Sex podle horoskopu: S kým si užiješ celou noc a kdo nezná hranice?

Bigstockphoto
|
04. 03. 2023
|
Potkala jsi někoho nového a láká tě zjistit, jaký je v posteli a čím ho potěšíš? Světe, div se, znamení zvěrokruhu umí se sexuálním apetitem pořádně zamíchat.

Jaký je Beran v posteli? Nudu nečekej!

Začneme hned pěkně těžkým kalibrem. Tím totiž zrozenci Berana opravdu jsou. Bývají vášniví až živočišní, nebrání se sexu kdekoli a často je neurazí ani nabídka skupinových erotických aktivit nebo sex na jednu noc. Zaručeně se s ním nebudeš nudit, ale na přehnanou romantiku nebo dlouhou předehru zapomeň. Jakmile ho rozohníš, budeš s ním v bezpečí asi tak jako lahev vodky na ruské party. 

Ideální sexuální partner:

Beran si v posteli nejvíc porozumí s dalším Beranem, který s ním půjde do všeho po hlavě. Pozadu nezůstávají ohnivá znamení, jako jsou Lev nebo Střelec, ale nudu nezažije ani s Váhou, Býkem nebo Štírem.

Býk vydrží i celou noc

Býci byli odjakživa požitkáři. Sex pro ně znamená základ vztahu, umí být smyslní, něžní a vášniví. Libují si v dlouhém, intenzivním sexu a jejich nároky bývají vysoké. Rychlovky nejsou nic pro ně, na sex musí být správně naladění. Radost mu uděláš orálním sexem. Vždycky.

Ideální sexuální partner:

Vášnivého sexu si Býci do sytosti užijí se Štírem, něžnosti si zase s Rakem. Divoké hrátky je čekají i s Váhou nebo Střelcem.

Blíženci: Swingers party? Proč ne!

Blíženci rádi experimentují a nejradši by všechno na světě vyzkoušeli, což samozřejmě platí i v sexu. Takřka žádné místo a žádná situace pro ně není tabu. Potřebují o sexu mluvit, mají bujnou představivost a nebojí se erotických hrátek všeho druhu. O tom, jaké to dnes večer s Blížencem bude, rozhodnou jeho momentální choutky. A taky časem přijdeš na to, kde rád čerpá inspiraci. Je to porno.

Ideální sexuální partner:

Blíženec si bude v posteli skvěle rozumět s dalším Blížencem, pokud nebudou zrovna každý v jiném rozpoložení. Sázkou na jistotu je kreativní Střelec nebo vášnivý Štír.

Něžnost a smyslnost: Takový je Rak

Raci jsou romantici. Jejich sex se jen málokdy obejde bez mazlení a řádné předehry, všemu dominuje jemnost a pozornost. Nenech se ale zmást, i Raci to umí v posteli pořádně roztočit. Od partnera vyžadují důvěru, věrnost a pocit bezpečí. Pak udělají všechno, co mu na očích vidí.

Ideální sexuální partner:

Divoký sex si Raci užijí se Lvy, kteří hrátkám dodají dravost. O intenzivní prožitek se postarají i Váhy, Štíři nebo Kozorozi.  

Chceš si užít? Od toho je tu Lev!  

Lev je šelma a podle toho to vypadá i v posteli / na pračce / kuchyňské lince. Co chce, to si ukořistí. Ale musí jít o tebe, protože nevěru nemá rád. Lvy sice neužije na extra dlouhé akce, ale za to se nebojí zkoušet nové a nové věci, jsou vášniví až na půdu a energie mají za dva. Aby to klapalo, potřebuje Lev taky obdiv a chválu, která může u některých jedinců hraničit až s narcismem.

Ideální sexuální partner:

Lev a Býk by si měli pořídit kvalitní postel, jinak hrozí její zničení už při prvních hrátkách. Tihle dva divoši jsou k sobě jako stvoření. Skvělý sex zažije Lev se Štírem, ale jinde než v ložnici jim to moc klapat nebude. Bezvadně se bude doplňovat i s Rakem.

Perfektní technika, takové jsou Panny

Panny můžou na první dojem působit chladně a odtažitě. Sex pro ně není priorita a s prvními intimnostmi dost otálí. Nepatří mezi vášnivější znamení, vynahrazují to ale svou pečlivostí a vynalézavostí. Dokonale zvládnuté polohy, ohleduplnost a tvoje spokojenost, to všechno bude zaručeno. Panny se rády dívají na partnerčino pozadí, na to se připrav.

