Horoskop na únor 2021: Raky čekají komplikace, Váhy nový vztah

bigstockphoto.com
|
27. 01. 2021
|
Podle astrologie symbolizuje druhý měsíc roku 2021 nový začátek. Můžeš tak čekat velké změny, které budou ale často spojené s opuštěním komfortní zóny, což nemusí každému znamení sednout. Co si pro tebe Hvězdy přichystaly?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou během února řešit menší nedorozumění v rodině. Půjde o naprostou banalitu, která ale bude způsobená špatnou komunikací. Pamatuj, že ten, kdo za tuhle situaci může, ti problémy nezpůsobil záměrně. Ale jak se říká, každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou během února řešit komplikace ve vztahu. Na povrch totiž vyplavou staré křivdy a problémy, které jsi odmítla řešit a zametla je – lidově řečeno – pod koberec. Protože je ale potřeba každou špínu dřív nebo později vysmýčit, během února si pěkně sníš, co sis během minulého roku nadrobila.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci to budou mít v únoru doslova jako na houpačce. Doma budeš zažívat relativní pohodu, ale v práci ti dá šéf pořádně zabrat. Úkoly se budou vršit nadzvukovou rychlostí a na první pohled to bude vypadat, že neberou konce. Máš ale jenom jedny ruce a zdraví, které může kdykoli zradit. Tak bacha na to!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se budou v druhém měsíci roku 2021 potýkat se zdravotními komplikacemi. Pečuj proto o své dýchací ústrojí a snaž se co nejvíc odpočívat. Energii nastřádanou začátkem roku budeš totiž během února potřebovat. Nemoc tě sice potrápí, nepůjde ale o nic, co bys nezvládla. Pár dní v posteli a zase budeš zdravá jako rybička.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou ve své kůži. Po dlouhých měsících, kdy se jim láska vyhýbala obloukem, na ně totiž čeká žhavý flirt nebo romantické dobrodružství. Když se k tomu všemu přidá ještě jistá dávka adrenalinu, o zábavu nebude nouze! Jen počítej s tím, že nevinný flirt, případně jednorázové uklouznutí může některým lidem ve tvém okolí ublížit.

bigstock-smiling-couple-in-love-sitting-398243987.jpg

Co čeká v únoru tebe?
bigstockphoto.com
Flirt je fajn, ale opatrně s ním!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se v únoru konečně hodí do relativního klidu a pohody. Pomalu začnou pokukovat po nějaké dovolené v teplých krajinách. Pokud jim to situace dovolí, užijí si pár dní na písčité pláži s oblíbeným drinkem v ruce, což jim po problémech v poslední době vážně bodne.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou v únoru řešit novou lásku. Narazí na ni pravděpodobně v práci nebo oblíbené kavárně, kde budou ale stejně řešit pracovní záležitosti. Pokud jde o kolegu, pak by ses měla držet známého pravidla „co je v domě, není pro mě". Na druhou stranu takový nezávazný flirt ještě nikdy nikomu fatálně neublížil.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři nebudou vědět, kde jim hlava stojí. Začne se o ně totiž zajímat významný klient, který se doslechl o jejich schopnostech a dovednostech. Máš práce nad hlavu? Nastav vyšší cenu, než jakou sis běžně účtovala! Ten, kdo o tebe vážně stojí, ji bude bez výhrad akceptovat. A kdo ví, kam všude se díky zajímavému klientovi podíváš.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během února tak trošku roztěkaní. Budou totiž přeskakovat od jednoho úkolu v práci, k druhému doma. Pokud máš malé děti, obrň se trpělivostí. Rošťáci ti totiž dají během druhého měsíce roku 2021 pořádně zabrat. Pořád si ale opakuj, žes byla jako malá úplně stejná.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si dokážou život užívat plnými doušky. A jinak tomu nebude ani během měsíce února. Pravděpodobně se vypraví na zasněžené svahy, kde upustí páru a užijí si zasloužené volno. A protože to jsou požitkáři, po návratu se možná začnou zajímat o vysokou gastronomii, ke které se dopracují pomocí kurzu. Ten jim pomůže nabrat potřebné zkušeností a seznámí je se zajímavými metodami úpravy jídla a řadou atraktivních lidí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si užívají novou lásku plnými doušky. Jsou po několika letech konečně doopravdy zamilovaní, což dávají na odiv široké veřejnosti. Sociální sítě tak budou plnit zamilovanými selfíčky i romantickými vyznáními. Jen pozor na falešné „přátele“, kteří ti lásku nepřejí. Těch by ses měla co nejdřív zbavit.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se po týdnech depky konečně dostávají do formy. Pravděpodobně se jim naskytne nová a mnohem zajímavější pracovní nabídka nebo atraktivní stáž, díky které opět uniknou ze zajetého stereotypu a každodenní šedi, což jim po týdnech temna přijde vhod.

Co říkáš na únorový horoskop? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články