Horoskop na prosinec 2020: Lvi potkají důležité lidi, Váhy si užijí příval peněz

bigstockphoto.com
|
01. 12. 2020
|
Tenhle rok se moc nepovedl, co? Máme pro tebe ještě drobná upozornění na to, co přinese jeho závěr. Děsit se ale nemusíš, nebude to kdovíjak nepříjemné období. A o Vánocích si snad konečně oddechneme.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Většina Beranů si užívala pohody během listopadu a během prosince tomu nebude jinak. Dárky budou nakupovat online z pohodlí domova a budou vědět, jak si udělat adventní dobu hezkou. V prvních 14 dnech můžou ještě řešit nějakou úřední záležitost, a pokud jde o něco, co se táhne delší dobu, teď už to konečně vypadá na úspěšné uzavření.

bigstock-giving-a-gift-handmade-presen-153123482.jpg

Dárečky letos budeme asi všichni řešit trochu jinak.
bigstockphoto.com
Internetově zdatní Berani se letos vrhnou na nákupy dárků hlavně online.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Jestli patříš k Býkům, dávej si od prosince až do léta příštího roku pozor na svoje peníze, na to, komu případně půjčuješ, nebo do čeho je investuješ. O peníze jde vždycky „až“ na prvním místě a lidi si zrovna neberou servítky. Byla by škoda, kdybys o svoje výdělky zbytečně přišla. Polovina prosince otevře téma bydlení, rekonstrukce nebo stěhování. Nemusíš se ale bát, Vánoce a Silvestra si užiješ pěkně v klídku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Úplněk na konci listopadu prověřil vztahy. Možná se proto právě teď vzpamatováváš z jejich rozpadu, ať už šlo o rozchod s partnerem, nebo třeba hádku s příbuzným či kamarádkou. Důležité je vědět, že to, co má pokračovat, pokračuje. Konec prosince bude ve znamení řešení bydlení a financí. Ne že by tě na Silvestra čekalo stěhování, ale přemýšlet o tom možná budeš.

Rak (22. 6 – 22. 7.)

Raci to v první polovině prosince nebudou mít úplně jednoduché. Budou přemýšlet o tom, co by kdyby, a trápit se tím, co v minulosti udělali, nebo neudělali. Radíme takové myšlenky vypustit dřív, než se z nich zblázníš. Radši se zabal do deky, zapal si svíčku a podívej se na oblíbený seriál nebo film.

Na konci prosince čeká Raky nejdůležitější úplněk roku – budou řešit peníze a bydlení, nejspíš udělají čistku mezi přáteli. Neměj strach. Když někdo musí odejít, znamená to, že dělá místo někomu novému.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou přemýšlet nad tím, jestli žijí tam, kde opravdu chtějí. Je možné, že ještě během prosince si naplánují stěhování, začnou vyhlížet byt nebo dům, a pokud je nic zásadního nedrží, odstěhují se.

Ve druhé polovině prosince budou hodně pracovně aktivní a můžou potkat zajímavé lidi, kteří pro ně můžou mít přínos v kariérní nebo osobní rovině. O svátcích se může stát, že budeš podrážděná a tak nějak ti nic nebude dost dobré. Zkus se držet, ať nezkazíš Vánoce ostatním. Vyříkat si to můžete později.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny trošku tápaly v tom, jestli je pro ně současná práce to pravé ořechové. Během poslední měsíce roku 2020 si uvědomí, kam opravdu chtějí směřovat – buď se ujistí, že je jejich práce baví a naplňuje, nebo se poohlédnou po jiné.

Především by si ale v tuhle dobu měly dávat pozor na to, aby se nenechaly semlít shonem a stresem. Zkus si letos udělat o něco pohodovější advent, než jak tomu bylo v minulých letech. Prospěje ti to a svátky si užiješ pěkně odpočinutá!

bigstock-traditional-hot-winter-tea-co-339315871.jpg

Advent pro tohle znamení znamená hlavně úklid.
bigstockphoto.com
I během adventu si občas udělej pohodičku, ať nejsi o Vánocích vyšťavěná.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou v prosinci řešit peníze. Nejdřív jich nebude kdovíjak moc, ale když přijde čas na vánoční odměny, budou štěstím bez sebe. Vyloučená není ani výhra v loterii, hvězdy prostě právě ve tvém znamení mávají tématem peněz.

Druhá polovina měsíce se může nést v duchu vzdělávání, školení, i když asi jen online. I tak se ale můžeš zlepšit v nějaké činnosti, která ti usnadní postup po kariérním žebříčku. Je tak možné, že si Vánoce uvědomíš na poslední chvíli a přípravy ti dají víc zabrat než obvykle.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům tenhle měsíc moc nezávidíme. Řeší totiž vztahy – někdo nový může přijít, ale taky může někdo nadobro odejít. Možná je i revize kamarádů a kamarádek.

Jinak bude prosinec a následně i leden ve znamení čilé komunikace a cestování za prací, ve které si konečně dokážeš nastavit ceny o trochu výš, zvlášť pokud děláš sama na sebe. To bude jen ku prospěchu, protože klienti to pochopí a ty pak budeš motivovanější. Štírům vřele doporučujeme nedávat o Vánocích průchod svým emocím – mohlo by to dopadnout špatně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou v prosinci jako neřízené střely (jako by k tomu byli předurčeni), a to jak doma při úklidu, tak při shánění vánočních dárků a v práci. Zatouží vykročit do nového roku s čistým štítem bez restů.

V polovině měsíce proběhne pro Střelce nejdůležitější novoluní roku 2020 a s ním můžou přijít nové začátky v kterékoli sféře života. Jestli jsi Střelec, nedělej unáhlená rozhodnutí, nemuselo by to dopadnout dobře. Na svátky si dovol maximální uvolnění, čerpej energii v přírodě a nepřeháněj to s jídlem, ať nemáš zbytečné komplikace.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi možná mají nebo budou brzy mít starosti s rodinným příslušníkem, který bude potřebovat jejich pomoc. Nemusí jít nutně o seniora, může to být i dospívající člen rodiny, který si se sebou nebude vědět rady a bude se chtít ptát právě tebe. Připrav se na to a vol správná slova.

Prosinec se bude odehrávat ve znamení rekapitulace celého roku. Netrap se tím, co se nepovedlo, a ber to jako ponaučení do dalšího období. Dej si pozor na to, aby se tvoje přemítání o životě nezvrtlo v regulérní depresivní stavy, ze kterých se pak člověk hrabe ještě dlouho.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou řešit svoje děti nebo děti v rodině. Možná vyplují na povrch problémy, které mají a které bude třeba hned řešit. To ti sice před Vánocemi moc nepřidá, ale dobrá zpráva je, že do Vánoc budete mít čistý stůl. Dávej si pozor na svoje zdraví, nepodceňuj teplé oblečení.

Vodnáře teď čekají asi tři roky, kdy si budou dávat do pořádku svůj život. Dobře si rozmyslí, co od něj dál očekávají, co je udělá šťastnými a čeho by bylo fajn se zbavit. Držíme palce!

Ať už tě v prosinci potká cokoli, přejeme ti krásné a poklidně prožité Vánoce!

Související články