Ideální sexuální partner:

Opravdovou vášeň zažije Panna s Kozorohem, který jí splní všechna přání. Porozumí si i s Rybou nebo Štírem, který ji dokáže rozpálit.

bigstock-passionate-couple-having-sex-a-278622535.jpg

Některá znamení nejdou pro sex daleko.
Bigstockphoto
Panny nejsou nejvášnivější, ale do čehokoli se pustí, to dělají poctivě.

Váhy: harmonie a komunikace

Váhy si potrpí na harmonii a správnou atmosféru při sexu. Dávají si záležet na připravení scény – svíčky, hudba, vůně… Mají v sobě dost vášně, ale na sex na jednu noc je neužije. Vědí, co přesně chtějí, a nebojí se o to říct. Pozor, někdy to s mluvením umí přehánět, což může atmosféru trochu pokazit. Váhy baví taky různé kostýmy, hračky a postelové scény.

Ideální sexuální partner:

Váha najde společnou řeč se stejně naladěnou Váhou, ale porozumí si i s požitkářským Beranem nebo dobrodružným Střelcem.

Král sexu? Štír!

Štíři jsou považovaní za nejvášnivější znamení zvěrokruhu. Takhle intenzivní sex si s jiným znamením neužiješ, i kdybys stokrát chtěla. Bez sexu si Štíři neumí představit život, mají bujnou fantazii a neznají hranice. Nic pro ně není tabu, chtějí vyzkoušet úplně všechno. Pozor, někdo může mít problém jejich náruživost vydržet a vycházet jejich experimentům vstříc.

Ideální sexuální partner:

Nejlepší volbou pro Štíra je samozřejmě Štír. Společně budou k nezastavení. Nudit se nebude ani s Rybou, se kterými je spojuje bujná fantazie a chuť experimentovat. Další dobrá partie je Rak. 

Na Střelce pozor!

Střelci jsou lovci. Sex považují za dobrodružství a způsob, jak si zkrátit dlouhou chvíli. Často k němu přistoupí, ještě než druhého skutečně poznají, což může skončit zlomeným srdcem. Jsou spontánní a otevření všemu, rádi zkouší nové věci a kladou důraz na komunikaci. Na erotické masáže v jejich podání se nedá zapomenout. 

Ideální sexuální partner:

S Rybami si experimentování užije Střelec dle libosti. Explozi vášně zažije s Vodnářem nebo jiným Střelcem.

S Kozorohem se nudit nebudeš

Kozoroh je člověk mnoha tváří, především teda v posteli. Rád si bude pasivně vychutnávat rozkoš, ale dokáže i převzít iniciativu a dostat tě na vrchol blaha. Umí být něžný a důkladný jako ještě nikdo, ale jindy zatouží po sadomasochistických hrátkách. A často z něj nevypadne ani slovo. Ani před tím, ani při tom, ani po tom.

Ideální sexuální partner:

Panna nebo Býk umí Kozoroha pořádně rozohnit. Vyhoví si i se Střelcem, protože oba dokážou oddělit sexuální a emocionální stránku.

Vodnář: Milovník experimentů

Vodnář si zakládá na splynutí těl i duší. Sex pro něj neznamená jenom fyzické uspokojení, ale stvrzení svazku (partnerského nebo manželského, to je fuk). Dostane se ti s ním spousty něžností a bude vrnět blahem, když mu věnuješ chvilku hlazení ve vlasech. Sex ale musí být akční a proměnlivý, stereotyp špatně snáší. Rád provádí psí kusy s erotickými hračkami, novými technikami a častým střídáním poloh a na předehru ho moc neužije.

Ideální sexuální partner:

Spoustu dobrodružství si Vodnář užije s Beranem nebo Štírem, který nezná hranice. Smyslný sex zažije i s Blížencem.

Ryby v posteli? Obětaví milenci!  

Ryby jsou něžné, empatické a rády flirtují, ale na druhou stranu je v posteli lákají náznaky násilí. Mají tendence vyhledávat si dominantní partnery, kteří si setsakramentsky věří. V posteli jsou obětavé, flexibilní a svému partnerovi dokážou splnit každé přání.

Ideální sexuální partner:

Ideálním milencem Ryb je Býk, se kterým zažijí něžností habaděj. S dominantními Berany nebo Lvy to taky půjde jako po másle a potěší je i divoký Štír.

Sedí tenhle popis na tebe nebo tvého partnera?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články