ty nejšílenější, nejkontroverznější a nejhloupější vánoční dekorace, které „zdobí“ příbytky unuděných bydlenek. Je libo umělý vánoční krb z papundeklu nebo snad adventní věnec z právě oholeného pubického ochlupení manži?

Svícen z ohanbí a „tavka stajl“

Tady někdo zase nečte naše články. Letošní Vánoce se nesou v duchu přírodních materiálů a kultu „Greta“. Kdyby se švédské aktivistce s Aspergerovým syndromem dostal do ruky tenhle výtvor, pravděpodobně by jí vztekem praskly naducané tvářičky. Takže co tu máme? Roční sklizeň chlupů z ohanbí, čtyři ořechy, plastové kouličky a to vše doplněné o „tavka stajl“. Gratulujeme a posíláme klíčenku společně se zlatým bludišťákem!

1.jpg

Když nemáš krb, mrskni tam papundekl

Chytré knížky říkají, že krb je srdcem domova. U toho pravého nemáme námitek. Pokud ale hledáš „low cost“ variantu, určitě si oběhni oblíbené „mamynkovské“ obchůdky, které mají papundeklové krby pravidelně před Vánocemi v akci. Na téhle fotce je snad všechno – umělý krb, nespočet vánočních skřetů, plastové větve, oslepující osvětlení i adventní kalendář. Ovšem pozor, něco tu přece jen chybí! Všudypřítomný nápis „HOME“, bez kterého nemůže správný příbytek bydlenek a tvořilek existovat.

2.jpg


Facebook

(S)prosté svícny

U téhle netradiční dekorace musíme uznat, že asi nebyla dílem (ne)šikovné tvořilky, ale spíš příliš kreativního keramika. Nevíme jak tobě, ale tihle roztomilí andílci by se perfektně vyjímali ve vánočně vyzdobených hodinových hotelech a vykřičených domech. Nebo v bytě puritánské tchyně, která se raději umývá po tmě a se škraboškou na očích, než aby zahlédla své obnažené tělo. Super tip na dárek, který jistojistě přivodí infarkt. Neděkuj, nemáš zač.

3.jpg


Facebook

Toxický stromeček

Ochránci přírody zdvihají varovně prst. Ročně se jen pro potřeby Vánoc uřeže statisíce živých stromků, které končí během ledna v popelnicích a na skládkách. Některé tvořilky si tohle varování vzaly k srdci a rozhodly se vytvořit stromeček umělý. Příkladem budiž tenhle toxický krasavec vyrobený z rozstříhané záclony a použitých inkontinenčních kalhotek zeleného chlupatce Grinche.

5.jpg


Facebook

Sněhulák Tima Burtona

Jsme si stoprocentně jistí, že jestli se tahle fotka dostane do rukou známému filmovému režisérovi, naváže na úspěch své Mrtvé nevěsty tematickým druhým dílem, který pravděpodobně ponese název „Sněhulák Tima Burtona“. Dekoraci, která je účinnější, než kamerový systém sousedky Nováčkové, samozřejmě nechybí typická arabská mužská pokrývka hlavy palestina vyvedená v tradičních vánočních barvách. Oceňujeme precizní práci očních chirurgů a kostymérů, kteří nezapomněli na přírodní prvky, pro letošní svátky tak typické.

7.jpg


Facebook

Dildo ve svátečním kabátku

Tak schválně? Je to model svíčky? Andílek v domácím teplákovém úboru nebo dildo maskované ve vánočním kabátku? My v redakci se přikláníme k poslednímu zmíněnému. Jestli jde o výzdobu vesnického sexshopu, pak je všechno v pořádku. V případě, že se jedná o vážně míněnou vánoční dekoraci holčičího dětského pokoje, pak nás napadají dvě otázky: „Máte sklep? A mohli bychom ho vidět?

8.jpg


Facebook

Santu v Česku nechceme

…my máme Ježíška! Alespoň takhle zní základní heslo skupin, které se sociálními sítěmi vždycky před Vánoce šíří jako mor. A pak veškerou tuhle bohulibou snahu zničí jedna tvořilka, která do „skupipinky“ postne svůj papundeklový krb, po kterém lezou Santové stejně jako mrtvá mimina po Žižkovské věži. Oceňujeme estetické cítění autorky, která moc dobře ví, že není dobré kombinovat více než dvě barvy. Trendy totiž hovoří jasně!

9.jpg


Facebook

Těstovinová nuda

Plně kojený pětiletý plod konečně usne a „mamynka“ má pár chvilek pro sebe. V pozvraceném, propoceném, mlékem a včerejší večeří pocintaném vytahaném tričku usedne na gauč k repríze Ordinace a nenapadne ji nic lepšího, než ze semolinových Foglie d'ulivo Italiamo vyčarovat čistě přírodní, bio, raw a vegan „vánoční stromeček“. Doma nás vždycky učili, že s jídlem se neplýtvá, což tuhle tvořilku očividně minulo.

11.jpg

Gretina sebevražda

Začali jsme Gretou, skončíme Gretou. Asi nemusíme dvakrát zmiňovat, že pouhý jeden plastový kelímek se rozkládá asi 100 let. Tahle hrůza tak bude několik sezón strašit nejen manžu, který pravděpodobně už na tvořeníčka své bydlenky rezignoval a Vánoce raději tráví v práci u pásu, ale i popeláře, na které tahle plastová obluda (pracovně jí přezdíváme „Gretina sebevražda“) po Vánocích vykoukne. Takže šťastné a plastové všem lidem dobré vůle!

14.jpg


Facebook

Internet je fakt drsné místo a domovy tvořilek jsou ještě drsnější. Tak šťastné a tvořivé.

Související články