Celebrity, které přiznaly plastiku. Kdo udělal životní chybu?

Tinseltown / Shutterstock
|
18. 08. 2022
|
U některých hvězd se o prodělaných plastikách jen spekuluje, ale najdou se i takoví, kteří se nebojí přiznat barvu. Které celebrity potvrdily plastickou operaci? Co je k tomu vedlo a kdo bude zákroku navždycky litovat?

Kaley Cuoco

Hvězda sitcomu Teorie velkého třesku potvrdila, že si před lety nechala zvětšit prsa a upravit nos. Zároveň podstoupila i botox, kdy jí byly vyplněny vrásky na krku. O zákrocích mluví jako o nejlepším životním rozhodnutí, které jí zvedlo sebevědomí a nepochybně pomohlo nastartovat kariéru.

Lady Gaga

Zpěvačka plastickou operaci údajně nikdy nepodstoupila, ale přiznala, že byla závislá na botoxu v době, kdy jí ještě nebylo ani 30 let. Po třicítce naštěstí dostala rozum a dneska dává přednost přirozenějšímu vzhledu.

shutterstock_1196414662.jpg

Lady Gaga naštěstí dostala rozum.
Andrea Raffin / Shutterstock
Byly doby, kdy to Lady Gaga s botoxem přeháněla.

Ivana Gottová

plastice nosu se přiznala manželka zesnulého Karla Gotta. Zpěvák se k zákroku vyjádřil slovy: „Mně se Ivančin nosánek moc líbil. Pokud ho ale kvůli mně chtěla mít ještě hezčí a podstoupila zákrok, tak si toho velice cením." Musíme přiznat, že tahle plastika patří k povedenějším, Ivana po ní opravdu prokoukla.

Jennifer Grey

Hvězda filmu Hříšný tanec se zapsala do paměti diváků i díky svému nezapomenutelnému většímu nosu. Nebyla s ním ale vůbec spokojená a pár let po natáčení podstoupila plastiku.

Bohužel si tímto rozhodnutím navždycky zničila kariéru, protože jí po zákroku údajně nepoznávali ani její blízcí. „Na operační sál jsem vešla jako celebrita a vyšla z něj jako neznámý člověk. Už navždy budu herečka jedné role, protože mě teď nikdo nepoznává,“ lituje Jennifer.

shutterstock_100218560.jpg

O tom, že plastika může změnit nepoznání, ví Jennifer Grey své...
Featureflash Photo Agency / Shutterstock
Nosatou Baby bychom dnes poznali jen těžko.

Megan Fox

Spekuluje se, že pod skalpel šla i jedna z nejvíc sexy hereček současnosti, známá například z filmu Transformers. A ne jednou. Podle odborníků údajně podstoupila plastiku nosu, výplně rtů a obličeje, spekuluje se i o botoxu.

Sama Megan se k tomu nevyjadřuje, ale v rozhovoru pro magazín Allure řekla: „Každému, kdo nad plastikou uvažuje, bych doporučila obrátit se nejdřív na terapeuta, aby zjistil, odkud pochází jeho vnitřní nejistota. V tomhle vám plastika nepomůže. Pokud si jste i potom jistí, že do toho chcete jít, neváhejte.“

Jaký je tvůj názor na plastické operace?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6, zdroj 7

Související články