Po 6 letech skrývání je zpátky: Znetvořená Linda Evangelista se vrací k modelingu

Denis Makarenko / Shutterstock
|
11. 08. 2022
|
Období, kdy se po nepovedeném estetickém zákroku zohavená Linda Evangelista skrývala, je u konce. Slavná supermodelka oznámila návrat.

To, že je plastická chirurgie tak trochu ruská ruleta, ti potvrdí nejedna celebrita. Své by mohla vyprávět i modelingová superstar Linda Evangelista (57), která před 6 lety na touhu po dokonalém těle doplatila. Co se tehdy stalo a jak se teď modelce daří?

Zákrok jako z hororu

Bývalá supermodelka Linda Evangelista (57) před lety doplatila na tzv. kryolipolýzu, estetický zákrok, při kterém se tukové buňky zmrazí a jsou pak samovolně vyloučeny z těla. V jednom z 20 tisíc případů se ale stane pravý opak – buňky se začnou množit. Právě to se bohužel stalo i modelce.

„Zanechalo mě to natrvalo deformovanou, přestože jsem podstoupila dva nápravné, velmi bolestivé zákroky. Jsem k nepoznání, jak o mně píšou média,“ oznámila loni Linda. Skrývala se skoro 6 let, než šla s pravdou ven.

Soudní vyrovnání

Supermodelka loni v září zažalovala společnost Zeltiq Aesthetics, která zákrok provedla, a požadovala 50 milionů dolarů (asi 1,2 miliardy korun).

„Nejen že mi to zničilo život, ale trpím hlubokými depresemi, smutkem a pohrdám sama sebou. Stala se ze mě samotářka. Díky této žalobě se mohu posunout dál a konečně beze studu vyjít na ulici. Už mě unavuje takhle žít. Chci vyjít ze dveří s hlavou vztyčenou, přestože vypadám jinak,“ dodala tehdy na vysvětlenou.

shutterstock_87021113.jpg

Linda Evangelista bude s plastikou bojovat po zbytek života.
Kathy Hutchins / Shutterstock
Linda Evangelista v dobách své největší slávy.

Před pár dny Evangelista na sociálních sítích oznámila, že se jí povedlo domluvit na odškodnění. Jestli došlo k vyplacení částky v plné výši, neupřesnila, každopádně si teď může konečně oddychnout. „Těším se na další životní kapitolu s mou rodinou a přáteli. Jsem ráda, že to mohu hodit za hlavu.“

Vrátí se na molo?

Po urovnání sporu se Zeltiq Aesthetics se Linda objevila v kampani značky Fendi, která bude v září pořádat jubilejní módní přehlídku v New Yorku. Jestli se ale supermodelka vrátí i na molo, je zatím ve hvězdách.

Sledovala jsi kauzu kolem Lindy Evangelisty?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články